• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Nişanlım eski sevgilisinin engelini kaldırmış. Sizce beni bırakıp ona gider mi?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
45
Yapay Zekaya Sor
Ve nasıl anlayabilirsiniz, nasıl sinyallar olur?
Nişanlım eski sevgilisinin engelini kaldırmış. Sizce beni bırakıp ona gider mi?
Nişan Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
9 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • -iirene
    -iirene Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

döner hele de hikayelerine bakıyorsa ama senin hala ona nişanlım demen komik açıkçası madem dönecek diye şüphen var niye hala onunlasın güvenmiyorsun ki haklısın güvenmemekte eski sevgilinin engelini kaldırıp hele de hikayelerine de bakıyorsa kızdan bir adım bekliyordur. çok seviyor ve vazgeçemem diyorsan birlikte nişan fotoğrafınızı ona paylaştır nişanlı olduğunu çekinmeden paylaşabiliyorsa o zaman bir şey yoktur ama paylaşamıyorsa tebrik ederim aklı başkasında bedeni senin yanında biriyle evlilik yolundasın. biraz kadınlık gururun varsa bedenini de düşündüğü kişinin yanına gönderirsin

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Biz uzun zamandır sevgiliyiz, ayrıldığımızda bir kızla flört etmişti sonra barıştık onu bıraktı, engelledi ve aradan 1 yıl geçti biz nişanlanmadan 1 ay önce kızın engelini kaldırmış ve durumlarını aylardır sürekli izliyormuş ama kıza hiç yazmamış. Anlamıyorum ne yapmaya çalışıyor?

Yorumla

En İyi Cevaplar

• suumisali_
    suumisali_ Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Niye buna gerek duydu ki? Madem engeli kaldırdı sana söylesin.
    Belki de kimseyi engel listesinde tutmak bile istemiyor.
    Ama anlamsız geldi bana da.
    Hem giderse de gitsin yani, kendi kaybeder, onun kaybı olur.
    Gidecek diye korkmak yerine onun kaybı diye üzülme bile.
    Nişan süresini uzatın, onun hal ve hareketlerini takip edin, ona sorun hatta "niye eski sevgilinin engelini kaldırdın?"diye sorun.
    Bakalım vereceği cevap ne olacak?
    Sizi tatmin eden bir cevap veremezse yol yakınken ayrılabilirsiniz.
    Sonuçta evli değilsiniz bir imzaya bakmıyor vereceğiniz karar.
    Ama evlilik için asla ecele etmeyin, gerekirse de kestirip atın

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kafam çok karışık...
      Biz uzun zamandır sevgiliyiz, ayrıldığımızda bu kızla flört etmişti sonra barıştık onu bıraktı, engelledi ve aradan 1 yıl geçti biz nişanlanmadan 1 ay önce kızın engelini kaldırmış ve durumlarını aylardır sürekli izliyormuş ama kıza hiç yazmamış. Bu ne demek sence?

• suumisali_
      suumisali_
      +1 yıl

Tuhaf ve karışık bir durum gerçekten. Niye engeli kaldırıyor ve niye gizlice stalklıyor.
      Bu ilişki içinde huzursuz ve mutsuzsun. Senin yerinde kim olsa huzursuz olur? Bence nişanı at ve onunla bir daha denenmişi deneme.

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bende anlamadım... gizlice stalklamıyor, wptan engelini kaldırdı yani durumları izleyince ismi gözüküyor

• niceness
    niceness Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Birinin engeli kaldırılıyorsa mutlaka bir anlamı olmalı. Durduk yere engelini kaldıracak değil. Seni bırakıp ona gider mi bilemeyiz ama geriye dönük sinyal yaktığı ortada. Var bir numarası ama ne...

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Biz uzun zamandır sevgiliyiz, ayrıldığımızda bu kızla kısa süre flört etmişti sonra barıştık onu bıraktı, engelledi ve aradan 1 yıl geçti, biz nişanlanmadan 1 ay önce kızın engelini kaldırmış ve durumlarını aylardır sürekli izliyormuş ama kıza hiç yazmamış. Niye böyle yapıyor?

Yorumla
  • özgürce14
    özgürce14 Takip Et
    Yoda Yaş: 48 , eic 90%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı.

Engeli kaldırması onu affedip ona döneceği anlamına gelmez hemen. Belki de geçmişine sünger çekip artık onun için sıradan biri haline geldiği için açmıştır. Önem derecesini yitirmiştir belki de. Hemen içini karartma.

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Umarım öyledir...
      Biz uzun zamandır sevgiliyiz, ayrıldığımızda bu kızla kısa süre flört etmişti sonra barıştık onu bıraktı, engelledi ve aradan 1 yıl geçti, biz nişanlanmadan 1 ay önce kızın engelini kaldırmış ve durumlarını aylardır sürekli izliyormuş ama kıza hiç yazmamış. Bu ne demek sence?

Yorumla
    • özgürce14
      özgürce14
      +1 yıl

Geçici bir etki yaşıyordur ona baktığında ama şunu çok iyi biliyor ki evleneceği ve mutlu olacağı insanın yanında olduğu. Yoksa farklı türlü olsaydı çok daha önceden terk ederdi seni. Kısa süreli bir flörtün ömrü de hevesi de kısa olur. O nedenle rahat olabilirsin. Üzme kendini boş yere

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bilmiyorum... sürekli bakması kafamı karıştırıyor... Birde kız yazarsa nasıl bir tepki verir ondan korkuyorum

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

46

Cevap

52

Cevap

• Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 22
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.

Engelini kaldırmış olması onu affetti onunla konuşuyor anlamına gelmiyor

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet...
      Biz uzun zamandır sevgiliyiz, ayrıldığımızda bu kızla kısa süre flört etmişti sonra barıştık onu bıraktı, engelledi ve aradan 1 yıl geçti, biz nişanlanmadan 1 ay önce kızın engelini kaldırmış ve durumlarını aylardır sürekli izliyormuş ama kıza hiç yazmamış. Amacı ne olabilir?

Yorumla
  • azbuka
    azbuka Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 55%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı.

Nişnanlın eski sevgilisinin engelini kaldırmış ve sen burada bize soru soruyorsun hala. Ortalığı yıkman lazımdı şimdiye kadar. Yarın birgün de nişanlım beni aldattı diye gelirsin buraya.

Nişanlın eski sevgilisini unutamamış açık ve net. Onurlu bir insan ol ve onu terket

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Öyleyse neden kıza yazmamış? Biz uzun zamandır sevgiliyiz, ayrıldığımızda bu kızla flört etmişti sonra barıştık onu bıraktı, engelledi ve aradan 1 yıl geçti biz nişanlanmadan 1 ay önce kızın engelini kaldırmış ve durumlarını aylardır sürekli izliyormuş.

Yorumla
  • Клвдияивановна
    Клвдияивановна Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 39
    +1 yıl

Bence bu çok önemli bir kıstas değil ama çok dikkatli olmak lazım diye düşünüyorum yani sırf engeli kaldırdi diye ona dönecek diye bir şey yok tabii ki

1
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Umarım...
      Biz uzun zamandır sevgiliyiz, ayrıldığımızda bir kızla flört etmişti sonra barıştık onu bıraktı, engelledi ve aradan 1 yıl geçti biz nişanlanmadan 1 ay önce kızın engelini kaldırmış ve durumlarını aylardır sürekli izliyormuş ama kıza hiç yazmamış. Bu ne demek sence?

Yorumla
    • Vanessaa_
      Vanessaa_
      +1 yıl

Unutmamış demek veya meraklı birisi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@Vanessaa_ ama unutamayan onunla iletişime geçmez miydi?

Yorumla
    • Vanessaa_
      Vanessaa_
      +1 yıl

Kafası karışık bence seni kaybetmek istemiyor bi yandanda onu merak ediyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@Vanessaa_ peki kız yazarsa ne olur sence?

Yorumla
    • Vanessaa_
      Vanessaa_
      +1 yıl

Hiç bilmiyorum karakter meselesi1ihtimal kendini tutup engelleyebilir 2 ihtimalsa yazar ve aldatma sayılır.

Yorumla
  • GamerGirl2919
    GamerGirl2919 Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl

Terk etmeyi hemen aklina getirme ama kesinlikle bir onlem al bir iki gün izle ve nişanlin telefonundan uzakta oldugu zamanda kontrol et konusma falan olmus mu diye. Ona göre tavrini al. Evi gerekirse basina falan yik ve konusmalar olduysa ekran goruntulerini alip ailesine ve kendi ailene goster. Kanit her zaman en iyisidir.

0
    14 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum?
      Biz uzun zamandır sevgiliyiz, ayrıldığımızda bu kızla flört etmişti sonra barıştık onu bıraktı, engelledi ve aradan 1 yıl geçti biz nişanlanmadan 1 ay önce kızın engelini kaldırmış ve durumlarını aylardır sürekli izliyormuş ama kıza hiç yazmamış.

