Aşk İlişkileri Sevgilim bana ben istemeden yakınlaştı, ne yapmalıyım sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ayrılmalı mıyım Güncellemeler+1 yıl İnlememi de istiyormuş Sevgilim bana ben istemeden yakınlaştı, ne yapmalıyım sizce? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Ayrılık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Tmha1 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Kötü olmuş hiç hoş değil yani sevgili ama bildiğin taciz bu sınırını bilmeli karısı değilsin 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Karısı olunca taciz mi edilir ki Yorumla Tmha1 +1 yıl Hayır yani demek istediğim aradaki samimiyet yakınlaşacak kadar değil karın olsa ona yakınlaşabilirsin tacizi demek istemedim Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla
oyunadamı3 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Hayır ver ona bebek 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne yok artık Yorumla Soran +1 yıl Zorladı beni Yorumla oyunadamı3 +1 yıl Olabilir bunlar Yorumla
pesimistbirbay Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Fikrine saygı duymuyorsa uzaklaş. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Haklısınız teşekkürler Yorumla pesimistbirbay +1 yıl Nasi bı yakınlaşma geçti aranızda ki inlemeni istiyor? Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tecavüz mü 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Pek sayılmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hımm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kötü olmuş hiç hoş değil yani sevgili ama bildiğin taciz bu sınırını bilmeli karısı değilsin
Karısı olunca taciz mi edilir ki
Hayır yani demek istediğim aradaki samimiyet yakınlaşacak kadar değil karın olsa ona yakınlaşabilirsin tacizi demek istemedim
Anladım
Hayır ver ona bebek
Ne yok artık
Zorladı beni
Olabilir bunlar
Fikrine saygı duymuyorsa uzaklaş.
Haklısınız teşekkürler
Nasi bı yakınlaşma geçti aranızda ki inlemeni istiyor?
Tecavüz mü
Pek sayılmaz
Hımm
Ayrıl