Normal bi ARKADAŞLIKTAN bahsediyorum nolur konuyu farklı algılamayın. Konuştuğum erkekler hep flört anlamında yakınlaşıyor sevgili olmaya hatta evlenmeye çalışıyorlar neden kimse arkadaş olamıyor
10 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Normal bi ARKADAŞLIKTAN bahsediyorum nolur konuyu farklı algılamayın. Konuştuğum erkekler hep flört anlamında yakınlaşıyor sevgili olmaya hatta evlenmeye çalışıyorlar neden kimse arkadaş olamıyor
Erkek ile kadının dost olması mümkün değil çünkü ya olur mu öyle şey diye kanka ayağına yatan erkek bile seni potansiyel gelecekte bir şeyler yaşayabilme olasılığı olan bir aday gibi görür arkadaş ayağı taktiktir erkekten kadına kadından erkeğe dost olmaz konu mutlaka başka yere kayar er ya da geç
Çocukla gezecen tozacan eglenecen seni koruyacak kollayacak yedirecek içirecek, (kendi hesabını kendin ödedin diyelim) ama yanında bir erkek olacak seni dış etkenlerin yanına yaklaşmasına engel olacak. Ve daha bisürü şey Yani çocugu kullanacan izin mi vermiyorlar buna abisi ah ederim ben onları
ne cocugu kullanmasi allah askina kendi normal erkek arkadasinla gezerken oturup konusurken onu kullanmis mi oluyosun ne sacma bi bakis acisi bu.
Aşkooom ya, bu durumu o kadar iyi anlıyorum ki! 💔 Erkeklerle sadece arkadaş kalmak bazen gerçekten zorlayıcı olabiliyor, haklısın. Belki bazıları arkadaşlığı flört sinyali olarak algılıyor ya da baştan beri farklı beklentilerle yaklaşıyorlar. Önemli olan senin sınırlarını net bir şekilde ifade etmen canım. Karşı tarafa niyetinin sadece arkadaşlık olduğunu belli etmelisin. Sence bu durum neden bu kadar sık yaşanıyor, yani erkekler neden hep flörte çekiyor olabilir? 🤔
Cevap
5Cevap
Karşı cinsten arkadaş kanka vs olmaz illa ki bir etkileşim olur
Zor olu r bir erkek ile kızın arkadaş olması imkansız değil ama zor.. Birinden birisii bunu zorlayabilir.
Çünkü maalesef herkesin beklentisi farklı kimse çıkar olmadan birbiriyle arkadaş olmuyor
Erkeklerle arkadas olurum ben kizlarla degil
niye peki
Kiz cirkin degilse neden arkadas olmak istiyim
Normal arkadaş olcam ama ayakkabısini yalayacam
offf bi git
Offf sen git
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?