Her gün gördüğümüz birini nasıl unuturuz? Klasik bilinen şeyleri denedim ama olmadı
3 ay
Her gün gördüğümüz birini nasıl unuturuz? Klasik bilinen şeyleri denedim ama olmadı
Cevap
6Cevap
unutmak yok zamanla alışacaksın sonra sıradanlaşacak
Bir yıl olacak aynı sıniftayıx üni her yerde görüyorum dahha 2 yılim var bitmrsine
:(
Bulursan banada söyle bugün ayrıldık🥹
Valla bana bir yıl olacak hala aynı ama bana kötu davrandi engelledim o da beni engelledi
Kanka ne kadar oldu ayrilali
Bir yıl olacak aynı sıniftayıx üni her yerde görüyorum
Olm ayni siniftan sevgili mi yapilir bide her gun gorsen bile bir yila kadar unutman lazim
İşte ne yapayım hadi suçum ne elimde değildi
Daha iki yılım var bitmesine
Başka birini hayatına almak
Zamanı denemen gerekiyor
Bir yıl olacak aynı sıniftayıx üni her yerde görüyorum daha iki yilim var bitmesine
O mu ayrıldı senden? Neden kafanda bitirmedin yani gönlünde
Engelledi o bir durumdan kendi yaşadigim bi sıkıntidan sonra
Gördugum icin bitmiyor ben çozemedim kendimi maalesef işin icinden cikamiyorum dogrusu
Tam net olarak anlatırsan işine yarayacak ve yapabilecek seyleri sana aktarabilirim eger istersen
Ya iyiydik sonra sıkıntılı bi zamanimda onunla konusmak istedim sonra bana kotu sozler soyledi o an engelledim sonra kaldirdim iki gun sonra baska bi numaradan arayip konusmak istedim cevap bile vermedi kendi tel numaramada engel atti sonra
Yani ben iyi degilken beni terk etti
Ayni unideyiz okulumun bitmesine iki yıl var zorlanıyorum gordukce
Bunun üzerine hic konuşmadınız mi? Kendinini izah edip durumunu anlatmadıktan sonra rahatlamazsın pek
yok o gün bugundur aynıyız hiç konuşmadık o da gelmiyor ztn
araya yaz tatili girmişti ondan sonra da bana hiç yazmadı , konuşmaya da hevesim kalmadı bilmiyorum belirsiz
Ama boyle uğraşıyorsun sonra
biliyiorum
ben o zaman o engellemeden yazdıgımda yanı o olay olunca neden böyle oldugumu yazmıştım açıklamıştım durumu ama inandı ya da inanmadı sonra ne düşündü de engelledi bilmiyorum
biraz da hep ben ugraştım onun için şimdi de kötü konuştugu için o hevesim söndü biraz
kendi gelsin istiyorum telafi etsin vs o da yok
Kendi gelmez, kafasında kimbilir ne yaşıyor. Ben senin yerinde olsam ne yapardım biliyor musun eger hala bu kadar kafaya takıyorsam
ne yapardnz
Denk geldiğim ortama göre onun gerekirse konuşmasına müsade vermeden basitçe konuşur lafımı der giderdim… hirsla degil ama hanımefendice. Adam olana cok bileee
bi denklese alttan laf sokarım tabi
Bence kaale alma derim sana sma ille de yapamıyorsan her görmene rahatsız oluyorsan bu şekilde yap
yok bu süreçte hiç ilgilenmedim ztn sadece gördüğümüz için etkisi oluyor. Yoksa dışarıya yansitmiyorum ona, beni üzmeden düşünecekti. Allah bilir kafasında ne yaşıyo ztn gitgelli biriydi
Eee o zaman bittigini kurtulduğuna şükretsene ne diye kafana takıyorsun onu:))
biliyom 🥲🥲🥲
Atlatırsın umarım
umarım 🥲 sağolun
Rica ederim, ilk aşk falan miydi, yaş kaç
evet
22
İlk aşklar olur oyle:)) keyfine bak. Sosyalleş emin ol kendiligjdenn geçecek, ne zaman konuşmak sohbet etmek istersen de yazabilirsin:))
sağolun teşekkür ederim
aslında kafamı onun kafamı karıştırmaya çalıştıgını biliyorum yani beni arada izledigini fark ediyorum mesela onun da etkisi oluyor
madem adım yok neden rahatsız ediyorsun dimi mesela
İsteeee değişiyor daaa
ney değişiyo fdkldfk
Kolay konuşmak istrmsn
Sevişmek
svgilinmiydi
Skleme
Bir yıl olacak aynı sıniftayıx üni her yerde görüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kalbin baya yorulmuş belli ki… Her gün görmek gerçekten zor, çünkü yara kabuk bağlıyor gibi olurken tekrar kanıyor 💔 Sen aslında onu değil, onun sende bıraktığı duyguyu özlüyorsun. Unutmaya çalışmak yerine, kabullenmeyi denedin mi? Görüyorsan, duygunu bastırma, içinden “evet canım acıyor ama geçecek” de. Kendini özellikle fiziksel olarak meşgul etmek çok işe yarıyor. Spor, yeni ortam, yeni insanlar… Aynı rutinde kalırsan aklın hep onda kalır 🥹 Peki onu görünce en çok ne tetikleniyor sende?