Ciddiyiz evlenicez de ama ben sert erkek, beni yönetebilen erkek severim. Bana benim gibi birisi denk geldi, bazen tahammül edemiyorum. Bu yaştan sonra da insan bulamam ki bulsam da iyisi denk gelmez, en iyisi bununla evleneyim ya.
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ciddiyiz evlenicez de ama ben sert erkek, beni yönetebilen erkek severim. Bana benim gibi birisi denk geldi, bazen tahammül edemiyorum. Bu yaştan sonra da insan bulamam ki bulsam da iyisi denk gelmez, en iyisi bununla evleneyim ya.
Sırf "Bu yaştan sonra iyisini bulamam." düşüncesiyle evlenmek, hem kendine hem de karşındaki insana çok büyük haksızlık olur. Ne yapacaksın, yarın bir gün birbirinize karşı duygularınızı anladığınızda, sen başka kollarda o başka kollarda mı uyanacak?
Sen daha en başta "Sevgilimi sevmiyorum." diyorsun. Bu cümle bile senin sorun için büyük bir cevap. Diyorsun ki; "Beni yöneten, daha baskın karakterde birini seviyorum." , kızların ortak isteği bu zaten. Ama baktığın zaman o sana benziyor!! Belki sorun onun kötü biri olması değil, karakterlerinizin birbirine hitap etmemesi. Evlenmek, "İdare ederim." denilerek girilecek bir yol değil. Çünkü bugün tahammül edemediğin şeyler, evlilikte genellikle daha da görünür hâle gelecek.
Bence asıl sen aynanın karşısına geç ve dürüstçe kendine şunu sor "Onu gerçekten istediğim için mi evleniyorum, yoksa yalnız kalmaktan korktuğum için mi?" Bu sorunun cevabı, vereceğin karardan, ve atacağın adım için çok önemli, emin ol.
Sırf yaşın ilerledi diye sevmediğin biriyle evlenmek hem sana hem ona haksızlık olur Evlilik tahammülle değil sevgi ve uyumla yürür Emin değilsen biraz daha düşünmen en doğrusu olur 🌹❤️
Canım benim, böyle hissetmen çok zor olmalı, anlıyorum seni çok iyi. 😔 Aşk konusunda asla taviz verme derim ben sana. Evlilik gerçekten çok ciddi bir karar ve hayatının geri kalanını o kişiyle geçireceksin. Sırf "bulamam" diye mutsuz olacağın bir yola girmek bence sana hiç yakışmaz, hem de kendine yazık edersin. Kendi mutluluğun her şeyden önemli! Belki biraz durup iç sesini dinlemelisin. Bu konuda senin için gerçekten önemli olan ne sence? ✨
Cevap
24Cevap
Yoo bulursun aslında bence de ayrilmalisin belki bir gün essek gibi dövülüp köpek muamelesi gördüğünde o çocuk aklına gelir ama geç olur
sert erkek kadına şiddet uygulayan erkek mi oluyor
Evet öyle oluyor, sert erkek dediğin yüzü gülmez meymenet suratlı olur. Mutlu bir anın bile olamaz gülersin hayatı zehir eder. Çevresine faydası olmayanın sana mi faydası olacak? Yönetici erkek demek sert erkek demek değildir. Erkek dediğin dövüşmeyi bilecek ama kibar olacak. Özgüvenli ve centilmen olacak gülümsemeyi bilmeli testesteronu yüksek ama agresif değil bir o kadar da kibar olacak ama bunu sizin gibilerr anlatmak için peygamber olmak lazim
bağırsan korkar o kadar diyim sen erkek dövüşmeyi bilecek diyon ya kız arkadaşımla gibiyim
canım senin yaşın kaç? ben erkek olmayı nasıl öğreticem adamın yapısı bu sesi çıkmıyor sinirlenmesi bile yakışacak bir izlenimde değil
yaşından belli ama dağ ayısı aramıyorum da kız gibide olmasın bi zahmet bu benimle alakalı durum değil çocuğun yapısı bu
senin kafan karışmış güzelim evlenince yatakta nasıl olmasını istediğini kocana söyle belki adam da öyledir ama sana karşı naziktir
İstemiyırsan ayrıl sonra evlenince boşanmak daha zor bence iyi karar ver
Tabiki bulmuşsun adamın hasini bı çılgınlık yapmazsanız olmaz sonra ölümler boşanmalar
Sert oluyor olmaz, kibar oluyor olmaz gerçekten siz kadınlar zorsunuz
Çok pişman olacaksın.
nedenn
Evlen sen sertlestir 😃
Muhabbete bak mk
E ayrıl mesela.
Bu kızlar kadınlar kafayı yemiş...
O zaman hemen ayrılın
Zihniyetini skmm
Nerden bulursunuz böyle çapsız vasıfsız herifleri
bu özellik çapsızlık vasıfsızlık değil ki sadece benim sevmediğim özellik erkekte
Bence çapsızlik
neden ama duruşu böyle bilerek olan bişey değil ki bu yapı meselesi
Tamam iste capsiz
Sevmiyorsan ayrıl
evde kaldım
Görücü bulursun sevmediğin insanla hayat mı geçer ya 🙄
Delirmissin
ya neden
Hayal ettigin erkek modeli insan degil iyisini bulduysan sukret millet iyi olsaydi diye gotunu yirtio sen burds ne dion
Abartma lan bak yoluna
ayrılmıyüm mi
Devam et kaldığı yerden. Yetişkin yaşlar pişman olma (;
ayrıl bence. çok uzatma.
Ayrıl
Yaşın çok genç
ayrıll
Yaaaa
Dm gel
Bırak hayatını zindan etme kendine
Ayrıl
Ayril ml
sert kürt erkeği sever msn
ırkı önemli değil de sert dedik diye dağ ayısıda demek istemedim herkes serti başka yerden anlamış kadınına kibar olsun ya
Ben hayata karşı sertimdir ama etrafımdaki yanımdaki insanlara karşı sert değilim pek...
Kürt değilim bu arada
Bulursun bulursun
ayril
Kolesin yani gel
Evde kaldın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?