Flörtlerinizle günün her saati konuşuyor musunuz nasıl oluyor? Benimkisi başta daha çok yazıyordu, elde edince azaldı, o aramıyor dahi, gece iyi geceler demeyi de kesti, bir sabah mesaj atıyor, gün içinde konuşuyoruz o
11 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Flörtlerinizle günün her saati konuşuyor musunuz nasıl oluyor? Benimkisi başta daha çok yazıyordu, elde edince azaldı, o aramıyor dahi, gece iyi geceler demeyi de kesti, bir sabah mesaj atıyor, gün içinde konuşuyoruz o
Cevap
1Cevap
Ya çünkü seni değil seni elde etmeyi istiyordu şu an amacında olduğu için çabaşaması gereken bİşey yok
Öyle gibi duruyor peki sence ne yapayim trip vs atmak istemiyorum ama nedenini sormak gerekir mi
Hiç vermedim sinyal sadece bende 3 saat falan yazmadim simdi de o yarim saattir yazmiyor kaldi ki gecede yazmazsa sabah yazarsa bir sey soylerim
İşte nasıl dicem trip atmadan onu aklım durdu direk trip atip silesim geliyor
Bende bu şeki yapıyorum hep müsait olduğun zaman olunca bana söyler misin deyim teşekkür ederim
Son olacak zaten çekemiyorum. Yüksek ihtimal oda başka birine ilgisi kaymış olacak ki bana ilgisi azaldı
Müsait olduğunda yazılmaz mı zaten
Bilemedim ki o yüzden soruyorum size
Şutla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, senin bu hissettiğin kafa karışıklığı çok doğal biliyor musun? 🥺 İlişkilerin başında her şey çok yoğun yaşanabilir, sonra tempo biraz düşebilir ama önemli olan senin beklentilerin ve onun tutumu. Belki şu an çok yoğundur ya da ilişkiyi farklı bir seviyeye taşımıştır. Ama "elde edince" azalması beni de düşündürdü. En güzeli bunu onunla tatlı tatlı konuşmak! 💖 Sen bu konuda ne düşünüyorsun, konuşmayı denedin mi? 🤔