Böyle bir şey duymuştum. Sevilen kişi sevildiğinden çok rahatsız olduğunu söylemişti. Sevmediğinden mi rahatsız olur yoksa başla sebeplerden mi
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sıkıyor bir yerden sonra ya. Denge önemli. Ben ne kadar seviyorsam o da o kadar sevsin
Her şeyin fazlası zarar da ben bu durumu şöyle düşündüm hani sevmediğin biri tarafından sevilirsin ya bu rahatsızlık sebebi olabilir. Ama o dediğin de farklı durum tabiki.
O daha kötü 😅
Değil mi. Aslımda biz o konuda daha ince düşünüyoruz. Onun adına üzülüyoruz
Karşılık veremiyor olmak suçlu hissettiriyor bazen ama kişinin elinde olan bir şey değil. Dürüst olmak karşıdaki kişinin işini de kolaylaştırır
Bence de. Açıkça ve net şekilde olan bir şeyi ifade etmek he taraf içinde netlik kazandırır. İnsanın hatası kabullenmemek oluyor. Ama açık konuşunca kabullenmesi kolaylaşıyor.
Kesinlikle öyle. Boş yere umut vermemek lazım
Aynen. Umut vermekte bir kötülük sonuçta.
beni seven kimse yok. rahatsız etmez
Bence sevmediği kişi tarafından sevilmediği için rahatsız oluyordur yoksa insan sevilmekten neden rahatsız olsun ki!!
Sevilmenin de bence bir çizgisi var. Yani bazen de fazla sevgi usandırır insanı.
Haklısın her şey için önemlii
Sevilmek yani ilgi görmek vs …
Sevmediğim insandan bunu görmek beni rahatsız ediyor genelde
Şu da var gerçi olamayacağını bilmek.. yani sonuca varmayacağını bildiğim bi iletişimde bunu görmekte rahatsız eder
Yani doğru yaklaşım. Mesela ne kadar ilgi alaka olsa da olmayacağından emin olduğun bir şey için böyle bir şeyin olması da insanı rahatsız eder. Benim düşüncem şöyle. Mesela sevmek ve sevilmek nedir bildiğim için eğer ki sevmediğim biri tarafından sevilsem onun adına üzülürüm. Sonuçta birinin üzülmesine sebep hissetmekte rahatsız eder. X
dopru sonuçta onun duygularının karşılığı sende yok karşındakinin çabaladığını görüyorsun insan kötü hisseder
İşte en iyisi açık ve net olmak. Bazen sevilmek de iyi değildir. Zaten en güzeli olan sevdiğin kişi tarafından sevilmek.
Ayn açık ve net okunduğu halde değişen bişi yoksa elimizden daha bi şey gelmez. Karşı tarafa üzül ek müstahak oluyor biraz
Ona da yapacak bir şey yok. Ancak yapılan kendimizi uzak tutmak olur. Sonuçta kimse mecbur değil.
Öyle
Dinlenebildin mi. Yol yorgunluğun geçti mi 😅
Evet ya. Üzerimden tır geçmiş gibi bişeydi msjdj
dopru düzgün yürüyemiyodum dinlendik şükür.
Hahaha sanki koşarak yürüyerek geldi 😂 uçakla geldin varsın yoksun bi uykusuzluk diyeceğim onu da uyur gelirsin 😂 bir günde gider o yorgunluk. Yürüyemeyecek duruma nasıl geldin 🤣
Öyle deme ama ciddi diz kapağımın arkasına bişey olmuştu o kadar tavaf yaptık sonuçta.. tekleyerek yürüyodum geçmezse doktora gidecektim yani o derece 🥲
Ama bi günde geçti neyseki
Soğuk su tut ayaklarına iyi gelir. Sen misin genç ben mi bilemedim 😂😂 ben yazları her akşam 2.5 saat yürüyüş yapıyordum. Şimdiki gençler bizde yaşlı 🤣
Benim bünyem nazik sen anlamayabilirsin şimdi😒
Ama iyiyim çok şükür çabuk toparladım 😌
Hahahah 😂 iyi iyi toparla tabiki. Ama oralara gitmek görmek nasıl bir duygu.
Çok güzel ya hiç fotoğraflarda görünen gibi değil özellikle havası o ortamın çok başka
bu arada senin için dua ettim orada sıkıntıların gitmesi için çok içten ettim ama
Onure oldum ya teşekkür ederim 🤲😊 insanın kaybettiği kendini bulduğu yer oralar. İnsana çok şey katıyor. Şimdi sen böyle dedin ben duygulandım 🥲😊
Teşekkür etsen bile 🤲🏻 bu emojiyi koyuyosun hatırlamasam ayıp olurdu msjjd
Evet çünkü biri söylemişti. Kimisi açık el olanı değil kapalı olanı kullanıyorlar demişti. 🤲 bu olması gerken. Bir de diğer türlüsü var ama o uygun değil derdi.
