Günümüzde ki erkekler her seyi yaşayıp düzgün kız arıyorlar sonra da zorla olmadi karşılıklı oldu her şey diyorlar. Herkes kendinden sorumlu sonuçta. Rahat durun ya da temiz kızları da kirletmeyin. Siz kızlardan ne istiyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Dostum bunun sebebi erkekler değil hatunlar.
1. Bir kadının sevişmiş olması ya da bakire olmaması onu kötü ya da kirli yapmaz.
2. Bir erkek bir kadınla sevişince onu kirletmiş olmaz.
3. Eğer geçmişte bir şeyler yaşadıysanız ya da bakire değilseniz bu kimseyi ilgilendirmez. Sizin hayatınız sizin vücudunuz. Kimsede karışamaz. Yani geçmişinizi anlatma zorunluluğunuz yok.
Gerçekten seven erkek bekarete bakmaz.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıliçinde azıcık iman ve Allah korkusu olan, zinaya karışmaz. Olmayan ise kız peşinde koşar durur. 27 yaşıma kadar bir tane sevgilim oldu o da uzak mesafe yani pek ilişki sayılmazdı. Zaten kafa yapısı olarak da sevgili aramaya müsait değilim. Çalışıyorum üniversitemi bitirdim, bazen kitap yazmaya çalışıyorum. Böyle bana destek verecek beni daha ileriye taşıyacak bir kız da buluyor muyum? Hayır.. genel olarak ilişkiden beklentim iki tarafında değerini yükselmek. Ama böyle bir kişi bulamıyorum maalesef, zaten arıyor da sayılmam ama yok. İstanbul da bulamam zaten orası da gerçek tabi.. büyük ihtimalle yalnız başıma geçip giderim gibi geliyor, bunu da pek sorun etmiyorum. Hayat öğrendiğin şeyleri hatırlayınca da güzel
08 Yorumla- +1 yıl
Bence yanlış düşünüyorsun ben de İstanbul'da yaşıyorum yıllardır ve buna rağmen hiç sevgilim olmadı Allah herkesin gönlüne kendi gibi birini Nasib edecektir insAllah
- +1 yıl
Olabilir düşünceler daima peşinden koşulan bir şey olmamalı zaten değişen şeyler olmalı ki gelişim olsun, insan olduğu yerde kalırsa paslanir. O yüzden hareket ve devinim onu hayata bağlar. Fakat hayat her insan bu dediğim gibi hissettirmiyor ki, kimine zor gelir kimine kolay benimde doğru insan kalıbında ki doğru insanı bulma umudum pek yok. Maalesef durum böyle ama belki bir yerlerde bir şekilde karşılaşmak varmış ama o an pek anlayamayiz ki o da var. :)
- +1 yıl
Olumsuz dusunceleri biraktiginda karsina çıkacaktır. Cok kişi tanıdığım hiç biri bana uygun değildi ama elbette çıkacak karsima sadece Şu an doğru zamanı değil diye düşünüyorum
- +1 yıl
Bu arada teşekkür ederim, evet doğru zaman konusunda haklısın hatta bunun hakkında bir film de vardı. Yani bazen bazı durumlar da insanlar doğru insanı yanlış zamanda görür. Bu da tabi ilişkiyi başlamadan bitirir. O yüzden doğru zaman doğru insan en beklediğim ümit ettiğim bir şey ama üzülerek söylüyorum pek inancım yok. Kızların isteği çok değişmiş gibi hissediyorum. O isteklerin içinde kendime ait bir parça görmediğim için zaten yalnızlık bana uygun gibi geliyor. Her şeye rağmen dediğine de karşı çıkmıyorum tabi haklısın olabilir belki şu an tanışmış olabilirim belki değildir. Bilmiyoruz ki hayatın ne getirdiğini
- +1 yıl
Rica ederim, devir değiştiği için herkesin istekleri degisti bana göre de erkekler hadleri olmayan çok şeyi istiyorlar ve hiç ölmeyecek gibi davranıyorlar ya da hiç kiz cocugu olmayacak gibi sapik bi zihniyetleri var ama kıytı köşede düzgün biri vardır diye düşünüyorum 😅
- +1 yıl
Veya anneleri yokmuş gibi davranıyorlar :) vardır illaki köşede bir yerde sana uygun biri.. umarım denk gelirsin. Mutluluk zaten senin gibi insanlara daha çok yakışıyor. Hak edenler hep mutsuz maalesef...
