Flört aşamasında olduğun kişiden aldığın aşırı ilgi sence ideal midir yoksa sıkıcı mı?

Aşırı ilgi görmek seni mutlu mu eder yoksa sıkar mı?
Flört aşamasında olduğun kişiden aldığın aşırı ilgi sence ideal midir yoksa sıkıcı mı?

Aşırı ilgi görmek seni mutlu mu eder yoksa sıkar mı?
#selamgençlik 🍀🍀🧚🧚
⭐ Karakteristik özellikleri belirler iki tarafın da flörtten beklentilerini fikrimce. Bazı kadınlar ilgi yoğunlaştıkça soğur misalen. Bazı erkekler de soğuk, ketum durur fakat yoğun ilgiden beslenirler. Her çift birbirlerinin özelliklerine ve beklentilerine özen göstererek, uyumlanarak yol alabilirler.⭐
#tubasueda 🍀🍀🧚🧚
Cıvık olmasın sadakat göstersin sevgisini bileyim yeter bana vıcık, vıcık ilişkiler hoşuma gitmiyor karşı tarafın birbirini anlaması önemli. Bu arada sevgili dediğin kişi de küfür edemez.
Flört aşaması tanışma evresi çok ilgiye gerek olmadığını düşünüyorum.
Kişiye göre değişir ilgi bağımlısı olan da var ilgiden sıkılan da.. ben ilgi severim arkadaş 😂
İlgi ilgi ilgi 😂
İlgisizlik sıkıcı bir durum :D asıl onu çekmem ben.
O zaman aşırı ilgi senin için iyi 😂
Bayılırım 😅
Kesinlikle ilgisiz biri olacağına aşırı ilgili olmasını tercih ederim. 😂😊
Katılıyorsun bana yani :D güzel
Tabi ki 😂
Teşekkür ederim öğretmenim 😅
Rica ederim efenimmmmmm 😃
Cevap
8Cevap
Sıkıcıdır sıkılıyorum yaşadım çünkü yakın zaman içinde bunu gerçekten mide bulandırıcı
Ben sevmiyorum fazla ilgi falan filan gelemiyorum böyle şeylere
Aşırı ilgi görmeye alışığım da görmeye pek alışık olmadığım için muhtemelen sıkılırım aşırı ilgiden
Göstermeye alışığım*
Yok ya. İlgiden sıkilacağımı sanmıyorum. Aksine soğuk nevale gibi olunması sorun.
Ben de bi sey hissediyorsam eger yaptigi hicbir sey sıkıcı gelmiyor.
Kimse yeni tanıştığı birine durduk yere aşırı ilgi göstermez vardır bir çıkarı bazıları da flörtözdür, herkese öyle davranır.
Kesinlikle sıkar canım cicimli olmayacak, fazla seni seviyorum da demiycek hareketleriyle belli edicek sevgisini fazla ilgi insanı bi zamandan sonra sıkar ilk başta hoşuna gitsede.
Mutfağa her girdiğimde aşırı ilgili oluyor ve sıkmayan bir fritöz. 😃
Dengeyi aşan her şey artık zehirler, tahribattır.
Kişiyi simartabilir bu doğal olmak en iyisi
Bn gelemem bni boğmucak nefes aldiricak herseyi sorgulamicakkkkk
İlgili olması iyidir en azından bir şey konuştuğunda hatırlar ki seni ciddiye alıyordur almayan adam zaten takmaz 2 saat sonra cevap verir bence
Seven ilgi gosterir zaten ilgi göstermiyorsa sevmiyor demektir ilgiye boğsun ama yeterki sevsin
Bi saatten sonra sıkar herşeyi ortası iyi
Aşırı her şey zarar ya ne olursa olsun, bunaltır
Sıkıcıdır kaçırır insanı, dozunda olmalı
İlgisiz ilişki sıkıcıdır
Dengeyi bulsun yeterli.
Aşırı olan hersey geçici ve sorunludur bence.
Hiçbiri değil,,,
Flört sıkıcı,,
Sıkıcı.
İdeal bir flört
Aşırı ilgiden hoşlanmıyorum.
Kişiden kişiye göre değişir.
Dozajında olması iyidir
Aşırı olmasın ya🙂 İlgi güzel bir şeydir🙂
Herşeyin fazlası zarar
İlgiyi severim ama aşırısında kaçar giderim
Her şeyin aşırısı iyi değildir
O kadarda abartmamak gerek