Olsun yine de teşekkür ederim 🤲 sonuçta içinden gelmiş ve benim adıma dua etmişsin tüm içtenliğinle o yüzden gerçekten teşekkür ederim 🤲
Rica ederim
🤲😊
Bu arada bi hurma yemeye gelirsin artık msjsj
Aaaa hurma mı getirdin 😌😳
Yani hurmasız olmaz 😌
Peygamber efendimizin isminin yazıldığı hurmamı 😌 evet hurma severim 🤣
İyi bol bol yersin 😌
Yok bol bol yemem 1-2 tane yeterli 😂 şekerli sonuçta kilo yapar 😂😂
Hurmayı tek sayı yediğinde ( 1,3,5) vücuduna giren şeker karbonhidrata çeviriliyormuş. Çift sayı yendiğinde şeker vücudu olumsuz etkiliyor denillyo. Bilimsel bi araştırma bu arada msjdjd tek sayılı kontrollü yiyebilirsin
Ben varya eve geldim ne bulduysam yemeğe çalışıyorum hurma sayısına falan bakmıyorum yüzüm çöktü resmen
Hahaha sende Afrika’dan gelmiş gibi ne o öyle her şeye saldırmışsın 😂 ne güzel bende mi kilo versem ne 😂
Ya o değilde instagram da dediler fb gs skor bilene forma hediye diye 5 k. Bende bildim yorumumu mu silmişler ne bildirim gelmedi 😂 formamı vermiyorlar 😂😂😂
Hadi be tüh unut sen onu
O değil bildim de yani 😂 ama bir şey fark ettim. Centilmenlik vesaire bitmiş. İnsanlar gerçekten saldırgan hal almış. Bende futbolcuydum ama izlemiyorum sen düşün 😂 çünkü ; her şey önceden belirlenmiş. Artık keyif vermiyor.
Sen şimdi böyle yemeklere saldırma bak sonra abi kilo artışı yaşarsın 😂
Ben saldırabilirim bana Mübah hem yiyip yiyip almayanlardan olduğum için raatım 😌
Hahahah metabolizmam hızlı diyorsun 😂 sonra görürüm gerçi cuma gecesi sahura kalkıyoruz ramazan da kilo versem mi acaba veya kaç kilo versem 😂 sen şimdi böyle diyorsun ya bi 10 kilo alsan halini tavrını merak ediyorum 😂
Ramazan zayıflamak için iyi bi seçenek. Sahurunu haşlanmış yumurta 3 tane falan bide hurmayla yapsan iftarıda ekmeksiz zayoflarsın tabi istiyosann yaniii
Ama ben sende hiç öyle bi istek vs görmüyorum msmsjdj
Ben kilo vermek istersem veririm 😂hayatım sporla geçti tabi bu 2 seneyi saymazsak 😂 beyaz ekmek yemiyorum zaten. Ama işte diyorum ya tekrardan spora başlamam lazım başlarsam kısa sürede büyük değişim 😂
Hahah evet. Çünkü , sporsuz kilo vermek istemiyorum. Sporla alınan kilo veya verilen kilo aynı değil. Yani sporsuz kilo versem çok da iyi değil. O yüzden koruyorum zaten 89 kiloyum 😂 boydan kurtarıyoruz biraz 😂
İcraat lazım işte böyle konuşması kolay tabi..