- +1 yıl
Tesekkur ederim umarım sizin de karsisiniza iyi biri cikar
- +1 yıl
Umarım.. İstanbul'da karşılaşsam zaten bir iki seneye evleniriz.. ama karşılaşma cidden zor gibi sosyal medyadan çıkma oranı daha yüksek normal hayatıma göre:)
Gizli Üye(25-29)+1 yıldediğiniz gibi kitleler de var ama çoğunluğu da kendine göre olanı buluyor, ya da denk geliyor yani. ama aynı şekilde kızlar da var, onlara sözünüz yok mu?
00 Yorumla
böyle şeylere kafayı takmak saçma. cinsel ilişki normal bir şey kadın için de erkek için de. bakır olmayan erkek bakire olmayan kadını bence sorun etmemeli. ama bakirse bakire ister. diğer türlü saçma.
03 Yorumla- +1 yıl
Evlenince normal olan bir şey. Sadece cinsel ihtiyaç için birileriyle oluyorlar evlenmeden yapmak istemeyen kızlar bu yüzden aldatiliyor
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
27Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u +1 yılÇünkü karaktersizler maalesef
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılFarklı cinsiyetler oldugumuz icin ve birbirimizde aradığımız kıstaslar farklı oldugu icin olabilir mi?
Meslegi olmayan guzel bir kadin zengin ve statulu bir adamla evlenebilir fakat statusuz bir erkegi hic kimse istemez
110 Yorumla- +1 yıl
Farklı cinsiyetle ne alaka ihtiyacsa herkese ihtiyaç. Bir seyler yaşayıp temiz kız şartı koşmayacaksiniz o zaman herkes dengi dengine
- +1 yıl
Yoo istedigim gibi koşarım siz statülü zengin arıyorsanız ben de ileride anne olabilecek bir kadın secerim o kadar kendimi gelistirdikten sonra namussuz mu alıcam eş olarak
- +1 yıl
Ben de aynısını söyledim de anlamıyor, kendi bildiğini yapıyor sadece.
- +1 yıl
@theNitroZeuss ya kanka kendi annen ablan varsa onlardan pay biç ne kadar iğrenç ben kadın olsam yaklastirmam kimseyi yanıma
- +1 yıl
Ee sen namussuz baba olacaksin ama ve zengin erkek arayanlar işi gücü olmayan kadinlar
- +1 yıl
@hazirrcevapp Bak kendi ağzınla söylüyorsun, işi gücü olmayanlar zengin erkek derdinde. Tıpkı 1.50 kızın uzun erkek istemesi gibi. Demek ki erkeğin bakire kız isterken bakir olmasına gerek yokmuş. Üstelik kadınlar bakir erkekleri çoğunlukla aldatıyor çünkü bakir erkekler yatakta eşlerini orgazma ulaştıramıyor.
- +1 yıl
@theNitroZeuss kanka olay erkegin yaşayıp yasamaması değil bazı kadınlar yasadiklarinin sorumluluğunu üstlenmiyor kim dokunduysa ona gitsin bu kadar basit yani onu denesin sonra gelsin seni denesin e ne anladım ben bu işten
- +1 yıl
Haklısın.
- +1 yıl
@theNitroZeuss normalleştirmeye çalışıyorlar kanma sakın her insanla aile kurulmas bunun erkek versiyonu da var kadın versiyonu da
- +1 yıl
Günümüzde her şeyi normalleştirdiler maalesef.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılerkeklerin bazı konularda kızlardan çok daha temiz olduğunu düşünüyorum. bu devrin kızlarının şeytanlığıyla kimse başa çıkamaz
117 Yorumla- +1 yıl
Bu devrin kızlarını savunamayacagim ama söylemek istediğim şey herkes kendinden sorumlu olmalı. Bu devrin kizi oyle diye ben öyle olmuyorum ama erkekler devir artık böyle diyip kendilerini herkesleştiriyorlar
- +1 yıl
arz talep mevzusu. iki taraf da kendisini çıkarcı olarak genelleyecek bir sürü örnek taşıyor. bir noktada kadın erkeği erkek de kadını besliyor.
