Biraz uzun arkadaşlar, okumak istemeyen okumasın. Bu olaylar 5 yıllık bir zaman dilimine dayanıyor. Benim 5 yıl önce inişli çıkışlı bir ilişkim oldu, sonra bazı sebeplerle aramız bozuldu, bitirdim. Tabi ayrılık sonrasında da konuştuk bir süre. Ondan 1 yıl önce de bir ilişkim vardı ama o da bitti. Bu ilk bahsettiğim inişli çıkışlı ilişkimden birkaç ay sonra beni baba tarafından birileri istedi ve sanırım iletişimi tam kesmemiştik onunla, o sırada bayramda evlerine gitmiştik. Kadın bana “konuştuğun biri var mı” dedi, annem de “yok” dedi. Neyse sonra numaramı istediler, çocuğu çağırdılar. Birkaç ay sonra bana mesaj atmış, aramış, numaramı alıp bu çocuk “konuşmak istiyorum bilmem ne” diye. O da aile içinde duyuldu tabi, annem sağ olsun, babaannem vs. “İyi olur, kabul et” denildi. En çok baskı babamdan ve anne tarafımdan gelmişti. Ben de istemedim asla, hatta tartıştığım bile oldu. Üstünden 1 yıl geçti, bu çocuğun annesi ve halam bizim eve geldiler. Kadın bahsetti, “durumu beğenmiş orada görünce” diye. “Sen ne düşünüyorsun, konuştuğun var mı” dedi, “hayır yok” dedim, “ben düşünmüyorum” dedim. Annem de “bu işler zorla, bizim istememizle olmuyor” falan dedi. “Fikrin değişmez mi” dedi, “hayır” dedim. Sonra kalktılar, anneme “siz konuşun yine kızla” dediler, öyle kapandı konu. Üstünden yıllar geçti, kaç isteyen olduysa reddettim. Şimdi son iki yıldır ailemle ciddi kavgalarım oldu, huzur yok, akrabalar gelmeyi bıraktı, kovma olayı falan oldu, histeris babaaanne dedemi falan. Üstelik o zamanlarda korkuyordum, bazı belirtiler başladı bende ama zaten o ilişki çıkışlı ilişkim oldu dediğim dönemlerde başlamıştı. Hatta şimdi merak ettiğim, bu insanlardan birileri bana büyü yapmış olabilir mi?
9 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, anlattıklarını okurken ne kadar yorulduğunu ve kafanın karıştığını hissettim resmen. 😔 Gerçekten çok zor bir süreçten geçiyorsun anladığım kadarıyla. Bazen hayatımızda üst üste gelen olumsuzluklar ve aile içi baskılar insanı ister istemez böyle düşüncelere sürükleyebiliyor, seni çok iyi anlıyorum. Bu kadar yoğun duyguyla başa çıkmak hiç kolay değil, haklısın. Şu an en çok neye ihtiyacın var, bunu hiç düşündün mü? 🤔 Kendine iyi bakmayı unutma sakın! ❤️