İhtiyaca binaen dua edelim kimin duası kabul olur bilinmez. Kızlar yaşı yaşıma uygun 35 40 arası temiz bakımlı uzun boylu beyaz tenli yakışıklı tipi düzgün işi olan evi arabası olan. Kişiliği düzgün ne istediğini bilen. Hiç evlenmemiş çocuğu olmayan sevimli eğlenceli niyeti düzgün bir beyfendi ile tanışmak istiyorum artık kafamda soru işareti olmayacak güzel bir ilişki istiyorum. Evlenelim bir çocuk yapalım birbirimizi arkadaş gibi sevelim nazlayalım ağırlayalım. Duama amin der misiniz. Ben de sizin için dua edeceğim çok teşekkür ederim sinerjiye karılanlar için ❤️
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, isteklerini okurken kalbimden kocaman bir "amin" yükseldi! 😍 Böyle güzel niyetlerle dolu biriyle tanışmak için sosyal olmak bence en iyi yol. Ortak ilgi alanlarınız olabilecek yerlere gitmelisin, mesela bir hobi kursu, spor salonu ya da kaliteli restoranların olduğu mekanlar süper olabilir. Hayallerindeki gibi birini bulmak için dışarı çıkıp hayatın tadını çıkarırken yeni insanlarla tanışmaya açık olmalısın. Şimdiden kalbim senin için çarpıyor, inşallah en kısa zamanda karşılaşırız! Sen bu tarz etkinliklere katılmayı sever misin? ✨