erkekler şöyle böyle derken her erkeğin entegre olduğu bir kadın olduğunu ve bunun karşılıklı ilerlediğini de unutmamak gerek - +1 yıl
O zaman günümüzde kimsenin kendine saygısı yok sırf parası için bir erkek seçmek veya bir seyler yaşamak için kadın seçmek çok aptalca. Ben de bu devirde yaşıyorum ve kendim para kazanmak için çabalıyorum veya kullanmak isteyen erkeklere karsilik vermiyorum. Erkekler de paralarını da yedirmesin kimseyi de kullanmasin. Hadi yaptı diyelim yüzsüz gibi temiz kız istemesinler
- +1 yıl
Bu dediğinde haklısın buna kimsenin itirazı yok zaten. Aidiyet ve sadakat duygusu varsa bu dediğin bir şekilde yola geliyor , ama yoksa maalesef çıkar fayda ilişkileri ışık tutuyor sadece
- +1 yıl
Umarim herkes kendi gibi kişilere denk gelir. Diyelim ki kızı düzgün biriymiş gibi kandirdilar illa ki onların da kızları olur
- +1 yıl
eski geleneksel aşkların, günümüzde geçerliliği kalmadığını da kabul etmek lazım.
bazı şeyler sadece eskide kaldı ve kolay kolay geri gelmez maalesef.
zor işler.
aile-aşk-sevgili yeniden tanımlanıyor artık - +1 yıl
Eski aşk denilen kavram biliniyorsa ve onun iyi bir şey olduğunu söylüyorlarsa bu insanlar her türlü kötülüğü hak ediyorlar.
- +1 yıl
bu bir değişim süreci ve uyum sağlayanlar ile uzlaşanlar kendi arasında mutlu olmaya devam edecektir. uzun soluklu girizgahların, gelişme süreci de uzun soluklu olmak zorunda değil artık. bu detayı da düşünmen lazım
- +1 yıl
Uzun soluklu olmak zorunda
- +1 yıl
değil işte. bu tamamen kişilerin inisiyatifinde.
ben de senin gibi düşünüyorum ancak eleştirdiğin yaklaşımlar da mevcut hayatın bir parçası ve kendi içerisinde onların da haklı gerekçeleri var - +1 yıl
Hayir yok
- +1 yıl
olaya çok katı ve yanlış bakıyorsun. doğru konuya odaklanıyorsun ama yanlış argümanlarla düşünüyorsun o sebeple uyum sağlamakta güçlük çekiyorsun
- +1 yıl
Uyum sağlamak istemiyorum bana uygun olanı bulunca piyasadan cekilecegim ve kim napiyorsa yapsin
- +1 yıl
sen de bugüne kadar yaptıklarının muhasebesini taşıyorsun bunu da aklında tut.
- +1 yıl
Bugüne kadar yaptıklarım hep iyi şeylerdi çok şükür
- +1 yıl
orası ne kadar doğru karşına çıkacak insandan belli olur.
her şey gönlünce olsun , teşekkürler katılımın için 🌼 - +1 yıl
Allah bilir iyiler iyi insanlarla karsilassin insAllah tesekkurler senin de her şey gönlünce olsun 🌸
+1 yılÇünkü kimse kusura bakmasın erkek yaparsa normal oluyor kadın yaparsa toplumda olmuyor yapacak bir şey yok
02 Yorumla- +1 yıl
Namus sadece kadın için olan bir şey degil. Bir seyler yaşayan erkekler namussuzdur
- +1 yıl
Ben zaten aksini iddia etmedim haklısınız ama toplum böyle
+1 yılTemiz kız kirli kız ne ya?
