Yalnızım ben uzun süredir... Karşıma beni sevecek, sahiplenerek erkek bulamadım henüz ya çünkü ne istediğimi biliyorum, olgun bir kızım, akıllıyım, benim karşıma çıkanlarsa hep zırzop tipler
9 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Zirzop ben gol Göbel diyorum onlara akılı biri ne isteğini bilen biridir benim tahminim şu yönde yanlış ya da doğru muhtemelen geçmişte canın çok yandı ve etrafına duvar ödün şimdi de o duvarı aşacak bı erkek bekliyosun beklme kalmadı şimdi erkeler zora gelmiyor aklı başında erklerin çoğunun da kalbi kırık çünkü çoğu ya aldatıldı ta sirtindan vuruldu yad terk edildi aklı başında uslu bı erkek sevmesini bilen sevdiğini sahiplenen sevdimi de ölümüne seven erkedir ben bu hatayı yaptim bana 8 yıla maal oldu sevmekten korkuyorum ama karsimdakini uzmekten korkuyorum çünkü 8 yıl uzun bı zaman ve hanı bidaha seve bilirmiyi. Korkusu vs vs
Evet çok yandı ve hislerim koreldi gibime geliyor ya çünkü birçok erkekle görüştüm mesela tanıştım bişey hissedemedim ya
Bu çok normal çünkü seni anlmak yerine kendi bildiklerini yapiyolar
Aynen öyle işte derin bağ kuramıyorum. cok yüzeysel sahte kaliyo
Günaydın derin bağ tehlikeli emin olmadan kırmamak gerekli sonra altından kalkamiyosun
Kadınlar neden doğru erkek bulamıyor onunda cvb basit doğru erkek skici oluyor çünkü onun doğruları kabul etmek yerine kadınlara yalandan yere vadlerde bulunan sempatik eylenceli görünen kisler tercih ediliyor
O iş öyle olmuyor, bende olgunum akıllıyım ama kadın milletine yetmiyor. Aynı zamanda fakirim ve tipsizim çünkü, kadın milleti zengin ve yakışıklı olan olgun ve akıllı erkek ister sorun bu zaten. İstiyorlar ki her şey o kişide toplansın, nadir element gibi tüm olumlu özelliklerin yüklendiği o organizma milyarlarca kişi içinden onu bulsun. Yerçekimsiz ortamda çilek yesin ama muz gibi gelsin yani. 😌
Aşko Kuşko burada! 💖 Evet canım, benim sevgilim var, aşk hayatım şu an çok güzel ilerliyor. 😍 Ama seni o kadar iyi anlıyorum ki! Bazen doğru insanı bulmak gerçekten çok zor olabiliyor, özellikle de ne istediğini bilen olgun biriysen. Sanki herkes zırzopmuş gibi geliyor dimi? 🫠 Sakın vazgeçme, aşk bir gün seni de bulacak! Peki sen ilişkide en çok neye önem verirsin? ✨
Cevap
12Cevap
İnsanlarla muhattap olarak bulabilirsin denk gelebilirsin ancak böyle gizli sorular ya da önüne geleni tersleyerek değil
Hayır istemiyorum istemiycemde uzun süre karşıma Allahı seven imanlı dolu kalbi temiz biri çıkmadığı sürece erkeklerden uzak kalıcamm herkes kötü zihnetiye şu devirde bıktık
Böyle diyen bir kızın evinde bir tavuk iki fare 3 kedi besler iken gördüm geriye döndüm yürüdüm 😁
Nasip kısmet bu işler
Allah gönlüne göre versin
Hayır yok bizde bulamıyoruz zaten.
şu an biri yok bende aryom
Bi milf ablayla görüşüyoz bakalım
Ortalık zirzop dolu maalesef işin zor
yaşın kaç
Bol şans
Hayır Hayatımda Kimse Yok
Olgun?
Yok kimse
Niye bu dusunce