Yorumla
    • GamerGirl2919
      GamerGirl2919
      +1 yıl

Ya erkekler şöyledir... Yalan söylemeyi beceremezler genel olarak... O yuzden benim anladigim kadariyla eski sevgilisinide unutamamis ve zaten seni garantiledigi icinde rahat. Eski sevgilisinin sevgilisi olup olmadigini ogrenmeye calisiyor... Kafasinda ki plan şu... Srni zaten garantiledi virde eski sevgilisini geri alsa.. Iki kızida ayni anda yurutecegini dusunuyor... Kisacasi ikinizinde duygusuyla oynucak... Eski sevgilisi nisanlini takip ediyor mu peki?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Wptan kızın durumlarına bakıyor canım. Demek ki kızda benimkinin numarasını silmemiş.
      Ama iki kızı nasıl idare etsin ki, biz nişanlıyız, o kız çok ciddi biri, gayrı meşru bir ilişkiyi asla kabul etmez, takılmalık biri değil...

Yorumla
    • GamerGirl2919
      GamerGirl2919
      +1 yıl

O zaman ya kızla ya da nişanlinizla konusmaniz gerekli bu konuyu. Bu arada kiz biliyor mu nisanli oldugunuzu?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bilmiyorum... kız bir şey yapmadı ki canım yani mesaj falan atmamış.
      Benimkini çok istiyordu ama o kızı bıraktı.

Yorumla
    • GamerGirl2919
      GamerGirl2919
      +1 yıl

Pişmanlık yasiyor olabilir kendi icinde.. ona fark ettirmeden aslinda agzindan lokmayi alabilseniz guzel olur.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet iyi olur...
      Peki kız yazarsa ne olur sence?

Yorumla
    • GamerGirl2919
      GamerGirl2919
      +1 yıl

Kız yazarsa direk önlem almanizda fayda. Şöyle yapın 2 3 gün izleyin yani yazışmalarını kontrol edin. Eğer sizi rahatsız edecek bir konuşma varsa.. O zaman mesajların ekran goruntulerini alın ve ailelere gösterin. En azında bir kanitinızin olmasi gerekli. Yoksa olsu dava acacaksaniz bile dava bosa gider. Siz kanit toplamaya bakın. şu an dahil. Birsey olursa ben buradayim bana yazabilirsiniz her zaman 😊

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok teşekkür ederim...
      Şimdilik ikiside yazmamış...

Yorumla
    • GamerGirl2919
      GamerGirl2919
      +1 yıl

Bir şey değil. Bir gelişme olursa sorunuzu güncelleyin :) iyi günler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kız hal hatır sormak için yazmış benimkide 2 kere uzun cevaplar yazmış ama en son kızın attığı mesaja bir gündür cevap yazmamış. Çıldırıcam ne yapıyor bu?

Yorumla
    • GamerGirl2919
      GamerGirl2919
      +1 yıl

Bilemiyorum ama kafasında bir şeyler var belli ki. Siz hemen şey yapmayın takip etmeye devam edin. Eğer işler kızışırsa kanıtlarla ailelere açıklarsınız durumu. Kanıt almayı unutmayın lütfen. Bir gelişme olursa lütfen haber verin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kıza sen nişanlanmadım mi diye sormuş, bu ne anlama geliyor?

Yorumla
    • GamerGirl2919
      GamerGirl2919
      +1 yıl

Şuanlık kötü bir manasi var gibi durmuyor ama kendisi için ben evli değilim gibi şeyler yazarsa iş değişir o zaman... Şuanlık bir şey varmış gibi durmuyor. Siz yinede bana gelismelerden haber verin 😊

Yorumla
  • bcrerkn
    bcrerkn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 52 , eic 89%
    +1 yıl

Telefonunu ortaya birakmiyorsa yazdıklarını siliyorsa WC ye giderken telefon ile gidiyorsa ve sana önceki durumlarına göre daha yakın ve samimi davranıyorsa vardır bir şeyler eski yeni kiminle bilmem ama bu şekilde anlayabilirsin

0
    36 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Şimdilik böyle bir şey farketmedim... Aylardır kızın durumlarına bakıyormuş ama hiç yazmamış. Amacı ne sence?

Yorumla
    • bcrerkn
      bcrerkn
      +1 yıl

Pişmanlık olabilir yoksa neden baksın eğer karşı taraftan bir ışık görürse karşılık vereceğini düşünüyorum oturup açık olarak konusabilirsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aam kızda aylardır durumlarına bakmasına izin veriyor bu ışık değil mi zaten?

Yorumla
    • bcrerkn
      bcrerkn
      +1 yıl

Bazen ayrılan sevgili bir başkası ile iş ciddiye binince ayrıldıkları kişi onun için bir anda değerli olur muhakkak ki onunla yaşamış olduğu duygusal anlamda diyorum diğerini çünkü bilmiyorum bir şeyler vardır zor bir süreç ama nişanlımın yaptığı çok yanlış

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet olabilir ama o kadar değer verdiği bir kız değildi, öyle olsa onu bırakmazdı...
      Kız yazarsa nasıl tepki verir sence?

Yorumla
    • bcrerkn
      bcrerkn
      +1 yıl

Zaten ahlaklı bir kız olsa kalkıp nişanlı bir insanın fotolarına bakmaz kız yazarsa ne yazdığına bağlı olarak nişanlın cevap verir mesela kız samimi ve bazı imalı kelimeler yazarsa cevap verir zaten vermeyecek olsa nişanlın gidip engelini kaldirmaz eğer geçmişte fiziksel Bir yakınlaşma da varsa kesin gibi bir durum kızın kaybedecek bir şeyi Yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kız bir şey yapmıyor ki, sadece durumlarını izlemesine izin veriyor, o da aylardır hiç yazmamış

Yorumla
    • bcrerkn
      bcrerkn
      +1 yıl

İki tarafta bir beklenti olduğu kesin sadece bahane lazım gibi seni bırakıp gitmese bile bence eski sevgilisi ile bir halt yemeye hazır gibi duruyor

Yorumla
    • bcrerkn
      bcrerkn
      +1 yıl

Bir şey soracagim izin verirsen yazdıklarını telefonundan kolayca bakabiliyormusun ya da telefonuna baktigindan haberi var mı?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama o kız çok ciddi işte, yani onunla takılamaz şadde ciddi bir ilişki yaşayabilir :/

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben bakmadım ki bunları ortak arkadaşımız söyledi

Yorumla
    • bcrerkn
      bcrerkn
      +1 yıl

Bunu bilemezsin ki 🤔 hangi kızın ne kadar ciddi ya da nasıl bir sır sakladigi konusunu bir bilinmez ama bir şey biliyorum bir kız bir erkeği elde edebilmek için çok inanilmaz hareketlerde bulunabilir benim etrafımda tanıyıp hayatta yapmaz dediğim insanların bir çok şeyine şahit oldum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Peki o kız yazarsa ne olur sence?
      Kız benimkini elde edebilir mi?

Yorumla
    • bcrerkn
      bcrerkn
      +1 yıl

Bir kiz elde etmek isterse onun önünde kimse duramaz her şey nişanlının karakterine bağlı ama of da zayıf gibi görünüyor birde belkide ortak arkadaşın nişanlınin sana söyleyemedigi bir şey için yol yapıyordur

Yorumla
    • bcrerkn
      bcrerkn
      +1 yıl

Seni üzmek istemiyorum ama bir başkasının söylediklerini de hemen ciddiye alma gerçekliğini araştır en kötü gidip nişanlın ile konus

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Maalesef onu söyleyen kişi doğru söylüyor...
      Kızla aynı ortamda değiller, tek bağları oradanda sadece mesaj atabilir

Yorumla
    • bcrerkn
      bcrerkn
      +1 yıl

Bence kıza dönme gibi bir durumu yok sadece bir şeyler peşinde fırsat kolluyor mesajlasmadiklarindan eminmisin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet eminim bu konuda... neyin fırsatı?

Yorumla
    • bcrerkn
      bcrerkn
      +1 yıl

Aldatma

Yorumla
    • bcrerkn
      bcrerkn
      +1 yıl

Seninle baristiktan sonra ayrılmış kızla kendini o kızın yerine koyarak düşün sen olsaydın ne yapardın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok üzülürdüm

Yorumla
    • bcrerkn
      bcrerkn
      +1 yıl

Peki onun resimlerine bakmasına izin verirmiydin?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayır rahatsız oluyorum zaten bakmasından

Yorumla
    • bcrerkn
      bcrerkn
      +1 yıl

Bence nişanlın ile durumunu bir degerlendir burada ortalığı bulandıran tek kişi o gibi gözüküyor amacını niyetini direk sor yol yakınken her işte Bir hayır vardır derler senin ona değer verdiğini görebiliyorum belki onunda geçerli bir sebebi vardır kimse bilemez

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kız hal hatır sormak için yazmış benimkide 2 kere uzun cevaplar yazmış ama en son kızın attığı mesaja bir gündür cevap yazmamış. Çıldırıcam ne yapıyor bu?

