Evlilik arefesindeyim eski sevgilim rahat bırakmıyor?

Bundan 4 yıl önce çok aşık olduğum bi adam vardı çok güzel giden ilişkimiz vardı birbirimizi çok severdik. Arkadaşımın abisiydi aramızı yapanda arkadaşımın annesiydi. Annesi bi gün benim bazı kıskançlıklarımı dile getirerek oğlunu doldurmuş ve beni terk etmişti. Yıllarca gelmesini bekledim kimseyle konuşmadım deli gibi aşıktım. 3 yıl sonra karşıma birisi çıktı şimdi onunlayım 1 ay sonra düğünüm var ve eski sevgilim bir şekilde numaramı bulmuş bana ulaştı konuşmak istedi. İçimde ona karşı birsey yok hayatımdaki adama sadığım ona odaklandım tamamen birbirimizi seviyoruz bu yüzden tek kelime etmeden eski sevgilimi engelledim. Sonra geçen gün arkadaşım yazdı bana abisinin evlenip boşandığını benim ahımı aldığı için hayatının yolunda gitmediğini söyledi. Bende hakkımın helal olduğunu söyledim yolu bahtı açık olsun dedim. Bu akşam nişanlım bizde yemekteyken birden tanımadığım nuramara aradi beni açtım ağlak bi sesle konuştu odaya geçtim cama çık bir kez göreyim dedi defalarca git dememe rağmen gitmedi son seste eyvah neye yarar şarkısını dinliyordu arabada. Sesi bizimkilerde duydu. Sonra mesaj attı cama çıkmazsan zile basarım dedi bende mecburen çıktım bi baktım camın önünde belirdi elini uzattı kendimi çektim git burdan dedim gördüm seni gidicem dedi camı kapatıp içeri girdim 3 saat oldu hala arabada bekliyor ne yapacağım bilmiyorum bana akıl verin lütfen

Evlilik arefesindeyim eski sevgilim rahat bırakmıyor?