Güncellemeler
+1 yıl
Doğuda Kürt adamla sırf bu yüzden olmak istemezdim gittim İzmir'de adam buldum buda buradaki mağara görünümlülerden farksız davranmıyor ama maalesef cocuğada asık olduğum için sesimi çıkaramıyorum.
Hadi doğuda giydirmedi bişey demedim gittim onun yaşadığı yere İzmir'e , sırf etek mini diye gidip zorla değiştirtti bana yoksa otur yurtta dedi o gün. Bir ara görüşme kararı alıp vazgeçti sonra evinin yolunu ben ararken kendi basıma iş yaptım diye gelirken üzerimdeki kıyafet yüzünden de deliye dönüp ilişkiyi bitirdi annesine de götürüp pantolon giydirdi zorla. Oturup konustular benimle ikiside , çocuk kendini geliştir annem için affediyorum vs vs dedi ama oysa ilk tanıdığımda bana bunları umursamadığını söylemişti , eğer zoruna gittiğini bu kadar bilseydim bastan dikkat ederdim ama Şu an böyle neden yapıyor anlamıyorum , bu sevgi olsa bile benim kalbimi acıtıyor. O yazmıyor bende yazmıyorum evime döndüm moraller çok bozuk. Bundan sonrası neler olur sizce? Akısa bırakalım dedi akısta mesafede varken bitmekten korkuyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sevgilin senin sahibin değil
Seni öyle kabul etsin değiştirmeye çalışmasın
Boktan adamları hayatınıza almayın sinirleniyorum abim sokacam şu mübarek gün de
Kıyafetim biraz miniydi ama bu kadar cidden abartıcak bir yerde değildim İzmir'de bir çok insana göre normal bir kıyafetti ve yanına geliyordum zaten dedim. Annesi şort sıfır kol giyor gücü bana var bunun , artık foto bile paylasasım gelmiyor kavga edicek diye
Izmirlisin birde bende izmirliyim İzmir'de bu sıcakta ne giyecektin acaba merak ediyorum
Çıkar hayatın dan rezil adam
Hayır ben doğuluyum o İzmir'de yasıyor uzun zamandır evet ailemde böyle ama yanında mutlu olmak istemiştim sadece benim amacım onun dediği gibi onu kıskandırmak değildi içimde kalan bazı seyleri onunla yasamak istiyordum artık hevesim falan kalmadı zaten
Söyledim onada öyle yumusadı. Motoruna tekme atıp kolumdan tutup annesinin yanına çekti sanki ne yapmıştım şu an yazasım bile gelmiyor oda özür dilemişti ama birbirimize sanırım çok kırgınız. Onun için 1100 km geldim ailem herşeyi doğuda bırakarak. İzmir'de onun dısında günlerim o yurt odalarında ceza evi gibi geçiyor ama gıkım çıkmıyor kahretsin seviyorum iste
Şu kıza pantolon ver dedi giymicem deme şansım bile yoktu gelininin haline bak alacağım kıza bak dedi annesi yine iyi davrandı alttan aldırdı cocuğa ama hatamı ediyorum onu hala istemekle emin değilim 3 gündür bu travmayı rüyamda da yasıyorum kimse beni bu derece babamdan sonra rencide etmemişti..
İyi karar ver mutlu olamazsın mağara adamı ile
Ben eşimin sevgilimin dekolte dar elbiseler mini etek dikkat çekici giyinmesini istiyorum hoşuma gidiyor minlet kıymeti bilmiyor
Evet ya sormayın. Hani medeni gibi basta gösterdi kendini çünkü basta giyme deseydi dediğim gibi bunu bilerek düşünürdüm herşeyi. İlk basta bu şehirde olmaz kimse sort giymiyor dedi. Sonra İzmir'de motorda olmaz dedi motorundan bağımsız yolda bu krizi geçirince ben bunuda dile getirdim eğer sinir oluyorsan söyleseydin diye dedim oluyorum dedi bu ne halin dedi öyle bağırınca da çok bişey diyemedim zaten uyuyordum dus almıstım süslenmedim dahi ama bana bu elbisenin düğün kıyafetinden farksız dediği esnada sinirden gülüyordum
Ayrıl
Muzaffakar olduğunu aslında en baslarda annesiyle tanıstırdığı anda anlamamda gerekiyordu biz sürekli zaten ayrılıp barısırdık biliyorum evlensek bile mutlu olmucaz
Ama keske Şu an unutabilsem , olmuyor ki.. içim gidiyor
Mutluklar diliyorum o zaman sana kavgaya devam
Karışamaz
O an gıkım çıkamadı niyeyse..
Bundan yüz bulur birdaha karışmaya çalışır
Karısıcak kadar muhtemelen açık giymem daha
Kendi giyimin açıksa onun için kapalı giyinme
Hayır kapalıydı en azından yanında yapamadıklarımı yapmak istemiştim..
Bu normal bir istek. Onun yanında giymeyip kimin yanında giyeceksin
İşte yaptıkları Bir de rüyama giriyor şu an..
Konuş sevgilinle