Sizin kendi kendinize yaptığınız bu yakıştırmalar varken erkeklerin ne dediğine sıra gelmiyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Temiz kız özelini evlendiği kişiyle yaşamayı tercih eden kız kirli kız sadece ihtiyaç diye erkeklerle yatıp kalkan kız bir kez olması hata ama gunumuzdekiler bunu dogal karşılıyor ve bu doğal bir şey degil. O kirli kızlar yüzünden erkekler bi kizi kazanmak için mücadele etmiyor çünkü şimdiki kızlar seçici değil ve hemen her şeyi yasiyor
+1 yılo iki yüzlülüğü yapan adamları da ayırt etmeyi öğrenin artık sizde be. Neyse o olan yüzbinlerce erkek var. Sırf hoşuna giden erkek kötü diye onun iyi olmasını isteyemezsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle erkekleri hiç kaale bile almıyorum. Düzgün olan düzgün ister.
02 Yorumla- +1 yıl
Temiz kızları kirletmeyin diye bir şey yok. Biz eşya değiliz ki kirlenelim. Eğer ilişki yaşamak kirlenmek demekse o zaman erkekler de kirleniyor aynı mantıkla.
- +1 yıl
Zaten bunu erkekler için de düşünüyorum. Sonucta herkes tarafindan elleniliyorlar
Gizli Üye(36-45)+1 yılKizlari erkekler kirletmiyor kizlar kendileri istiyor bi yakisikli gorunce hemen istekli oluyorlar (sakin annen oyle falan demeyin suanki genc kizlar boyle)
02 Yorumla- +1 yıl
Ya kızlar istese de kardeşim sen kendini tutacaksın. İsteyen erkeklere karşı kendini tutan kızlar var sonuçta.
Cevap sahibi+1 yılBen zaten yapmadim iyi misn sen kendini tutan erkeklerde var zaten
+1 yılDüzgün kız mı kaldı da biz düzgün olacağız? 🤣
018 Yorumla- +1 yıl
Türkiye'deki kadınların çoğu babasından aldığı otobüs parasıyla, 1.50 boyuyla uzun yakışıklı zengin erkek istiyor. Bu durumda eşitlik olmuyor ancak erkek temiz kız isteyince neden kadınla denk olmak zorunda?
- +1 yıl
Erkeğin temiz kız istemesi icin temiz olması gerekir
- +1 yıl
Siz kendi denginiz olan erkeği istemiyor, daha üstün olan erkeği istiyorsunuz. O zaman erkek de kendi denginde değil, kendinden daha temiz kızı isteyebilir bunda bir sorun görmüyorum. 😉
- +1 yıl
Sizin de zengin uzun yakışıklı erkek için uzun sengin ve model gibi olmanız lazım.
- +1 yıl
@hazirrcevapp İnsanlığın başından beri hep böyleydi, kadınlar güçlü ve toplumda baskın erkeği tercih ederken erkekler bakire kızları tercih etti.
- +1 yıl
Biz görsellik üzerine tercih yapıyoruz ve erkekler de oyle yapabilir ki Türkiye de kadınlar erkeklere göre çok daha iyi siz bunun üstüne namussuz olmaniza rağmen namuslu kız istiyorsunuz hadi abicim hadi. InsAllah ne yasadiysaniz aynı şeyleri yaşayan kadinlara denk gelin
- +1 yıl
Tercihlerin görsellik ya da başka bir şey olmasının ne anlamı var ki. Sonuçta sen erkek tercihlerinde erkekler gibi kendinde olmayanı istiyorsun. İstediğin kadar dil dök biz erkeklerin umurunda değil. Siz zengin uzun ve yakışıklı erkekleri tercih ettikçe biz bakire kızları tercih edeceğiz. Ne zaman sen de 1.80 üstü boya, zenginliğe ve model gibi bir tipe kavuşursan, o zaman haklı olursun. Siz kadınlar kendinizde olmayanı istiyorsanız erkek de çok rahat bir şekilde isteyebilir bitti.
- +1 yıl
Siz kendinizde olmayanı istediğiniz sürece erkekler de isteyebilir. Bunun görsellik üzerine tercih falan alakası bile yok.
