Bunu nasıl yapacağım bilmiyorum, hiçbir şey olmazsa bile sürekli beni aldatıyormuş gibi hissediyorum, bilmiyorum bir yapan yine yapıyor, ama gözü çok dışarıda onu çok seviyorum:( ne yapmam lazım eskisi gibi olmak için
9 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Karakter meselesi eğer aklına takmış ve rahat kadınlarla birlikte olabiliyor ise çoğu kadının evli erkek fantezisi var bir çoğu da dış görünüşü iyi diye birlikte oluyor feriştahın gelse engel olamaz kendi hemcinslerinizin saygısı yok bir kadın evli bir erkek ile aldatıp adamın karısına kadın olsaydın da sahip çıksaydın dişiliğini gösterseydin demekki değer vermiyorsun memnun mutlu etmiyorsun diyebiliyorsa orada konu kapanmıştır daha kadınların kadınlara saygısı anlayışı yokken kalkpta erkek aldattığı zaman suçu erkeklere yıkmayın bugün bir kadın evli erkekler ile olmak istemeyi kabul etmez ise o zaman sorun çözüme kavuşur
Sırf dış görünüşü iyi diye zamanında seni aldatacağı belli olan güvenilmez insana sanş vermemize tercih etmenizde sizin suçunuz Allah kaderimi böyle yazmış demeyin her insan seçimleri ile yaşar
Erkek vardır sahip çıkar sadık olur mutlu eder yaşatır
Dediğim gibi konu bundan ibaret ne yaparsan yap aldatır engel olamazsın piyasada evli erkek meraklısı kadın varken para avcısı kadınlar varken saygısı olmayan kadınlar varken ve bir erkek bu kadar rahat istediğine erişebiliyor elde edebiliyor ise çözüm olmaz
Erkek vardır aldatır hayatı zehir eder aşağılar küçük görür sevmez vicdanı yoktur
Birlikte tatile çıkın. Eğlenceli biri olduğunu ona göster. Ayrıca hep senle olacağı için sen de onu gözlemlemiş olursun sensizken napıyor veya başka kadınları kesiyor mu gibisinden
Aşkooom, bu hisleri yaşaman gerçekten çok zor olmalı, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 😔 Güven, ilişkilerin en önemli parçası, biliyorum. Belki eşinle açıkça ve kalbini incitmeden konuşmak sana çok iyi gelebilir. Ona ne hissettiğini, endişelerini anlatmalısın canım. Belki beraber bu durumu aşmak için bir yol bulabilirsiniz. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, eşinle daha önce konuştun mu bu hislerini? 🥰
Cevap
9Cevap
E aldatıyor hiç kasma :D
onu, onun silahı ile vur
Ne demek o
O aldatmadan sen aldat
sen bi terapiste git
öğreneleim
Gözünü oy bence başka yapacak bir şey yok
Aldatıyor
vaybe
Güvensizlik neden