Yorumla
    • bcrerkn
      bcrerkn
      +1 yıl

Kız hal hatır sormak için aramış derken barışmak için geç mi kalmış onu kontrol ediyordur🤔

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama kızın suçu yok ki zaten benimki onu bırakmıştı. 2 mesaja cevap vermiş sonrada yazmamış. Smacı ne ya? 😭

Yorumla
    • bcrerkn
      bcrerkn
      +1 yıl

Evet ama başlatan kız olmuş ne kadar iyi düşünceli birisin bence kız adamı iyi tanıyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kız ismini hikayelerime bakan kısmında gördüm demiş, o da cevap vermiş ama son mesajına dönüş yapmamış.

Yorumla
    • bcrerkn
      bcrerkn
      +1 yıl

Bence birbirlerine zarf atıyorlar ikiside yazmaz olur biter ama yazmaya devam ediyorlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklısın ama bak benimki son mesajına cevap vermemiş ama kız hikaye paylaşmış ona bakmış.

Yorumla
    • bcrerkn
      bcrerkn
      +1 yıl

Bak bu duruma şimdi izin verirsen evlendikten sonrada ileride devam eder belki yedikleri başka naneler bile olur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Biliyorum bir şeyler yapmam lazım :/
      ama kıza cevap yazar mı sence?

Yorumla
    • bcrerkn
      bcrerkn
      +1 yıl

Evet eder hatta her tartismanizda kavganizda direk dost niyetine yazabilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • bcrerkn
      bcrerkn
      +1 yıl

Yokluyor ağzını arıyor birbirlerine nispet çekiyor gibiler

Yorumla
  • Paranoyak-Maan
    Paranoyak-Maan Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 88%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı.

Evet dönebilir.

Bunu anlamak için eski sevgilisini takibe alırdım herhalde.
    Eski sevgilisinin reaksiyonları ipucu verirdi diye düşünüyorum.
    Nişanlından birebir ipucu almak, samanlıkta iğne aramak gibi bir şey...

cut.

0
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Biz uzun zamandır sevgiliyiz, ayrıldığımızda bir kızla flört etmişti sonra barıştık onu bıraktı, engelledi ve aradan 1 yıl geçti biz nişanlanmadan 1 ay önce kızın engelini kaldırmış ve durumlarını aylardır sürekli izliyormuş ama kıza hiç yazmamış. Bu ne demek sence?

Yorumla
    • Paranoyak-Maan
      Paranoyak-Maan
      +1 yıl

Aklı ara sıra geçmişe gidip geliyor. Derin bir anlam yüklemek manasız.
      Yaptığı da nişanlılık evresinde kabul edilebilir değil.
      Direkt tepki göstermenizi haklı kılar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Peki bu davranış ne anlama geliyor sizce?
      Yani aylardır bakıyor ama hiç iletişime geçmemiş, sizce sadece meraktan olabilir mi?

Yorumla
    • Paranoyak-Maan
      Paranoyak-Maan
      +1 yıl

Sen hangi düşünce ve soruyu aklına getirirsen getir.
      Temel olarak onu takip ediyor mu? Ediyor.
      Basit bir merak diyelim. Ne diye aklı geçmişe gitti?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bilmiyorum :/ ama aylardır sürüyor bu durum.
      Sence kız yazarsa ne olur?

Yorumla
    • Paranoyak-Maan
      Paranoyak-Maan
      +1 yıl

Her şey olabilir.
      Ucu açık bir durum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Erkekler kadınlara karşı çok mu zayıf?

Yorumla
    • Paranoyak-Maan
      Paranoyak-Maan
      +1 yıl

İnsanlar, imkanları arttıkça irade anlamında zayıftır.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklısın

Yorumla
  • Gecelerin_yargıcı_34
    Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 99%
    +1 yıl

Senin olan zaten senindir senin olmıyanda nenyaparsan yap senin olmıcaktır, yani demem oki yapacak bişey olmadığında en iyisi hiç bişey yapmamaktır. Akışına bırak

0
    15 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Zaten öyle yapıyorum...
      Aylardır kızın durumlarına bakıyormuş ama hiç yazmamış. Sence amcı ne?

Yorumla
    • Gecelerin_yargıcı_34
      Gecelerin_yargıcı_34
      +1 yıl

Bence amacı takılmak ciddi bişey değil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama sorun şu ki, o kız takılmalık biri değil çok ciddi, böyle bir şeyi kabul etmez...

Yorumla
    • Gecelerin_yargıcı_34
      Gecelerin_yargıcı_34
      +1 yıl

İnsanlar bazen göründüğü gibi çıkmıyo ben başka bi sebep bulamadım ona döneceğini düşünüyosan bi test et söyle ona ayrılmak istiyosan aytılalım de balıklama atlarsa ona dönmeye çalıştığını anlarsın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bende bilemedim...
      Yani aylardır sadece öylesine bakıyor olabilir mi?

Yorumla
    • Gecelerin_yargıcı_34
      Gecelerin_yargıcı_34
      +1 yıl

Belkide merak etmiştir belkide büyütecek bişey yoktur hepimiz bazen merek ederiz😃

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Umarım öyledir... ama aylardır sürekli merak etmek tuhaf değil mi

Yorumla
    • Gecelerin_yargıcı_34
      Gecelerin_yargıcı_34
      +1 yıl

Evet biraz ilginç

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • Gecelerin_yargıcı_34
      Gecelerin_yargıcı_34
      +1 yıl

Yokluyor🙂

Yorumla
    • Gecelerin_yargıcı_34
      Gecelerin_yargıcı_34
      +1 yıl

Neden okadar takıyosun oluruna bırak akışıns bırak, yapacak bişey olmadığı zaman en iyisi hiç bişey yapmamaktır🙂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • Gecelerin_yargıcı_34
      Gecelerin_yargıcı_34
      +1 yıl

Ne var bunda sende abartma da

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama niye bunu sormuş anlamadım?
      Yani sen niye daha nişanlanmadın mı demek istemiş yoksa kendi için mi sormuş sence?

Yorumla
    • Gecelerin_yargıcı_34
      Gecelerin_yargıcı_34
      +1 yıl

Görüşmek istemiş olmuş olabilir canım oda buna karşılık sen nişanlanmadınmı demiş olabilir, ya da ben nişanlandım sen nişanlanmadınmı demiş olabillir

Yorumla
  • ozlemkkaraa
    ozlemkkaraa Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    +1 yıl

Ya ben nelere şahit oldum yakınım nişanlı çocuk kız tarafındanda bebek gibi seviliyor kızda sanıyorki ilişkileri masal gibi öyle profesyonel bir de çocuk kız uyuduktan sonra eski sevgilisinin evinin önüne gidiyor eski sevgilisine yazıyor falan sen düşün ama bela anlamında eski sevgilisi bunu istemiyor bide

0
    2 Yorumla
    • ozlemkkaraa
      ozlemkkaraa
      +1 yıl

Yani demem o ki yapar , öyle bir yüzyıldayız ki nişanın evliliğin bi ağırlığı kalmadı karakterinde varsa yapıyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet çok kötü biz zamandayız...
      Biz uzun zamandır sevgiliyiz, ayrıldığımızda bir kızla flört etmişti sonra barıştık onu bıraktı, engelledi ve aradan 1 yıl geçti biz nişanlanmadan 1 ay önce kızın engelini kaldırmış ve durumlarını aylardır sürekli izliyormuş ama kıza hiç yazmamış. Amacı ne sence?

Yorumla
  • Gökkuşağımkayboldu0
    Gökkuşağımkayboldu0 Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 79%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Bence sen onu bırak nisanlısin yani artık eskilere dönüyorsa vardır düsundügu bir hinlik ne pislik insanlar var ya

1
    12 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • Gökkuşağımkayboldu0
      Gökkuşağımkayboldu0
      +1 yıl

Ayrıl seni sevse boyle yapmaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O kadar kolay değil canım...
      Ama o kızı seviyorsa niye beni bırakıp ona gitmiyor? İletişime geçmiyor?

Yorumla
    • Gökkuşağımkayboldu0
      Gökkuşağımkayboldu0
      +1 yıl

Valla çok kolay o seni aldatiyor bu aldatma niye senide biraksin erkekler gelen kaina git demez yni karaktersiz erkekler nisanlinda oyle biri sanırım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama aralarında hiç iletişim yok tinerde aldatma? Ve kız ona gelmedi yani bir adım yok

Yorumla
    • Gökkuşağımkayboldu0
      Gökkuşağımkayboldu0
      +1 yıl

Bu aldatma onemli olan niyet baska erkek mi yok bırak gitsin eski sevgilisine seni sevse bunu yapmaz simdiden bunu yapan yarin neler yapmaz boyle biriyle evlenilmez

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bilmiyorum... ne yapmaya çalışıyor aklım almıyor

Yorumla
    • Gökkuşağımkayboldu0
      Gökkuşağımkayboldu0
      +1 yıl

Ayrıl uzak dur şimdiden bunu yapıyorsa evlenince tirilyon kez aldatır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklısın ama çok zor... kız yazarsa ben olur sence?

