Her şeyi istediğim gibi ancak dizüstü etek, sırtı açık elbiseye karışıyor, evlilik yolundayız sizce ayrılmalı mıyım?
11 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
13Cevap
Böyle biriyke niye sevgili olmuş ki kapalı istiyorsa kapalı biriyke evlensin ben açık biriyke sevgili olmam mesela
Saçıma karsimaz ama kıyafetlerime karisiyor evlendikten sonra fikri degisir mi sizce
Değişmez yani illa ayrıl vs demiyorum eğer inanıyorsan guveniyorsan tbai evlen kocan için daha kapalı giyinebilirsin bu problem değil ama senin ikisinin sonuçta kim ne diyebilir ki
Hafif göbeği açık olsa karışıyor neredeyse dizime gelecek etek ona bile açık diyor
Bilmiyorum kıskanmak iyidir zorlaniyorsan bitirirsin
İlerde sorun yaratacağını düşünüyorsan şimdiden bazı şeyleri açıkça konuş.
Ne diyim
Ne hissediyorsan, ne olmasını istiyorsan onu de.
Şaka gibi soru, bunun için ayrılır mı insan. Herşeyi tam bir adamı bulmuşken. Sanki çok varda öylesi. Buyur buradan yak🙄 giyme ne var yani
Ama içimde kalacak giymezsem
Hay senin içine dışına. Kızım herkes dedim sevdiğin adama giyeceksin sadece. Herkes değil sadece o görmeli zaten seni. Sizin evlilik yürümez sendeki bu kafayla. Boşuna adamın başını yakma, edilecek masrafa da yazık, boşanmak da kolay değil o da masraf.
Hafif göbeği açık olsa karışıyor neredeyse dizime gelecek etek ona bile açık diyor aşırı açık giyinen biri zaten değilim
Tanışmadan önce böyleysen seni böyle begendiyse karışmaaz
Ayrıl tabi ki ya. Mağaradan dün mü çıkmış?
Dekolteye etek boyuna karışmak da neymiş?
Hafif göbeği açık olsa karışıyor neredeyse dizime gelecek etek ona bile açık diyor
Saçmalamış ya daha mini etek bile çok normal. Göğüs dekoltesi de olabilir istediği gibi derin vs
Göğüs dekoltesi hiç vermedim hayatımda giyenlere saygı duyarım ama bunun saygısı da yok bu arada siz nerelisiniz İzmir falan mı
Mersin
Popo altı etek ve derin dekolte normal bence
Sen giymez misin hiç karışan olmasa
O kadar açık giymiyorum normal tabi giymek isteyene
Bende sınır yok 😊 sınırları zorlayıp sevgililerimi şaşırtmayı severim
Tanga bikini gibi mesela
Yorumlarda karısı istediğini giyiyor adam bir şey demiyor demişsin o benim işte 😊
Ne güzel bana da hep hanzolar denk gelir
İstersen biraz konuşabiliriz. Belki sevgilinin fikrini değiştirmeye yardımım dokunur
?
Nasil
Tabi karisir seni dusunuyo ciplak gezme diyo demekki kiskaniyo seni ne guzel sanslisin isteee daha nee iyiyon
Çıplak gezmiyorum zaten hafif göbeği açık olsa karışıyor neredeyse dizime gelecek etek ona bile açık diyor
Ne guzel kiskaniyo
Bende olsamm kizarim
Ben bu kadar kısıtlayıcı istemiyorum
Niye karışıyorsun ki
Karisir tabiki
Sevgilin yani kiskanc demekk8
Sende giyme neolcsk yani zaten. gunah
Ayrıl bence bugün sana böyle karışıyorsa yarın kim bilir ne yapar
Bende ondan korkuyorum
Karışmayan erkek çok az
Bazilari birsey demiyor ama karısı istediği gibi giyiniyor
O bazıları azınlıkta işte onu diyorum
Bana denk gelmez o da
İhtimaller düşük üzgnüm
Haklı adam onlar giyinmez
Ayrılınız
Yapamayacaksan ayrıl
Yaşlarınğz kaç
29 ikimiz de
Nasıl giyiniyorsunn
Boy kilo kaç
Neden sordunuz
Çok mu açık dikkat çekici duruyor diyee
Yoo çok da değil
Kaç işttee
Giyme onları
Karışabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, bu durum gerçekten çok hassas ve evlilik yolundayken böyle kısıtlamalarla karşılaşman seni düşündürmüştür eminim. 🥺 Kendi tarzın, rahatlığın ve nasıl hissettiğin çok önemli biliyor musun? Bu konuyu onunla açıkça ve sakin bir dille konuşmalısın bence. Neden böyle düşündüğünü anlamaya çalış ama kendi kırmızı çizgilerini ve özgürlüğünü de asla unutma. İlişkilerde karşılıklı saygı ve anlayış çok değerli. Sen bu konuda tam olarak ne hissediyorsun, yani onunla konuşmaya hazır mısın? 💖🤔