- +1 yıl
Evet evlenmeden seks yapmak namussuzluk oluyor. Çirkin biri degilim ve kendi dengimde bir tipi isterim göbekli kendine bakmayan pis kokan birini tabii ki tercih etmem ayrıca temiz olduğum için temiz isterim. Erkekler cirkin olmalarina rağmen her haltı yiyip temiz kız istiyor
- +1 yıl
Yani benden uzun bir erkek olur tabii ki ama ben orta boyluyken aşırı uzun istemem ya da topuklu giyince yanimdaki erkekten uzun olmak istemem benim boyuma yakin olmasını isterim. Göbekli olmak da gayet sorun ben sporumu yapıp yediğime dikkat ediyorsam karşımdaki de edecek. Mesleğim var parası da umrumda degil ve temizim temiz erkek isterim. Erkekler temiz olmadıkları halde temiz istiyor buna hakları yok ki. İlerde onlarında kizi olacak yapılmasını istemediklerini onlar da yapmamaliydi. Kızlarının nasil hatalar yapacaklarini daha bilmiyorlar
- +1 yıl
Temizsen kimseyle birlikte olmadıysan temiz istemek hakkın ama karşındaki kiz güzelse kendi dengini isteyebilir. Sen de kendinden güzel biriyle olmak isteme o zaman
- +1 yıl
Illa ki vardır karsina cikmamistir
- +1 yıl
Yani paralı bi ailenin kiziysa paraya da bakar. Sonucta baba evinde yokluk görmeyen biri bunu tercih etmez ki. Erkekler de sorumsuz olmasin. Şahsen benim icin önemli olan çalışkan olması çalışkan birinin parası da olur huzuru da
Gizli Üye(36-45)+1 yılSiz de kirlenmeyin. Erkeklerin altına yatmaya dünden hazırsınız. Sizin gibiler yüzünden genelevler iş yapamaz oldu.
12 Yorumla- +1 yıl
Hic sevgilim olmadi simdi bu aldığın günahtan dolayı sana hakkim helal degil
Cevap sahibi+1 yılO zaman niye öyle davraniyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDüzgün kızdan kastın? Düzgünlük bence farklı yorumlanıyor
00 Yorumla Istediklerini yapabilecegini saniyorlar erkek olduklari icin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsanlar bencil kendinde olmayanı başkasında ararlar. Kabul eden kadınlarda normal değilki midesizler direkt baba ve annesi ile öyle erkeği nasıl tanıştırıyorlarsa.
00 Yorumla
+1 yılDeyiminizle temiz insan sanırım kalmadı ya da nesli tükeniyor maalesef
00 Yorumla
+1 yılBen ne yesem Karşımdakinin de aynı olmasını isterim
00 YorumlaDuzgun kiz ile bekaret arasindaki baglantiyi kuramadim.
02 Yorumla- +1 yıl
Bekaretle alakası var mı dedim? Sadece kadına özgü bir şey degil. Bir seyler yaşayan erkekler hiç bir şey yasamamis kiz istiyor ve ben de hiçbir şey yapamayan biri olarak neden geçmişi pis bi erkekle olayım diyorum. Herkes dengiyle olsun
tanıştığın erkeğe bağlı bunu isteyip istemediği
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde bana masum kızlar denk geliyor
04 Yorumla- +1 yıl
Sen nasilsin
- +1 yıl
Bilmem kişisine göreyim ben beni bana sor herkese aynı değilim.