Yorumla
    • Gökkuşağımkayboldu0
      Gökkuşağımkayboldu0
      +1 yıl

Kız yazsa ne yazmasa ne sevgilinin yazmasi sorun kızin yazmasi onemsiz bir sey

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama nişanlım yazmamış işte, kız yazarsa bir şey değişir mi onu merak ettim

Yorumla
    • Gökkuşağımkayboldu0
      Gökkuşağımkayboldu0
      +1 yıl

Valla yoruldum anlamiyorsun oyle birini sevme ayrıl aldatir seni aldatmisda zaten

Yorumla
  • geceler_sessiz0606
    geceler_sessiz0606 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Nişanlı erkek nişanlısını bıraktığını soğur sevgisi biter ilgilenmezse bilki eski sevdiği vardır aklında neyin nolduğunu biliriz yani

1
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • geceler_sessiz0606
      geceler_sessiz0606
      +1 yıl

Kızı unutamamış yazması gerekmez ki durumlarına bakınca anlaşılır zaten sevdiği

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bakınca seviyor mı demek? Seven iletişime geçmez miydi anlamıyorum?

Yorumla
    • geceler_sessiz0606
      geceler_sessiz0606
      +1 yıl

Bakınca seviyor demek iletişime geçsin ya da geçmesin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yapma ya o kadarda değil 😅 o zaman niye ona ulaşmaya çalışmıyor?

Yorumla
    • geceler_sessiz0606
      geceler_sessiz0606
      +1 yıl

Yaptım bile 😂komik mi ulaşmak istemez belki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

E ulaşmak istemeyen demek sevmiyor öyle değil mi? Bir de kız yazarsa nasıl tepki verir sence?

Yorumla
    • geceler_sessiz0606
      geceler_sessiz0606
      +1 yıl

Ben orasını bilmem kız yazarsa tepkisi olmaz özlemiştir belki

Yorumla
  • Bistürii
    Bistürii Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Bence herşeyin altında bu kadar derin anlamlar çıkarmamak gerekir. Ama yine de tedbiri elden bırakmamak, dikkatli olmak lazım. Ve şayet sizi bırakıp ona gidiyorsa zaten evlenilmeyecek birisi olduğunu gösterir. Umarım mutluluğunuz daim olur.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkür ederim...
      Biz uzun zamandır sevgiliyiz, ayrıldığımızda bu kızla flört etmişti sonra barıştık onu bıraktı, engelledi ve aradan 1 yıl geçti biz nişanlanmadan 1 ay önce kızın engelini kaldırmış ve durumlarını aylardır sürekli izliyormuş ama kıza hiç yazmamış. Bu ne demek sizce?

Yorumla
  • JaneRuby
    JaneRuby Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 68%
    +1 yıl

Bence gitmez artık bu husumetin gereksiz olduğunu düşünüp engelini kaldırma isteğini ortaya çıkmış olabilir

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Biz uzun zamandır sevgiliyiz, ayrıldığımızda bu kızla kısa süre flört etmişti sonra barıştık onu bıraktı, engelledi ve aradan 1 yıl geçti, biz nişanlanmadan 1 ay önce kızın engelini kaldırmış ve durumlarını aylardır sürekli izliyormuş ama kıza hiç yazmamış. Amacı ne olabilir?

Yorumla
    • JaneRuby
      JaneRuby
      +1 yıl

Önceden ayrılıp böyle şeyler yapmışsa partnerinizle oturup konuşun ama sakin bir dilde onu unutamadıysa size açık açık söylemeli ve sizin zamanınızı da harcamamalı… Sanırım takıntı haline getirmiş… Sizin yanınızda böyle bir takıntıyı sürdürebiliyorsa fiziken olmasa bile ruhen aldatmış oluyor bunu da ekleyin… Kendinize dikkat edin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama kızı kendi bırakmıştı, neredeyse 2 yıl geçti yani istese onunla olabilirdi... anlamıyorum ne yapmaya çalışıyor... Kız yazarsa nasıl tepki verir sizce?

Yorumla
  • saskinomayra
    saskinomayra Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 53%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.

Hııımmm valla bunu nasıl öğrendin merak ettim. Ayrıca neden kaldırdığı, hiç konuşup konuşmadığını da bilmiyoruz. Her an her şey mümkün gibi

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ortak arkadaşımız söyledi ve hiç konuşmamışlar...

Yorumla
    • saskinomayra
      saskinomayra
      +1 yıl

Aklında o var...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama aklında o olasıydı iletişime geçmez miydi?

Yorumla
  • meraklıbayan245
    meraklıbayan245 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 61%
    +1 yıl

Bilmediği bir numaradan kızın da adını biliyorsan o kız gibi mesaj at anlarsın 😃 en azından ben öyle yapardım nisanlanmışsın, onu seviyor musun diye sor 🤔

0
    0 Yorumla
  • denizyagmurdmr
    denizyagmurdmr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 92%
    +1 yıl

Eskisi gibi davranmıyorsa sana karşı tahammülü kalmadığını anlarsan bilki o kıza aklı kalmıştır. Erkek milleti bu her şey beklenir

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
  • Yolcu_bey
    Yolcu_bey Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.

Dönen duydum niye olmasın ama bir yolu çıkmayı düşündüğü kişiyi yarı yolda bırak senide bırakabilir hatta zamanında bırakmış

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Engeli kaldiriyorsa bir beklenti var demek ki hemde nişanlısınız madem eskisinden beklentisi var ne diye yeni başka bir ilişkiye başlıyor ki bir de nişan yapacak kadar ileriye gidecek derece de

1
    22 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama öyle olsa iletişime geçmez miydi?
      Biz uzun zamandır sevgiliyiz, ayrıldığımızda bu kızla flört etmişti sonra barıştık onu bıraktı, engelledi ve aradan 1 yıl geçti biz nişanlanmadan 1 ay önce kızın engelini kaldırmış ve durumlarını aylardır sürekli izliyormuş.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Engeli kaldırdı diye illa hamleyi kendi mi yapmalı ondan hamle bekliyordur belki insanların içini hiçbir zaman bilemeyiz direk sor bence aklında soru? leri varsa insan sevince sağlıklı düşünemiyor durumlarını aylardır sürekli izlemesi yeterli bir sebep beklentisi var ya da unutamıyor aklınızı başınıza alıp sağlıklı düşünün

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklısın ama o kızla çok kısa bir ilişkili yaşadı ve baya zaman geçti, yani unutamayan kıza ulaşmaz mıydı?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Siz takılı kalmissiniz neden ulaşmıyora bense neden engeli kaldırıp sürekli durumlarını izlediğine takılıyorum arada ki fark bu yanlış yere bakıyorsunuz ya da bakmak istiyorsunuz yaşadığınız durumu kabul etmek istemiyorsunuz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklısınız yaptığını kesinlikle tasvip etmiyorum ama acaba şadde meraktan mı bakıyor diye düşünüyorum? Siz bir erkeksiniz, biz kızı isteseydiniz bakmakla yetinmeyip ona ulaşmaz mıydınız?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bir ilişki bitecekse tamamen bitmeli kırıntı dahil bırakmamak gerek aşk sevgi her insanın yaşayabileceği bir duygu değil hakkını vermek gerek sizin nişanlınız unutamamis bu net belli sizin söylediklerinize göre siz bir erkeksiniz dediniz bana gelince cinsiyet olarak evet ama karakter olarak hayır ben o karakterde biri değilim hayatım boyunca olmadım olmayacagimda çünkü mayam da o tarz bir karakter yok meraktan baka baka eski sevgilisine mi bakıyor neden bir başkası değil de eskisi? Hanım efendi zorlamayın kabul edin sizin sorununuz yasanilani kabul etmemek inanmak istemiyorsunuz bunu cevabını nişanlınıza sorun ama yine tatmin etmeyecek o cevap sizi ya kabul edeceksiniz durumu evleneceksiniz şüpheyle yaşayacaksınız ya da ayrilacaksiniz ya da başka bir ihtimal ona artık siz karar verin üzüldüm sizin adınıza ne diyim devir bozuk bir devir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklısınız devir çok bozuk bir devir...
      Peki kız yazarsa ne olur sizce?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hanım efendi cevabı ben bilemem ki siz tanıyorsunuz nişanlınızı kafanızdaki soruları ona sorun alın karşınıza oturtun verdiği cevaplara hal ve hareketlerine bakın inceleyin aklınızda mutlaka birşeyler belirir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Soruyu 7 gün önce yazmıştım bak üzerinden geçmiş hala bir belirsizlik var sana yazdığım herseyin aynısını söylüyorum mesaj da atmak istersen yardımcı olurum sana

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ama net söylüyorum aklı hala eskisinde sana söyliyim yazık etme kendine iyi düşün

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama kızın son mesajına cevap yazmamış baksana. Amacı ne bir erkek olarak sen daha iyi bilirsin?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben size anlatamiyorum siz sona takılı kalacağınıza neden diğer seyleri sorgulamiyorsunuz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben bir erkek olarak ben daha iyi bilemem çünkü dengesiz ne istediğini bilmeyen biri değilim ben

