Kadın daha hızlı çünkü 6 ay içinde kuzeniyle evlenip 1 sene sonrası çocukları olmuş sadece kendi açımdan demiyorum kadınlar hemen yeni bir ilişkiye yelken açabiliyor erkeklerde aptal gibi aynı şeyleri düşünüp yıllarını boşa harcıyor
Merhaba, ayrılığın nedenine ve aradaki duygusal bağa göre değişir aslında bu. İlk zamanlar erkeklwr için her şey daha kolaydir, ama kadınlar için biraz zaman gerekir, tabi dediğim gibi duygusal bir ilişkiyse biten
Bazı insanlar şanslı ya, dümdüz şanslı. Neye ellerini atsalar olur, işleri rast gider. Yani bunu anlatamıyorum ama bizim yılgınlık onlarda doğal olarak yok.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Kadın daha hızlı çünkü 6 ay içinde kuzeniyle evlenip 1 sene sonrası çocukları olmuş sadece kendi açımdan demiyorum kadınlar hemen yeni bir ilişkiye yelken açabiliyor erkeklerde aptal gibi aynı şeyleri düşünüp yıllarını boşa harcıyor
Merhaba, ayrılığın nedenine ve aradaki duygusal bağa göre değişir aslında bu. İlk zamanlar erkeklwr için her şey daha kolaydir, ama kadınlar için biraz zaman gerekir, tabi dediğim gibi duygusal bir ilişkiyse biten
Fıtrat ile alakalı bence gerçekten sevdiğin birinden ayrıldıysan cinsiyet farketmeksizin kolay olmamalı yeni birini hayatına almak
Bazı insanlar şanslı ya, dümdüz şanslı. Neye ellerini atsalar olur, işleri rast gider. Yani bunu anlatamıyorum ama bizim yılgınlık onlarda doğal olarak yok.
Erkek diyecektim de neyse aghshs sevmeyen daha çabuk unutan başlarr
Kadının unutması zaman alır ama unutursa asla geri dönmez. Erkek ise tam tersi başta çok mutludur belki bitti diye sonrasında geri dönmeye çalışır.
Kadınların zaten kıyıda bekleyen sırtlanları her zaman vardır.. E kadın da boşta kalmak istemez, anında daldan dala konar..
Erkek bence taş kalpli ruhsuz varlıklar 😅🤣
Kadınlar ilişki içerisindeyken bitirmeye başladıkları için bence daha hızlı adapte olabiliyorlar yeni bir ilişkiye
Erkekler dün ayrilip bugün evlenio bile
Kişiye göre değişir
Kişiye göre değişir
Başta erkekler her yere atlıyo kız toparlanmaya çalışıyor sonra tam tersi oluyo kız yeri ilişkiye başlayınca erkekeğin aklı başına geliyor
Kadın
Kadın daha kolay başlıyor
erkek başlar
Sevmeyen başlar
Benden ayrılıp 9 ay sonra sözlendi
Erkekler
Erkek
translar