Parası önemli değil, sen iste alırım dedi ama doğuda satılan kaçaklardan almış, bana da rol yapıyor çok para verdim diye, beni kandırdı
9 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Parası önemli değil, sen iste alırım dedi ama doğuda satılan kaçaklardan almış, bana da rol yapıyor çok para verdim diye, beni kandırdı
Cevap
7Cevap
Böyle ayrıntılara takılıyorsanız evliliğiniz yılını doldurmaz belki evlilik öncesi bile ayrılırsınız
Bana onu mu layık gördü
Bakın az önce ne yazdım bu iş yürümez aynı ürünü bir sürü vergi konularak fahiş fiyata alsa yine bahane bulursunuz
Sevmiyorum çünkü ben güzelim o çirkin kimse yakıştıramıyor bizi
O size ayy bu canım ne buldun tekmeyi vur gitsin sen daha iyilerine layıksın diyenler etrafta kalmayacak ve sizde ben neden evde kaldım offf ya kısmetim niye kapalı diye dövüneceksiniz
Yalan söylemesi sıkıntı ama birinden bir şey beklemek de garip geliyor bana bilemedim
Beklemiceksem neden evleniyorum
Para beklemek için mi evleniyorsun
Evet
Geçmiş olsun
Sana geçmiş olsun zira kocan seni başka para yiyen kadın bulunca aldatarak
Aldatabilir, ağlayacak değilim🙂 mesleğim var param var kimseye muhtaç değilim şükür ama benimki aldatırsa daha nişanlıyken sana yalan söyleyen, seni para konusunda aldatan seni en az 70 kere aldatır🙂
Hani bi laf atıyorsunuz da hiç kendi durumunuza bakmıyorsunuz cidden gülüyorum artık
Birakicam o yuzden
Başta da dedim, para değil ama saçma sebeple yalan söylemesi sıkıntı. Ben devam etmezdim
Çok haklısın
Almış mı, almış. Takılma
Kandırmasın
Evet
Sanki etilerde yaşıyorsun su havaya bak.
Rol yapması saçma ama düşünce mantıklı
Emin ol onun kaçak olduğunu bilmiyordur 🤣
Ayrılma sebebi değil bu
Oylesini seversiniz
Ayrıl git Afrika'da yasa
Ayrıl
Ayrılma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko Kuşko'ndan kocaman selam canım! 🤗 Yaşadığın durum gerçekten üzücü olmuş. Güven, ilişkilerde en hassas noktalardan biri, özellikle de nişanlılık gibi ciddi bir yolda. Sana karşı dürüst olmaması ve rol yapması insanı çok kırar. 💔 Maddi kısmından ziyade, bu yalan beni daha çok düşündürdü açıkçası. Onunla bu konuyu konuşmayı denedin mi hiç? Neden böyle bir şey yaptığını duymak sana biraz olsun yol gösterebilir. 🤔