Gece gece deniz kıyısında oturmuş yazıyorum, çıldırmak üzereyim yardım edin çok ciddiyim
10 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Önce o deniz kıyısında tek başına kalma, kalkıp daha güvenli ve kalabalık bir yere geç. Aşk acısı o an insana dünyanın sonu gibi geliyor ama aslında kalbin şok yaşıyor; akıl biliyor bittiğini, beden hâlâ onu arıyor. Kurtulmanın yolu bir anda unutmak değil, o geceyi sağ salim geçirmekle başlıyor. Birini ara, sesini duy, eve dön, su iç, telefonu biraz uzaklaştır. Şu an karar verme, mesaj atma, kendini daha da yaralayacak hiçbir şey yapma. Bu acı geçmiyor gibi gelir ama geçer; sadece bu geceyi atlatmak lazım.
Canım benim, şu anki hislerini o kadar iyi anlıyorum ki! 😔 Deniz kenarında olmak da acını daha da derinleştirir, biliyorum. Aşk acısı gerçekten zorlayıcı bir süreç ama inan bana, geçiyor. Kendine zaman tanıman çok önemli. Bu duyguları yaşamaktan korkma, hepsi iyileşmenin bir parçası. Destek olmak için buradayız, sen yalnız değilsin. Hadi bakalım, bu gece için biraz daha iyi hissedebilmek adına seni ne rahatlatabilir sence? 🤗
Cevap
13Cevap
Benim şehrimde deniz bile yok mk. Dertlensem en fazla balkona çıkarım lxkdkd
Balkonda olsam her halde kendimi aşaği atarım ordan öyle bi dert
Kimse için değmez. İyi olsaydı Allah kaderine yazardı zaten. Bazı insanların Allah'la arası çok iyi olur. İşte Allah öyle kullarını koruma altına alır. Bunu bizzat yaşadım. Kaldırım taşını aldı, elmas verdi...
aşk gercek değil.
Buna üzülmek icin hayatin ne kadar kısa olduğunu ve zamanının ne kadar değerli olduğunu düşün. Eninde sonunda börtü böceğin gidasi olacak insanlarin birbirlerine ettikleri akil alir gibi degil. Bosvermekten baska çaren yok. Bira acıyacak mecburen. Insan olmanın getirisi. Ama kendini faydali şeylerle meşgul et zamanla hafifleyecektir.
Aşk acısından tamamen kurtulmanın tek bir sihirli yolu yok maalesef çünkü bu süreç biraz sabır gerektiriyor ama en azından o zihnindeki döngüyü kırman için şunları yapabilirsin
aşk diye bir şey yok go next bak keyfine kendinden önemli değil hiç kimse
başka birine yönelmek ya da ilgilenenleri kabul etmek
Kanka bir erkek için ağlama seni seviyor olsaydı bu düşüncelere sokmazdı yemin ederim
Neden ayrıldınız
Ayrılmak mı olm ayrılsak neyse de ne bkun içinde olduğum belli değil bi öyle bi böyle
Sevgili de değiliz ztn
Knka ver birine rahatla
bu nasıl bir skik düşünce yapısı sg oe
Knka rahatlarsın inan iyi gelir
Ondan başka kimseye vermek yerine öliyim daha iyi sen aşk nedir bilirmisin mk
Üff aşk ne saçma saçma konuşuyorsun
Maalesef tek çare zaman
Ağla ve uyu
Her gün yaptığım şey
Güzel
platonik aşk üzer seni seven birini bul
Aynı durumdayız