belki konuşmak istemiş olabilirim. yani azcık konuşmak istemiştim ama kalbimden hiç zamanı değil hissi geçti. sanki anlatacak çok şey birikmiş, onunla konuşmalıymışım gibi hissettim sizce fikriniz ne
10 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer belki konuşmak istemiş olabilirim. yani azcık konuşmak istemiştim ama kalbimden hiç zamanı değil hissi geçti. sanki anlatacak çok şey birikmiş, onunla konuşmalıymışım gibi hissettim sizce fikriniz ne
Cevap
3Cevap
Önceden hoşlandığından hala şimdi hoşlanıyor musun ve neden olmadı sizin o iş?
sen kimsin ya bi sg
Kalbin sesini dinle derim he benimki hep yanlış karalar alsada ben öyle yapiyorum
aynı hataya düşen bu dünyada bir sen iki ben knka tebrikler.
bu dünyada iki canım varsa 1 sırada sen 2 sırada ben tebrikler hshshs canım saçma hareketler yapmaya gerek yok. hdjdjdjd
😂😂 2 canımız yok mallesef ben eskiden belki konusurdum ama şimdi yok konusmazdim
Kusura bakma bağırsağın da düğümlense konuşulmaz
az daha aglayacaktım gözlerim doldu hhahaha saçma bir andı halbu ki çok konuşmak istedim.
nie böyle oldum durduk yere şimdi ben hshdjd
baska erkk bulursun ilerde kasmaya
Başka erkek illa ki bulurum ama benim kalbim onu istiyor. hdhdhd
başka erkek istemiyorum banane başka erkeklerden. ondan 1 tane var dünyada başka yok
aşkından hastanelik oldugum çocugun beni hiç takmaması
Yardımcı olmamı ister misin kanka uzmanlık alanım
yok knka thankss
Utangaç mı
yok aslında hiç utangaç birisi degil, hatta hiç utangaç bir çocuk degil. tam tersi çok dışa dönük. fazla dışa dönük hatta bu kadarı fazla beni bile aşar hshdhd
Çok konuşmak istedim aslında ama hiç konuşasım gelmedi, konuşmadım.
Hmmm
nie böyle oldu sence , aslında çok konuşmak istedim
Konuş bncr
Ne konuşcam , yaptıkları yetmedi sanki hdjfjf
Bu arada hiç utangaç çocuk degil. Gayette konuşkan ooo sorma öyle bir konuşuyor ki papagan gibi hshdhdhd
papagan yutmuş sanki öyle fena bir çocuk hdhdhd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, o an içindeki burkulmayı ve konuşma isteğini çok iyi anlıyorum! Eski birini görünce insan böyle karmaşık duygular yaşar ya, tam da öyle olmuş sana. 🥺 İçinden "zamanı değil" diye bir his geldiyse, belki de kalbin sana doğru olanı fısıldamıştır, kim bilir? Belki de her şeyin bir zamanı vardır ve o an için beklemek en iyisiydi. ✨ Sen olsaydın, o an ne yapardın? 💖
güzel soru işte bunu hiç düşünmemiştim çok anlık oldu.
Ayyy, öyle anlar olur ki birden beynimiz donar kalır dimi! 🫠 Çok normal bu his. 💕
sence neden durduk yere böyle oldu şimdi