Güncellemeler
+1 yıl
Barışmak için yazdığımda anında barışıyordu. seviyorum diyordu ama son zaman sevmiyorum dedi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilimle son zamanlarda çok ayrıl barış yapıyorduk ama artık her gün ayrılıyorduk son zamanlarda. Ben başka bi erkekle konuşuyomuş gibi ss attım kıskançlıktan öldü sonra da zaten aramız iyi değildi gerçeği söyledim 20 gündür görmüyorum kendisini gelmiyor. sevgililer gününde de bi aktivite yok seni artık sevmiyorum dedi seninle olmak istemiyorum dedi. Ne yapmalıyım nasıl pişman olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Pişman olması gereken erkek arkadaşın değil gibi görünüyor.
Ben bişey yapmadım ki ona o da bana başkasını seviyom şakası yapıyodu kızdırmak için bende ona bu şakayı yaptım
Ayrıl barış sevgililik olmaz ki. Eskitmişsiniz ilişkinizi. Bitmiş yani..
Pişman olur muyuz ne yaparsam pişmanolur
Ne gibi bir pişmanlık? Sevmiyormuş , bunu da söylemiş zaten size. Neden pişman olsun ki. Sağlıklı bir ilişkiniz yok zaten..
Gerçekten sevmiyor mudur sinir olduğu için söylemiştir belki doğru mu söyledi ki
Böyle şeylerin şakası olmaz. Hatta başka biri dahi olabilir hayatında..
Yok kimse uok dedi ben sen hariç kimseyle konuşmadım dedi eminim başkası olmadığına ama niye bana kötü davranıyor
Nasıl emin olabiliyorsun ki..
Eminim düzgün bi çocuk prensipleri var böyle şeyler yapmaz
Sorun yok o zaman, düzelir aranız yani. 👍🏻
kıskançlıktan ölmedi bence abla soğudu ayrıca ne kadar saçma sapan bi davranış bence sen pişman ol
Şakasına yaptım ya o da bana yapıyodu
böyle şakanın yapıldığı ilişki mi olur ortada ilişki falan kalmamkş
Çok darlandım ama gerçekten çok değersiz hissettiriyor bana
çok değersiz hissediyorsan bitir kimse senin psikolojinden senin nasıl hissettiğinden önemli değil bitir gitsin hiçbir acı baki değil eğer şu an devam edersen ettiğin süre zarfında hep böyle yıpranıcaksın ama eğer bitirirsen acı çekeceğin max süre 2 ay o da max
Onunla konuşmadan yapamıyorum o da bana her seferinde sen geliyorsun barışmaya ben gelmiyorum diyor nasıl kendime engel olabilirim
benimde böyle bi ilişkim vardı 2 yıl ömrüm tükendi ilaç kullanmaya başlamıştım onunla kavga ederken baygınlık geçirdiğimi biliyorum o benden ayrılınca ağlauarak yalvarırdım bırakma diye o bana hep şey derdi hayatına bak gez eğlen mutlu ol beni düşünme ben bunların hepsini yapabiliyorum sen yokken bende ona derdim ben yapamam sensiz kendimi öldürürüm gibi ezikçe şeyler söylerdim çok değil 20 gün oldu biteli ilişkideyken acı çekerken ağlarken video çekerdim kendimi çektiğim acıyı unutmamak için şimdi izliyorum o videoları değermiymiş diyorum şu an hauatım onsuz o kaaddaarr güzel ki ben yaşamıyomuşum hayatın tüö güzelliklerini kaçırmışım ki ilişkideyken neler yaşadığımı bi ben bi de rabbim bilir ona rağmen 20 gün içinde acım eskidi çok şükür rabbim o ferahlığı verdi bi zamanlar aşkından ölebileceğimi söylediğim adam karşımda olsa yüzüne bile bakacağımı sanmıyorum yani demem o ki evet ilk zamanlar çok acı vericek ama bu senin elinde hayatını mahvetmek bu güzel yaşlarını karartmak istiyosan devam et herrr şey senin elinde hiçbir acı baki değil hiçbir acı sonsuza kadar sürmez bunu sakın unutma
Doğru da çok alıştım işte ya onsuz bir gün bir yıl gibi geliyor o da aksine beni hiç özlemiyor hakaret ediyor, nasıl atlatmışsın umarım ben de atlatırım
umarım diye bişry yok onca yazıyı umarım de diye değil harekete geç diye yazdım seni senden başka kimse düşünmicek sende kendini düşünmüypsan böyle o zaman kimseden sevgi bekleyemezsin
Evet ya gerçekten çok bunaldım hayattan hiç bişey yapasım gelmiyor ölmeyi bekliyorum resmen
Bitmiş bu ilişki toprak atılmış ustune
Ne yaparsam pişman olur
Hicbi sey yapma artık sessiz kal ama şunu da ekleyeyim kıskandırma operasyonun sonrasında gerçeği itiraf etmen seni gözden düşürmüş artık sana güvenmez ben sana soyleyeyim yani artık toparlaman zor ağzınla kuş tutsan ise yaramaz o yüzden hicbi şey yapma
O da bana öyle yapıyordu ama ben suçlu değilim 5 dakika sonra şaka yaptığımı söyledim iyi yönünden bakmak gerekirse beni sevmediğini söyledi bence iyi oldu
Böyle şaka mı olur Allah için Bi daha böyle şaka yapmayın ilişkinin ciddiyeti kaybolur böyle bu ilişki bitmiş sen yoluna bak artık çocukta zaten sevmiyorum demiş bu saatten sonra ihtimaliniz düşük
Doğru söylüyorsun nasıl unutacam ya kendimi çok kötü hissediyorum millet ne güzel seviliyor değer görüyor bende çöp gibi davranılıyorum
Zamana bırak zamanla eskisi kadar aklına gelmez
ya benim köpeklerin ilişkisi daha iyi ya
Galiba sizin kuşak buna toksik ilişki diyor