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayır anlıyorum gerçekten ama kızla sohbeti devam ettirmemiş onu belirtmek istedim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sorun o zaman neden böyle bir şey yaptın diye ama vereceği cevap sizi tatmin edecek mi önemli olan bu ben her zaman diyorum bir insan boşu boşuna takip etmez engeli kaldırmaz mesaj geliyor ve ben nişanlıyim bana yazma demesi gerekir diye mesaj atmış mi karşı tarafa

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Öyle bir şey yazmamış baya uzun cevap yazmış neler yaptığını anlatmış :/
      Ama istenen son mesajına cevap vermemiş... ama kızın son attığı hikayeyi işlemiş :/

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Size ne söylesek boş siz yaşadığınız durumu kabullenemiyorsunuz hepsinin bir rüya olmasini istiyorsunuz ben bunu görüyorum sizde

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Öyle değil sadece durumu iyi anlayıp ona göte konuşmak istiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Siz anlamak istemiyorsunuz hanım efendi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Gayet açık demek ki nişanlandığıni duyup sizinle yeni hayat kurmuş şimdide nisanlanmadigini görmüş takip ederken galiba bir daha cevap veremeyecegim size elimden geldiğince size yardımcı olmaya çalıştım ama siz olayı kabullenmek istemiyorsunuz ortada her şey git konuş sana neler anlatacak anlattıklarına göre kendi yolunu cizersin

Yorumla
  • AyIşığındaYalnızlık
    AyIşığındaYalnızlık Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 88%
    +1 yıl

ALLAH sana bunu durduk yere düşündürtmedi ya demek ki nişanlın da aynı şeyi düşündü.

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nasıl anlamadım? Aylardır kızın durumlarına bakıyormuş ama hiç yazmamış

Yorumla
    • AyIşığındaYalnızlık
      AyIşığındaYalnızlık
      +1 yıl

Fazla saf olabilirsin kötü bir şey demiyorum ama iyi bir şey de değil.

Yorumla
  • legolas38
    legolas38 Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Karaktere bağlı zaten engeli kaldırarak karaktersizlik yapmış

0
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Maalesef... Biz uzun zamandır sevgiliyiz, ayrıldığımızda bu kızla kısa süre flört etmişti sonra barıştık onu bıraktı, engelledi ve aradan 1 yıl geçti, biz nişanlanmadan 1 ay önce kızın engelini kaldırmış ve durumlarını aylardır sürekli izliyormuş ama kıza hiç yazmamış. Sence amacı ne?

Yorumla
    • legolas38
      legolas38
      +1 yıl

Diyorum ya istekli teke karaktersiz işte evlenincede devam eder

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama bu kadar istekliyse niye ona yazmadı?

Yorumla
    • legolas38
      legolas38
      +1 yıl

Ona sor belki yazdı sildi sen nasıl emin oluyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayır yazmamış ortak arkadaşımız söyledi

Yorumla
    • legolas38
      legolas38
      +1 yıl

Peki benden demesi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Son soru : kız yazarsa benimki nasıl tepki verir sence?

Yorumla
    • legolas38
      legolas38
      +1 yıl

Koşarak gider yatarlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O kız çok ciddi, evlenmeden öyle bir şey yapmaz

Yorumla
    • legolas38
      legolas38
      +1 yıl

Peki

Yorumla
  • jean007
    jean007 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 91%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı.

acı konuşacağım evet onunla görüşecek bu ilişkinizi tekrar gözden geçirmeden lütfen evlenmeyin

0
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Biz uzun zamandır sevgiliyiz, ayrıldığımızda bu kızla kısa süre flört etmişti sonra barıştık onu bıraktı, engelledi ve aradan 1 yıl geçti, biz nişanlanmadan 1 ay önce kızın engelini kaldırmış ve durumlarını aylardır sürekli izliyormuş ama kıza hiç yazmamış. Bu ne demek sence?

Yorumla
    • jean007
      jean007
      +1 yıl

hanımefendi lütfen bana kızmayın sizi gerçek anlamda sevmiyor bu kişi ve ilerde size ihanet edecek özür dilerim bu gerçektir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama neden benimle o zaman?
      Ve o kızı istiyorsa niye onunla iletişime geçmemiş?

Yorumla
    • jean007
      jean007
      +1 yıl

yine acı konuşacağım hanımefendi işini garanti yapmış birisi olmaz ise birisi olsun demiş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama bunu anlamıyorum işte, istese o kızla olabilirdi kendi onu bıraktı. Ve kızda durumlarını izlemesine izin veriyor demek ki ona yeşil ışık yakmış yani istese şu an konuşabilirler.

Yorumla
    • jean007
      jean007
      +1 yıl

ben sizin iyiliğiniz için dedim hanımefendi danışıklı dövüş olabilir haberleri yok gibi davranıp size bile tuzak kurabilirler hem kız hemde o sevdiğiniz kişi lütfen dikkatli olun bunlar gerçek durumlar ve olacaklar o eski sevgilisini aslında o bırakmamıştır ama sizin haberiniz yoktur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayır o bıraktı bunu biliyorum, kız çok istiyordu benimkini... Kız yazarsa nasıl tepki verir sence?

Yorumla
    • jean007
      jean007
      +1 yıl

geçmiş aşk yeniden alevlenir hanımefendi şunu örneği vereceğim ateş ve barut hele birde geçmiş yaşam varsa bu kaçınılmazdır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama çok kısa bir flörttü öyle derin bir aşk hikayesi yok

Yorumla
    • jean007
      jean007
      +1 yıl

bu önemli değil inanın sizi aldatmıyorum ve sevdiğiniz kişiyi de suçlamıyorum ama nişanlınız engele kaldırmış bu şip sevdi bir krakter ve unutamıyor eğer sizi gerçek aşk ile sevseydi bunu sizin üzüleceğinizi tahmin eder ve yapmazdı engel kaldırmazdı veya eğer böyle bir düşüncesi varsa önce size danışmalıydı

Yorumla
  • ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ
    ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Gider. Kapıyı açmış kıza davetiye çıkarmış kıza görüşebiliriz diyor sıkıntıya yol açar

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Biz uzun zamandır sevgiliyiz, ayrıldığımızda bu kızla kısa süre flört etmişti sonra barıştık onu bıraktı, engelledi ve aradan 1 yıl geçti, biz nişanlanmadan 1 ay önce kızın engelini kaldırmış ve durumlarını aylardır sürekli izliyormuş ama kıza hiç yazmamış. Öyle olsa iletişime geçmez miydi?

Yorumla
  • sPsychopath
    sPsychopath Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 97%
    +1 yıl

o kadar zaman sonra aklına geldiyse nişanı at bundan olmaz

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O kadar kolay değil :/

Yorumla
    • sPsychopath
      sPsychopath
      +1 yıl

aklı hâlâ onda demek ki insan merak etmediği kişiye bakmaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Peki canım aklı ondaysa niye hiç iletişime geçmedi?

Yorumla
    • sPsychopath
      sPsychopath
      +1 yıl

sen illa aklına gelenle iletişime mi geçiyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayır tabi ki :) ama sevdiğim biriyse ve aklımdaysa onunla iletişime geçmek isterim

Yorumla
    • sPsychopath
      sPsychopath
      +1 yıl

işte her isteyen bunu yapamıyor maalesef

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Peki kız yazarsa ne olur sence?

Yorumla
  • _haydek_
    _haydek_ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 86%
    +1 yıl

Hayatta her şey mümkündür yeri gelir nikahı sende olan koca bile senin degildir

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
  • bursa_mehmet
    bursa_mehmet Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 74%
    +1 yıl

Olum ne ayaksınız ya bana böyle bir şey denk gelse gözünün yaşına bakmam

0
    4 Yorumla
    • Ayşe72722
      Ayşe72722
      +1 yıl

Siz yapınca biz sizin gözyaşlarınıza bakıyoruz ama..

Yorumla
    • bursa_mehmet
      bursa_mehmet
      +1 yıl

Siz demen yanlış benim kişiliğimi bilmeden beni yargılayamazsın ben yapsam konuştuğum kişi veya sevdiğim kişi gözümün yaşına bakmasın olduğunda da açıkca söylerim böyle bir hata yaparsam affetme diye

Yorumla
    • Ayşe72722
      Ayşe72722
      +1 yıl

👍👍

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
  • benAzazil
    benAzazil Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Sana daha az zaman ayırmaya başlarsa bil ki onunla konuşuyordur

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayır konuşmuyorlar...
      Aylardır kızın durumlarına bakıyormuş ama hiç yazmamış.

Yorumla
  • furkan_ylmzz
    furkan_ylmzz Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 538 cevap paylaştı.

Döner fakat karşıdaki kişinin karakteri için kabullenmemesi gerek.

0
    15 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • furkan_ylmzz
      furkan_ylmzz
      +1 yıl

Çift taraflı böyle birşeyi kabullenmemen gerek aynı şeyler yine yaşanacaktır.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nasıl?
      Kızla hiç iletişime geçmemiş sence sadece meraktan bakıyor olamaz mı?

