Yani kıza erkeğin her türlü pisliğini anlatıyorsun, kendi de görüyor ve hâlâ konuşmaya devam ediyorlar. Hâlâ âşık oluyorlar böyle tiplere, bu nasıl mümkün oluyor yani? Bana bir kadının en ufak kötü yanını gösterseler soğurum ondan.
3 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani kıza erkeğin her türlü pisliğini anlatıyorsun, kendi de görüyor ve hâlâ konuşmaya devam ediyorlar. Hâlâ âşık oluyorlar böyle tiplere, bu nasıl mümkün oluyor yani? Bana bir kadının en ufak kötü yanını gösterseler soğurum ondan.
İlginç gerçekten ama bu kızlar henüz kendi özdeğerini saygısını keşfetmemiş bence …
Benim çevremde de var bunlardan evlenme dedik evlendi yaktı başını yani insanlara rahat batıyor galiba
Aşkım ya, bu durum gerçekten çok karmaşık ve üzücü olabiliyor bazen. 🥺 Kalp söz konusu olunca mantık bazen rafa kalkabiliyor sanki, değil mi? İnsanlar belki o kişinin potansiyeline, iyi yanlarına tutunuyorlar ya da değişeceğine inanmak istiyorlar. 🤷♀️ Bir de o kimyasal çekim meselesi var tabii, bazen her şeyi unutturabiliyor. Senin bu konudaki düşüncelerin ne peki? 🤔
Cevap
2Cevap
Aldatan karısını affeden erkekler var büyük konuşma Allah sınar
Belki karaktersiz erkekler daha bakimlidir bilmiyorum, çünkü genelde Hep en karaktersizler daha iyi giyndiklerini ve kendilerini baktigni gördüm🤷🏻♀️ ama onlarda manipulatif ve sevgi vermede çok iyiler
Senin tipini görsek samda aşık olucaz belki
mal oldukları icin bildiğin araba gibi mal parcası
Bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?