Ve ayrıca ağzımı hayra açar mısın biraz 10 kilo almak falan nedir 🙄
Bugün evdeki tartıya çıktım 67 gösterdi kalpen gidiyodum o gene tartı bozulmuş
Şükürler olsun
Bakın hanımefendi ben zamanında çok kilo aldım verdim 🤣🤣 bak veririm şu ramazan da 6 kilo görürsün 😂
Al ne olacak o zaman öyle tıka basa yeme. Hem sofradan tam tok kalkılmaz 🤣
67 mi 😳 ablamdan da kilolu 😂
O kadar değilim Tabikidee dedim ya tartı bozul diye
Ramazandan sonra çık karşıma ben böyle sözlere itibar etmiyorum
Genel sözlere itibar etmiyorum 😌
Bu arada sen 93 değil miydin ya
Sürekli kilonla oynuyosun
Hahaha bak ben söz verirsem tutarım 😂 kilo vermek benim için kolay almakta öyle 😂
Hahaha tartı bozukmuş 🤣 normalde kaçsın 🤣
4 kilo vermek istedim verdim 😂
Kilo verdim diye laf yiyorum 😂
hahah kilo mu öğrenemiyceksin 😌
Sen benim kilomu biliyorsun ama 🤣
Ben mi sordum be msjdjd sen söyledin
Madem o kadar kolay kilo veriyorsun veriliden görürüz
Dediğim gibi ben böyle sözle vs ilgikenmiyorum mdmdjdjd
Şuankini nen söyledim öncekini sen 😂 tamam ısrar etmiyorum. O zaman ismini öğreneyim 🤣
Niye öğreniyosun biraz erken sormadın mı bunu
İlla diyordun ki islam kilo ver şaşırt beni 😂 benim rekorum var 3.5 ayda 26 kilo ve sağlıklı şekilde 🤣
Tamam yaptık bir hata telafi edelim 😒
Bilinçli yaptığını söyleyen sen değil miydin şimdi ne değişti ki benim için sorun değil zaten
Neyi bilinçli yaptım ben. Bugün kimsenin yapmadığı veya yapmayacağı bir şeyi kendi içtenliğimle yapıp beni gerçekten duygulandırdın ve sana haksızlık yaptığımı düşünerek hatamı kabul ederek ve o hatayı düzeltmek istedim.
Şunu demek istiyorum ; ismimi bile sormadığının farkında olup aslımda bunu bilerek yaptığını bana sen söyledin. Kendince bazı gerekçelerin vardı ve haklı olabilirsin bunlarda senin düşüncem bi şey diyemem.
Bende diyorum ki şu an ne değişti niye şimdi soruyosun yani bunun bana haksızlık ettiğini düşünmekle vs alakası yok
Normalde birisine ismini sorduğum da hemen ön yargılı olup sert tavırlar davranışlar gösteriyorlar. Bu yüzden bu konudan çekingen oluyorum. Bu sebepten zamana bırakıyorum. Kimi insan beni anlayabiliyor yani konuşma tarzı olsun sohbet olsun espri olsun beni anlıyor ve samimiyetine güvendiğimden bu sefer rahat olup sorup öğrenebiliyorum. Bugün senin bana söylediğin o cümle de ismini öğrenmeye değer bir insan olduğunu düşündüm. Ve zamanında olan şey için de haksızlık ettiğimi düşündüm. Kısaca güvendiğimden.
Anladım. Dediğim gibi benim için sorun yok böyle devam etsin farketmez
Şimdi öğrenmek için sordum. Ama söylemek istemiyorsan da saygı duyarım.
Çokta Önemli bi mevzu değil zaten bilmişsin veya bilmemişsin ne fark eder kalsın sorun değil
Dediğim gibi saygı duyarım.
Ve bak şunuda söylim hani demişsin ya bugün ismini öğrenmeye değer biri olduğunu düşündüm diye bu benc çok ağır bi laf sen bana tüm hayatını anlattın ya ne bilim yani o kadar konuştuk yani bi isim bile bu kadar mı önemsizdi
Konu aslında ismin önemli olup olmaması değil sen o kadar muhabbet ettiğin insana ismin. Bile umrumda değildi demiş oluyosun
Ben herkese tek tek isim sormuyorum. Bu ortamda herkes ile samimiyette kurmuyorum. Evet ben konuşkan bi insanım ve içimden geçeni konuşurum. Gizlim saklım yok. Lakin , burada konuşur sohbet ederim ama sırf isim sorduğum da zamanında aldığım bir tavırdan dolayı isim konusun da geri çekiliyorum. Ondan ziyade benim ismim açık bet burada yazıyor. Bana da soran olmuyor ben anlatıyorum. Birde böyle fark var.
Ben buraya katılmıyorum yani sen karşındakine tüm hayatını anlatıp ondan sonra ismini sormadım yanlış anlarsın diye demen tutarsız bana göre
Böyle düşüncesi olan insan normal konuşmasın o zman
Bir insana ismini sorduğun da şöyle tepki alırsan , isim ne alaka sen kimsin ne yapacaksın konumuzla ne alakası var vesaire gibi şeylerle tepki alırsan bu sefer doğal olarak isimle uğraşmazsın ve konuştuğun insanın ahlakına edebine sohbetine muhabbetine karakterine bakarsın. Ben isim önemsiz demiyorum ki benim için önce karakter gelir. Karakterini beğendiğin insanı merak edersin. Ve insan hemen tanınmıyor. Benim adım burada yazmasa bir Allah’ın kulu ismimi bilmez sormayı da akıl etmez. Ama burada ben karaktere saygı duyuyorum.
Tamam neyse kusuruma bakma ben haksızım teşekkür ederdim huzurlu geceler.
Peki sanada
Kıskançlık
Bilemedim. Kıskançlıkla ne alakası var ki.