Yorumla
    • furkan_ylmzz
      furkan_ylmzz
      +1 yıl

Seni üzmek istemem fakat niye durduk yere
      merak edip baksın?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bilmiyorum... ama sen söyle o zaman niye yazmadı ona?

Yorumla
    • furkan_ylmzz
      furkan_ylmzz
      +1 yıl

Belki yazdı sen bilmiyorsun belki yokladı.
      Ya da anı kolluyordur.
      Sana şunu söylemek istiyorum kendi cinsimi biliyorum ve çoğu bir kadınla yetinmiyor bu da iğrenç bir durum.
      bir şey olmasını bekleme.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayır yazmamış ortak arkadaşımız söyledi...
      Peki kız yazsa nasıl tepki verir?
      Maalesef öyle...

Yorumla
    • furkan_ylmzz
      furkan_ylmzz
      +1 yıl

Sanırım nefsine hakim olamaz çünkü geçmişte bir yaşanmışlık olmuş ama bilemiyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama masum bir flört öyle çok derin bir ilişki yaşamamışlar. Erkekler kadınlara karşı çok mu zayıf?

Yorumla
    • furkan_ylmzz
      furkan_ylmzz
      +1 yıl

Hepsi için konuşmak uygun olmas fakat evet genelleme böyleler.
      Erkek arkadaşın nasıl biri vs. hiçbir bilgim yok fakat ayrıldığında biriyle flört edip üstüne birini koklamasi yetiyor.
      Tabi senin affına ve sana bağlı bir şey bu daha iyi tanımaya çalış ve ne olur olmaz her şeye rağmen temkinli ol.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anlıyorum...
      Peki kız yazarsa nasıl tepki verir sence?

Yorumla
    • furkan_ylmzz
      furkan_ylmzz
      +1 yıl

Bunu ben bilemeyeceğim fakat gerçekten nefsi bu kadar zayıfsa olacağı belli senin bu konuda izlenim yapman gerek.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tamam teşekkür ederim...
      Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum...

Yorumla
    • furkan_ylmzz
      furkan_ylmzz
      +1 yıl

Rica ederim senin yapacak birşeyin aslında yok.
      Zaten böyle aldatma bir durumunda hisseder anlarsın ki umarım gönlünün dilediği gibi olur.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
  • mur_aat
    mur_aat Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 97%
    +1 yıl

Dönebilir tabii ki. Aranızda yeni yeni soğukluk oluştuysa buradan anlayabilirsin

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • mur_aat
      mur_aat
      +1 yıl

Demekki hala unutamamış hala merak ediyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama unutamayan aylardır kıza yazmaz mıydı?

Yorumla
  • Ayşe72722
    Ayşe72722 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 35
    +1 yıl

O her zaman yedekteymiş demek kii. Seninle nişanlandı sahip olduğunu düşünüp yedeği de kullanayim demiştir. Yani muhtemelen onunla da takılacaktır ama seni bırakmaz. Zaten hepimiz bunları bile bile göre göre yaşamıyor muyuz? 😑

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Biz uzun zamandır sevgiliyiz, ayrıldığımızda bir kızla flört etmişti sonra barıştık onu bıraktı, engelledi ve aradan 1 yıl geçti biz nişanlanmadan 1 ay önce kızın engelini kaldırmış ve durumlarını aylardır sürekli izliyormuş ama kıza hiç yazmamış. O kız çok ciddi gayrı meşru bir ilişkiyi kabul etmez. Benimki ne yapmaya çalışıyor?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

gidecek gibi olanı sen bırak abla ne sıkıyorsun canını

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Biliyorum ama üzülüyorum...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

kalbinde böyle bir şüpheyle yaşayamazsın ki, bence bu konuyu açmalısın bir şekilde. sonuçta bir kere güvenini kıran adama uzun yıllar nasıl güveneceksin? hem belki boşuna üzülüyorsundur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklısın... çok zor bir durum...
      Sence kız yazarsa nasıl tepki verir?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

açıkçası kestiremiyorum ne tepki vereceğini ama tersleyeceğini falan zannetmiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Onu stalklayıp kıskançlığından çatlasın diye yapmış olabilir.

0
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kız çatlasın diye mi?
      Nişanla alakalı hiç paylaşım yapmadı ki.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

O zaman yorum yok. Cevabı zor bi soru

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bak hikayemizin detayı böyle :
      Biz uzun zamandır sevgiliyiz, ayrıldığımızda bu kızla flört etmişti sonra barıştık onu bıraktı, engelledi ve aradan 1 yıl geçti biz nişanlanmadan 1 ay önce kızın engelini kaldırmış ve durumlarını aylardır sürekli izliyormuş ama kıza hiç yazmamış.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Nişanlın karda yürüyüp izini belli etmediğini düşünen bir yv. sak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet halbuki ortak arkadaştan her şeyi öğrendim... ama planı ne sizce?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hanımefendi bunun için çok kuvvetli güçlere sahip bir kain ya da büyücü falan olmak lazım. Kimse bilemez bunu.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aklında soru işaretleri olabilir. Kafası karışmış emin değil ilişkiden.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bir anlama gelmiyor. Kıza soru sormuş :D Siz her şeyin altında derinliği olan bambaşka anlamlar arıyorsunuz. Yakın zamanda iflas eder beyniniz yapmayın :D

Yorumla
  • sinan_123
    sinan_123 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

Seni boynuzluyosa sende aynısını yap bakalım nasıl bir duyguymuş yaşat ona anlasın hatasını bide fazla düşünme hayatına bak önünü gör hersey nasip kısmet

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aylardır kızın durumlarına bakıyormuş ama hiç iletişime geçmemiş. Ne yapmaya çalışıyor aklım almıyor?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

🤣🤣 Bırak gitsin dönerse senindir iskenderse onun.

1
    0 Yorumla
  • berkayakannn
    berkayakannn Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31
    +1 yıl

gider erkekler böyledir ben de yapmıştm zamanında birinin emgelini kaldırıyosa birisi ona ihtiyacı olduğu içindir

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
  • Af-ro-dit
    Af-ro-dit Takip Et
    Xper 1 Yaş: 29
    +1 yıl

Gitmez engeli kaldırdı diye belki orada da görmek istemiyor. Sen engelle tekrar kaldırırsa demek ki arama yapmış unutamamış oluyor

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
  • NeverMind0
    NeverMind0 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Knk her yorumun altına "biz uzun zamandır sevgiliyiz " demişsin. Kimsenin buna itirazı yok inandık yeminle siz uzun zamandır sevgilisiniz.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haha 🙃 yani ilişkimiz yeni değil onu söylemeye çalıştım

Yorumla
  • Gezginefe
    Gezginefe Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45
    +1 yıl

Giderse senin için hayırlısı olur gitmesi için tesfik et bence

1
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neden? Aylardır kızın durumlarına bakıyormuş ama hiç iletişime geçmemiş

Yorumla
    • Gezginefe
      Gezginefe
      +1 yıl

Pusu atmış bacım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nasıl biraz açarmısın?
      Kızı kendi bırakmıştı ve engellemişti.

Yorumla
    • Gezginefe
      Gezginefe
      +1 yıl

Arayışta başka kız arayisinda 2 3 kişiyi idare edetme peşinde gelirse olur gelmezse sıkıntı yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Basıl gelirse olur gelmezse sıkıntı yok?

Yorumla
  • Sudeseval
    Sudeseval Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    +1 yıl

Belki nisanlandigini gorsunde catlasin diye yapmistir.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayır nişanla alakalı hiç paylaşım yapmadı.
      Aylardır kızın durumlarına bakıyormuş ama hiç yazmamış. Amacı ne bunun?

Yorumla
  • selamgulegule
    selamgulegule Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35
    +1 yıl

Belki de zaten evleniyorum diye kaldirdi. Yani yanliş anlasilavak bi sey yok.

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Umarım...

Yorumla
    • selamgulegule
      selamgulegule
      +1 yıl

Bence kizi kiskandirmaya calisiyor minik akliyla.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • selamgulegule
      selamgulegule
      +1 yıl

Ya bu insanlari neden hayatiniza sokuyorsunuz ki? Kafanin şu an rahat olmasi gerekir bence. Ama bu nişanlın olan şahis hala ergen kalmiş. Dengesizlikleri falan var.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kıza sen nişanmadın mı diye sormuş?

Yorumla
    • selamgulegule
      selamgulegule
      +1 yıl

Yerinde olsam nişani atarim kalir oyle ortada şeref yoksunu.

Yorumla
  • hadigelbiraz
    hadigelbiraz Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 59%
    +1 yıl

Işığı yakmış. Belli olmaz

1
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Biz uzun zamandır sevgiliyiz, ayrıldığımızda bu kızla flört etmişti sonra barıştık onu bıraktı, engelledi ve aradan 1 yıl geçti biz nişanlanmadan 1 ay önce kızın engelini kaldırmış ve durumlarını aylardır sürekli izliyormuş ama kıza hiç yazmamış. Bu ne demek sence?

