Sevgilimin bu davranışı ergence mi?

ya inanılmaz saçma bir olay. sevgilimin Eren diye iş yerinde arkadaşı var. bu çocuk iş yerlerine gelen daha iki günlük stajyer kızdan hoşlanmış. benim kafasız sevgilim de 22 yaşında, eşek kadar adam, liseli ergenler gibi gelmiş diyor ki işte wp'de "yarın dümenden sohbet edip öğrenmeye çalışacağım, işte senden bahsedeceğim, sevgilimle akşam buluşacağım, o şuraya buraya gitmeyi sever, senin de konuştuğun biri var mı" diye, oradan soracağım, iki dakika sonra geri çekileceğim, sadece Eren'e söylemek için" dedi. kafasız ya, ben de bunun saçma olduğunu, yanlış anlaşılma olabilir vs. diye bir ton şey dedim, o da "tamam aşkım, doğru diyorsun, yapmayacağım" dedi ama bunu onun düşünmeden "yapacağım, edeceğim" demesi gözümde düştü, soğudum yani. sevgilimin böyle şeylerde daha ağırbaşlı olmasını isterim, kocaman adam, ergen liseli gibi bir duruma kendini neden sokar yani, ne gerek var üstelik yeni gelmiş birinin özel hayatını, aşk hayatını irdelemek benim sevgilimin işi mi, sırf çocukla arasını yapacak diye. dedim ki Eren zaten sohbet etmeye çalışıyor, belli ediyormuş hoşlandığını, yani zamanla öğrenir zaten sevgilisi olup olmadığını dedim. bu ne kafasızca düşünce ya

Sevgilimin bu davranışı ergence mi?