Evli eski sevgilim peşimi bırakmıyor?

Ayrılalı çok olmadı çok yeni evli daha hala beni takip edip videolarımı beğeniyor hemde çoğunu ne paylaşsam 1 saat içinde beğeniyor özellikle duygusal gönderilerimi numaramı silmemiş tutuyor sizene ondan diyebilirsiniz ama ben hala onu seviyorum yani onunda zamanında beni sevdiğini biliyorum sevdiğim için böyle yapması beni meraklandırıyor bana nişanlıyken yazdı seni bırakamam yanacaksak beraber yanalım dedi bende olmucağını söyledim evlenmeden iki gün önce de bana veda mesajı atmış ama hala beni stalklıyor eşi de hanım hanımcık biri fotoğraftan gördüğüm kadarıyla ağır başlı bende ağır başlıyım ama dış görünüş olarak çok dikkat çekiyorum bu yüzden tesettür mankenliği yapıyorum yani eşiyle çok farklıyız ben makyaj yapan çok bakımlı biriyim eşi ise doğal masum gözüken biri yani tam bi eş adayı ama buna rağmen hala aklı niye bende Geçen doğum günümdü telefonum çaldı açtım baktım o doğum gününü kutlamak için aradım dedi bende teşekkür ettim kapatma bir şey dicem dedi yanına seni görmeye gelmek istiyorum dedi bende başımı belaya sokacak şeyler yapma müsait değilim kapatmam gerekiyor dedim kapattım

Evli eski sevgilim peşimi bırakmıyor?