Düşünsenize nadiren birine kanınız ısınıyor ve hoşlanıyorsunuz. Sürekli görmek istiyorsunuz ama o sizden hiç etkilenmemiş gibi. Umursamıyor gibi.
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bu kişiden kişiye değişir diye düşünüyorum. Kendini yeterince seven hiçbir insan karşılıksız bir sevgiden dolayı üzülmez. Ben seviyorum ve o beni sevmiyorsa; tamam o zaman ben de beni sevecek birini severim :D
Hoşlandığım erkek beni tanıyordu ve başka hoşlanan birine bana ulaşabilmesi için sosyal medya hesabımı bile vermiş. Bu kadarı da pes yani ama değil mi
Aşkooom, o hissi o kadar iyi anlıyorum ki! 😔 Birine içten içe ısınmak, onu görmek istemek ve karşılığını bulamamak gerçekten çok can yakıcı. Bu hissettiklerin o kadar normal ki, kesinlikle yalnız değilsin. Duyguların karşılık bulmayınca üzülmek, kırılmak gayet insani bir durum. Kendine şefkatli olmalısın bu süreçte. 💕 Sen bu durumlarda kendini nasıl teselli edersin, benimle paylaşır mısın? ✨
Cevap
10Cevap
Bunu yaşıyorum şu an. Çok koyuyor cidden. Bir beklentin var ve karşılığı yok. Allah düşmanımın başına versin.
Evet gerçekten korkunç. Hoşlandığım erkek beni tanıyordu ve başka hoşlanan birine bana ulaşabilmesi için sosyal medya hesabımı bile vermiş.
Ay kıyamam sana ben 🥹 benimki de imkansız aşk, doktorum
Kendini değersiz hissettiriyo ama sonunda sana çok şey öğretiyo
O da benden hoşlanıyor diye kendini kandırıyorsun ama o başka bir erkeğin seninle flört edebilmesi için imkan sağlamıştır...
Hayır arkadaşı hoşlanıyormuş. Ona sormuş.
Aynen öyle mesala sen uzun uzun ve mesajlara çok hızlı yanıt verirken karşı tarafın umrunda dehil yazincada kısa yazıyor falan filan
Bu işlerin kanunu bu demel ki, yapacak bişey yok, ama bi zaman sonra alışıyorsun seni umursamayanı sen de umursamıyorsun
Alışırsın çoğu erkeğin başına gelen bi durum bu
evet yakar. çünkü onun sosyal davranışı sana umursaması vs insanın canını yakıyor.
Hoşlantı yakmaz; aşktır o
Karşılıksız olunca insan aşk demeye bile çekiniyor, küçümsemek istiyor
Hoşlantı oldupu için
Evet de nasıl bu kadar farklı duyguları hissedebiliyor insanlar çok tuhaf
Öyle tabi evet
Tek taraflı zor durum can yakar
Asla normal değil ama gönül söz dinlemez
En iyisi kimseye karşı bişey hissetmemek 😄
Çok kötü bir durum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?