- +1 yıl
Kaba göre şekil alan değil de belli bir duruşu olan adam olmak kolay değil tabi
- +1 yıl
Belki öyleyimdir tanımadan yargılama boş ver bak dalgana
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet bazıları
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Abi akıl fikir var kullandırmayın kendinizi
04 Yorumla- +1 yıl
Kendimi kullandirdigimi soylemedim. Baskalariyla bir seyler yasayanlar temiz kız istediklerini soyluyorlar buna hakkiniz yok. Hic bir şey yasamadim ve bu yüzden ben de temiz erkekle ilişkim olsun isterim. Herkesle olan pis biriyle neden olayim
- +1 yıl
Bak güzel kardeşim temiz kalan erkek/kadın temiz istemesi gayet normal bir durum. Ben sana kendini kullandırdın demedim genel konuşuyorum. Sen nasıl herkes kendinden sorumlu diyorsun bende ona cevap veriyorum 2/3 söze güvenip inanip bedenlerini kullandiran insanlar var. Bu yüzden akıllarını kullansın insanlar diyorum. Okey
- +1 yıl
Okey değil kardesim
Aşk İlişkileri konusunda 630 cevap paylaştı. maalesef öyle. çok haklısın
00 YorumlaHerkes kayığıyla buluşuyor merak etme
00 Yorumla
+1 yılÇok haklı bir tepki 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞu dönemde temiz kız kaldimi
02 Yorumla- +1 yıl
Kendi adıma evet hiç sevgilim olmadi. Birileriyle tanışıyorum geçmişini anlatıyor ve bana temizsin seni kaçırmam diyor sonra düşünüyorum ulan bu kirli ben niye bunu seçeyim ki diyorum ve konusmayi kesiyorum
Cevap sahibi+1 yılInsallah böyle de devam edersin
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılMal olanlar öyle düşünüp ister.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü kullanip atiyolar
061 Yorumla- +1 yıl
Peki neden? Sizin de kiz kardeşiniz var veya kızınız olacak ve ölüm ansızın gelecek
- +1 yıl
Ben asla yapmam ama düzgün erkekler sevilmez nerde zarar vericek erkek var onları severler ergen kızlar
- +1 yıl
Ben mesela düzgün birini bekliyorum böyle bi genelleme yapmak doğru değil ve düzgün kalabilmek önemli
- +1 yıl
Çoğu hepsi değil
- +1 yıl
Pekiii
- +1 yıl
Tmmm
- +1 yıl
Okkk
- +1 yıl
Tmmm.
- +1 yıl
Sabaha kadar atışalım istersen
- +1 yıl
Uykum. gelince giderim ama en son ben yazmış olmaliym lugatim böyle
- +1 yıl
Benim de öyle napcaz simdi? Uykum gelse de inadına uyumam
- +1 yıl
Uyusam bile sabah en son ben yazarım
- +1 yıl
Senden sonra da ben yazarim
- +1 yıl
İllaki sıkılırsin ben issizim ve konustugum yok zamanım bol
- +1 yıl
Benim işim var ama inatçıyım
- +1 yıl
Keyfin bilir zamanına yazik
- +1 yıl
Evet keyfim bilir
- +1 yıl
Peki madem
- +1 yıl
Anlastik
- +1 yıl
Peki
- +1 yıl
Okkkkkk
- +1 yıl
Okey
- +1 yıl
Pekiiig
- +1 yıl
Okey.
- +1 yıl
Okey..
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Tamam
- +1 yıl
Tmmm..
- +1 yıl
Pekiiiii
- +1 yıl
Evet.
- +1 yıl
Hayir
- +1 yıl
Nasılsın
- +1 yıl
Iyiyim sen
- +1 yıl
İyi bende
- +1 yıl
Napiyosun
- +1 yıl
, kafa dinlemeye gidiyom sen
- +1 yıl
Utu yapıyorum
- +1 yıl
Kolay gelsin
- +1 yıl
Tesekkur ederim sen nereye gidiyosun
- +1 yıl
Kafa dinlicem Adana'ya 70 km otede bir köy
- +1 yıl
Benim yerime de dinle
- +1 yıl
Ne dinleyim
- +1 yıl
Kafa
- +1 yıl
Olur
- +1 yıl
Anlastikk
- +1 yıl
Sebeke çekmiyor burada
- +1 yıl
Cok uzuldum
- +1 yıl
Bende
- +1 yıl
Sen uzulme
- +1 yıl
Alışkınım
- +1 yıl
Hayir ben daha alışkınım ben uzulcem
- +1 yıl
Üzülme
- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
Üzmek istemem
- +1 yıl
Üzdün ama
- +1 yıl
Asla üzmemek
- +1 yıl
Cok üzmek
- +1 yıl
Bana yakışmaz
- +1 yıl
Yaptın artık al gönlumu
- +1 yıl
Cok tatlısın
- +1 yıl
Gormedin ki beni neden kandiriyorsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılKizlar çok farklı değil yani
00 YorumlaHaklısın ba
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın
00 Yorumla
+1 yılKim o kişi 😀
00 YorumlaEvet gayet haklisin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe yasadimda sanki aq
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı. çok haklısın çok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaraktersizler çünkü
10 Yorumla
+1 yılMaalesef
00 Yorumla