Yorumla
    • hadigelbiraz
      hadigelbiraz
      +1 yıl

Yani bilemeyiz niyetini ama bence etik değil. Sonuçta bir ilişki içindesin ciddi adımlar atılmış. Kalkıp eski defterleri açmak bilemedim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama defteri açtı mı ki sence? Çünkü aylardır kızla hiç iletişime geçmemiş

Yorumla
    • hadigelbiraz
      hadigelbiraz
      +1 yıl

Bemeliyiz ama bence etik değil bu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
  • picmisinenes
    picmisinenes Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Anasını bile ağlatır ortalığın

1
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • picmisinenes
      picmisinenes
      +1 yıl

Bence merak edip bakmış ama gereksiz bir durum pek sadık biri gibi durmuyor bunu onunla açık açık konuş bence

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nasıl gereksiz bir durum?
      Aylardır sürekli bakıyormuş ama öylesine bakıyor sence? Çünkü hiç iletişime geçmemiş

Yorumla
    • picmisinenes
      picmisinenes
      +1 yıl

Bu çocuğun eskisinin spreylerine bakmaması seninle bu kadar ciddi düşünürken hemde yanlış diyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet çok yanlış tabi. Sence kız yazsa nasıl tepki verir?

Yorumla
    • picmisinenes
      picmisinenes
      +1 yıl

Konuşur kesin

Yorumla
  • Clementinediyin
    Clementinediyin Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 86%
    +1 yıl

Ona gitmese bile senden gider gibi :/

0
    12 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neden?

Yorumla
    • Clementinediyin
      Clementinediyin
      +1 yıl

İlgisi çekiyordur. Aynı zamanda durumlarını izlemesi demek, iletişim kurdukları anlamına geliyor. Bunu oturup sakince konuşmanız lazım (kavga ederek konuşursanız çözüme ulaşamazsınız) bu büyük bir problem. Seninle nişanlıyken nasıl geçmişi olan biriyle ilgilenebilir? Sana olan bir saygısızlık bu.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklısın ama durumlarını izlemek ilgilenmek mi sence? Çünkü aylardır böyle hiç konuşmamışlar.

Yorumla
    • Clementinediyin
      Clementinediyin
      +1 yıl

Evet durumlarını izlemek onunla ilgilendiğini gösterir. Merak ediyor işte. Biliyorum buna inanmak istemiyorsun ama sana gerçeği söylemek zorundayım. Lütfen ona karşı çizgilerini çiz ve buna uymasını iste. Bu sadakat ve güven için oldukça önemli

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama onunla ilgileniyorsa neden yazmıyor o zaman?

Yorumla
    • Clementinediyin
      Clementinediyin
      +1 yıl

Onunla ilgilenmiyorsa neden durumlarına bakıyor?

Yorumla
    • Clementinediyin
      Clementinediyin
      +1 yıl

Ayrıca yazmıyor ama yazmayacağı anlamına gelmez

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Öylesine bakıyor olamaz mı? Ama baya bir aylar geçti şimdiye yazardı gibime geliyor. Kız yazsa nasıl tepki verir sence?

Yorumla
    • Clementinediyin
      Clementinediyin
      +1 yıl

İnstagram mı?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayır wp

Yorumla
    • Clementinediyin
      Clementinediyin
      +1 yıl

Numarasını bile silmemiş.. Umarm her şey gönlünce olur iyi günler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet ama çok uzun zaman geçti anlamıyorum...
      Sence kız yazarsa nasıl tepki verir?

Yorumla
  • Serhat_r6
    Serhat_r6 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Tem'den önce son çıkış mı diyor acaba...

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bilmiyorum:/
      Biz uzun zamandır sevgiliyiz, ayrıldığımızda bu kızla kısa süre flört etmişti sonra barıştık onu bıraktı, engelledi ve aradan 1 yıl geçti biz nişanlanmadan 1 ay önce kızın engelini kaldırmış ve durumlarını aylardır sürekli izliyormuş ama kıza hiç yazmamış. Bu ne demek sence?

Yorumla
    • Serhat_r6
      Serhat_r6
      +1 yıl

aklı hala o kızda şutla gitsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama aklı onda olsa iletişime geçmez miydi?

Yorumla
  • ErenEnd
    ErenEnd Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 80%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Neden kaldırdığı önemli

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İşte bilmiyorum ki 🤷🏻‍♀️

Yorumla
  • Vanessaa_
    Vanessaa_ Takip Et
    Bilge Yaş: 109 , eic 95%
    +1 yıl

Onu kıskandırmak için olabilir 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama kıskanacak bir durum yok ki, nişanla alakalı hiç paylaşım yapmadı.

Yorumla
    • Vanessaa_
      Vanessaa_
      +1 yıl

Hım hesabı açık mı peki nişanlının

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Wptan bakıyor canım

Yorumla
    • Vanessaa_
      Vanessaa_
      +1 yıl

Açması saçma olmuş belli etmeden anlamayı çalış durumu paniklenme ve sinirlenme ona iyi bak ki sağ sola eski defterlerini karıştırmasın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bak hikayemizin detayı böyle :

Yorumla
    • Vanessaa_
      Vanessaa_
      +1 yıl

Ay baska yorumda yazdım 😆😆

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Göremiyorum :/

Yorumla
  • feyziiihüsnü
    feyziiihüsnü Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 98%
    +1 yıl

Kesinlikle hesabını sormalısın

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet!

Yorumla
    • feyziiihüsnü
      feyziiihüsnü
      +1 yıl

Karaktersiz aşağılık abaza demek. Ben de flörtümü engellemiştim bana gelmesini beklerken 2 ay geçti başkasına yazmış.

Yorumla
  • Heinkel
    Heinkel Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Kesin sevişiyorlar yüzük at

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayır aylardır kızın durumlarına bakıyormuş ama hiç yazmamış. Niyeti nedir anlamıyorum.

Yorumla
  • Happy_Moons
    Happy_Moons Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 99%
    +1 yıl

hayat bu her sey mumkun

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
  • sewen
    sewen Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 44%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı.

burada olmasi gereken senin birakip gitmen

0
    22 Yorumla
    • Ayşe72722
      Ayşe72722
      +1 yıl

Bunun için mi bırakacak? Lan zaten hepiniz yedekte tutmuyor musunuz böyle? Sırf bunun için olsa kimse durmaz herkes bosanir

Yorumla
    • sewen
      sewen
      +1 yıl

@Ayşe72722 bos konusma git kendi yorumunu yap, bu benim yorumum. Bosanmixak ayrilacak. Bi bosanmis olarak ilerde bosanmanin Nisan atmaktan cok daha agir oldugunu biliyorum. Gecmisinden kopamayan birinden sevgi dilenmek acizliktir. Mutsuzlugun dibidir.

Yorumla
    • Ayşe72722
      Ayşe72722
      +1 yıl

Ne dedim bee al yorumunu hayret bisey

Yorumla
    • sewen
      sewen
      +1 yıl

@Ayşe72722 lan dedin mesela kabasin. Tum erkekleri ayni kefeye koydun, erkek dusmani gibi davrandin, bu eski sevgilisinin engelini kaldirmis nisanli bi erkegin yaptigini normal gordun. Daha ne yapman gerekirdi? Yazma artik sacmaliyorsun

Yorumla
    • Ayşe72722
      Ayşe72722
      +1 yıl

Normal bi durum olarak görmedim. Asla da değil. Ama geneli öyle olduğu için dedim. Yoksa kız zaten yapması gerekeni hepimizden iyi biliyor. Daha nisanlıyken böyle yapan, evlendikten sonra ne yapar düşünemiyorum bile.. Keşke bizde de şans olsaydı da nisanlıyken böyle gorseydikte evlendikten sonra yaşanmasaydı. Dediğiniz gibi şimdi nisanlıyken ayrılmak, evliyken boşanmaktan daha kolay.. Vesselam..

Yorumla
    • sewen
      sewen
      +1 yıl

@Ayşe72722 o zaman boyle konus iste. Ayrica bu kiz hicte ayrilmayi dusunmuyor. Baskasini seviyor olsada benle evlensin diyor hala. Yakacak k3ndini yazik edecek

Yorumla
    • Ayşe72722
      Ayşe72722
      +1 yıl

Aynen öyle. İlerde çok pişmanlık çekecek yazık olacak. Bir musibet bin nasihatten iyidir diye boşuna demiyorlar. Sevgisinin önüne geçemiyor demek. İnşallah aklı başına gelir dee gerekeni yapar

Yorumla
    • sewen
      sewen
      +1 yıl

@Ayşe72722 peki sen? Neden bu kadar hircinsin? Aldatildin sanirim.

Yorumla
    • Ayşe72722
      Ayşe72722
      +1 yıl

Öfkem boyumu aştı. Sade aldatılma mı? Olabilecek herseyi yaşadım. Benim hikayem hiç mutlu bitmedi. Çok yorgun ve öfkeliyim

Yorumla
    • sewen
      sewen
      +1 yıl

@Ayşe72722 bosandin yani

Yorumla
    • Ayşe72722
      Ayşe72722
      +1 yıl

Sorun şu ki hayır,, boşanmandim. Yapamadım çok sebepler var cesaret edemedim. Maddi manevi çok yıkıldık.. Şu an büyük sorunlar içindeyiz.

Yorumla
    • sewen
      sewen
      +1 yıl

@Ayşe72722 anlatmak istersen dinlerim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • sewen
      sewen
      +1 yıl

Onu unutamamis demek ki bu cok acik. Sen hesap sordun mu ona?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama unutamayan yazmazmıydı sence?

Yorumla
    • Ayşe72722
      Ayşe72722
      +1 yıl

Yazıyordur.. Sana mı dicek yazıyorum diye

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@Ayşe72722 yazmamış canım ortak arkadaşımız söyledi

Yorumla
    • Ayşe72722
      Ayşe72722
      +1 yıl

O zaman içinde bir yerlerde kalmıştır bilemiyorum..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@Ayşe72722 peki kız yazarsa nasıl tepki verir sence?

Yorumla
    • Ayşe72722
      Ayşe72722
      +1 yıl

Eğer içinde kalmışsa kesin cevap verir. Seni düşünüp vicdan yaparsa çok yüz vermeyebilir tabi ama gene de kendine hakim olması lazım. Seni gerçekten çok sevdiğine inanıyorsan güven o zaman. Ama geneli hep yedekte birilerini tuttuğu için dikkat et. Baskı da yapma çok yoksa bahane eder seni

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@Ayşe72722 Hakkısın canım... Ama bu yedek olayını anlamıyorum, nişanlıyken bile bunu neden yapıyorlar?

Yorumla
    • Ayşe72722
      Ayşe72722
      +1 yıl

Ben evliyken yaptı. Karaktersiz cook. Sen daha iyi bilirsin onu. Guvenilirse hata yapmayacağına inanıyorsan bilemem.

Yorumla
  • Biyonikgirl
    Biyonikgirl Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 78%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 492 cevap paylaştı.

Belki gidebilir belkide seninle kalır belli olmaz

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
  • İlhann06
    İlhann06 Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Eskiye dönüş sinyalini çakmış

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama aylardır kızın durumlarına bakıyormuş ama hiç yazmamış, Öyle olsa iletişime geçmez miydi?

Yorumla
    • İlhann06
      İlhann06
      +1 yıl

Karşı taraftan tepki bekliyordur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anlamıyorum çok az flört ettiği bir kız ve kendi bıraktı, engelledi yani kız benimkini çok istiyordu, istese onunla olabilirdi... baya zaman geçti aklım almıyor... kız yazarsa ne olur sizce?

Yorumla
    • İlhann06
      İlhann06
      +1 yıl

Tekrar o kıza döner diye düşünüyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anladım, kendi yazmaya cesaret edemiyor sana göre

Yorumla
    • İlhann06
      İlhann06
      +1 yıl

Cesaret edemiyor ya da şimdilik yazmak istemiyor. ya da yazıştığı var

Yorumla
  • Semsumee
    Semsumee Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Engeli kaldırması da bi sinyal

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • Semsumee
      Semsumee
      +1 yıl

Aklı hala onda demek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama camım aklım onda olsaydı iletişime geçmez miydi?

Yorumla
  • DaglarinkiziEylul
    DaglarinkiziEylul Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 88%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 712 cevap paylaştı.

Her an her şey olabilir

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
  • oyunumuzvar3544
    oyunumuzvar3544 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

evet döne bilir bunun örmekleri çok

0
    14 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Biraz örnek verebilirmisin?

Yorumla
    • oyunumuzvar3544
      oyunumuzvar3544
      +1 yıl

onu unutamamiş hala beklentisi var demek ya da onunla bir ilşki yaşadı ise paylaşdıysa tekrardan yapmak için son kez ona yazıyor olabilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama aylardır kızla hiç iletişime geçmemiş...
      Kızlada cinsel bir ilişkili yaşamamışlar sadece masum bir flört.

Yorumla
    • oyunumuzvar3544
      oyunumuzvar3544
      +1 yıl

ama onda unutamadığı bir şey var demek engeli kaldırmış yazmasını bekliyor belki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kız yazarsa ne olur sence?

Yorumla
    • oyunumuzvar3544
      oyunumuzvar3544
      +1 yıl

kız yazarsa oda yazar derim çünkü genelede öyle oluyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nasıl oluyor?

Yorumla
    • oyunumuzvar3544
      oyunumuzvar3544
      +1 yıl

başka biri ile konuşma erkekler için farklı olduğu için hoşuna gidiyor kaçamak yapması

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yani sevdiği için değil sadece eğlence mi?

Yorumla
    • oyunumuzvar3544
      oyunumuzvar3544
      +1 yıl

evet sadece eğlence konuşma zaman öldürme tabiki karşi taraf cinsel yönden aç ise ozman farklı olur o adam ile ilşkiye girer

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yani kız umrunda değil o zaman

Yorumla
    • oyunumuzvar3544
      oyunumuzvar3544
      +1 yıl

hayır sadece gönül eğelndirme

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama bu olana işte çünkü o kızı tanıyorum ve onunla gönül eğelendiremez çok ciddi bişr

Yorumla
    • oyunumuzvar3544
      oyunumuzvar3544
      +1 yıl

hım bunu bilemem ben düşüncelerimi söyledim

Yorumla
  • Elagözlü7575
    Elagözlü7575 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 92%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Nebiliyim en iyi sen tanırsın

0
    0 Yorumla
  • Gvtpçler
    Gvtpçler Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 95%
    +1 yıl

Ona sor biz ne bilelim

0
    0 Yorumla
  • duygusalkaktus
    duygusalkaktus Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 93%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

öyle bi şey olursa hissedersin bi şekilde zaten

0
    0 Yorumla
  • Muhammes
    Muhammes Takip Et
    Bilge Yaş: 30
    +1 yıl

Olabilir sır ona niye yaptın diye

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aylardır kızın durumlarına bakıyormuş ama hiç yazmamış, sence niye böyle yapıyor?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Nişanlandığını görmesini istemiş olabilir

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayır nişanla alakalı paylaşım yok. Aylardır kız ne paylaşsa izliyor ama hiç iletişime geçilmemiş. Sence amacı ne?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Ben gitmek istiyorum ama engeledi

0
    0 Yorumla
  • akreep_erkegi
    akreep_erkegi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 92%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 779 cevap paylaştı.

Yani büyük ihtimalle

1
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama öyle olsa şimdiye kadar konuşmaz mıydı? Biz uzun zamandır sevgiliyiz, ayrıldığımızda bu kızla flört etmişti sonra barıştık onu bıraktı, engelledi ve aradan 1 yıl geçti biz nişanlanmadan 1 ay önce kızın engelini kaldırmış ve durumlarını aylardır sürekli izliyormuş ama kıza hiç yazmamış.

Yorumla
    • akreep_erkegi
      akreep_erkegi
      +1 yıl

Demekki adam karakter fukarası sen buna ne diyebilirsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet normal değil yaptı :/
      Sence amacı ne?

Yorumla
    • akreep_erkegi
      akreep_erkegi
      +1 yıl

Kullanıyor ya seni ya onu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bilmiyorum ki... o kız ciddi bir onu kullanamaz yani gayrı meşru bir ilişki kabul etmez

Yorumla
    • akreep_erkegi
      akreep_erkegi
      +1 yıl

Sen edersin onu anladım 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aşk olsun 😔

Yorumla
    • akreep_erkegi
      akreep_erkegi
      +1 yıl

Şşşt asma suratını gözünü aç biraz 😉
      Illa aşk olsun dersen gel olsun 😇😇

Yorumla
  • Devamını Gör (38)
Devamını Gör(83)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Nişanlım eski sevgilisinin engelini kaldırmış. Sizce beni bırakıp ona gider mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Evleneb eski sevgilim peşimi bırakmıyor? 9 cevap verildi
Nişanlısıyım eski sevgilim pesimi bırakmıyor? 10 cevap verildi
Eski nişanlı ile kaçmak doğrumu? 9 cevap verildi
Evlilik arefesindeyim eski sevgilim rahat bırakmıyor? 8 cevap verildi
Eski sevgilim yüzünden adım çıktı sizce napmaliyim? 18 cevap verildi
Eski sevgilim beni terk edip evlendi pisman olur mu? 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Yaban mersini özü sever misiniz?
  • Deveye ayran iç demişler kırk çadır devirmiş niye nolmuş? içeceksin ayranı, öpeceksin arabı... demişlermi ne?
  • Risk almayı sevenlerden misiniz?
  • Yapmaktan en zevk aldığın şey ne?
  • Bezelye pilav ikilisini seviyor musunuz bezelye de et mi tavuk mu olmalı?
  • Yalnız mısın Sevgilin yanında mı?
  • şu an kimler denizde olmak istiyor?
  • Dondurma yemeden durabilen var mı, siz kaç gün dayana biliyorsunuz?
  • Hangi yemekler limonsuz olmaz?
  • Genelde yaşınıza uygun mu davranırsınız?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