Aşk İlişkileri 1 ay 35 yaşında hiç evlenmemiş bakımlı bir kadınla evlenir misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 35 yaşında hiç evlenmemiş fiziği güzel bakımlı bir kadınla evlenir miydiniz? 35 yaşında hiç evlenmemiş bakımlı bir kadınla evlenir misiniz? Cevapla Evlilik Soruları Kadın Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ByDreamm Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı. Aşk bu kime ne zaman konacağı belli olmaz bu söylediklerin gibi güzelse neden şuana kadar evlenmemiş diye düşünürüm mesela 😀 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. evlenme kriterim sadece yaş ve bakımlı olması değil.. diğer koşullarda önemli ama bu iki özellik evlenmem için olmalı tabi 0 0 Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 35 , eic 88% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Fiziğinden kastı yüz güzelliği seviyorum Fit olsun tabi. karakterimiz uyuşuyor anlaşıyorsak evlenirim. 0 0 Yorumla
NoShow Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ülke sanki nefes alsın yeter modunda :) Senin soruna maviler çullanacak şimdi :) Bu gün evlilik teklifi alman çok olası :) 0 0 Yorumla
Believer34 Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 628 cevap paylaştı. Burada bunu yapacak çok erkek var. Hayırlı olsun 😀 0 0 Yorumla
Yasin190790 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 949 cevap paylaştı. Bakımlı güzel bir kadınla evlenilmez karakteri düzgünse evlenilir 0 0 Yorumla
BforBaretta Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% 1 ay Yok, bu yaştan sonra sırf bende anne olmalıyım diye sadece 1 tane doğurur o. Bana göre değil. 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 42 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Eğer seviyorsan daha önce evlenmiş olup olmaması sorun değil :D 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Guru Yaş: 35 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bu zamanda kimse sorumluluk almak istemiyor. Ama arkadaş olarak sizinle ömür boyu birlikte olurum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay En sonki flörtüm 40 küsür yaslarda bakımlı tertemiz insandı ben de 23 yasındayım 😀 0 0 Yorumla
Benfero79 Takip Et Yoda Yaş: 45 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Neden olmasın bence yaşın önemi yok karakterli olsun yeter 0 0 Yorumla
jwqx85 Takip Et Xper 1 Yaş: 39 1 ay Kişiliğin ne kadar önemli olduğunu anladım o yüzden güzellik artı kişilik önemli yaş umurum da bile değil 0 0 Yorumla
İntikam-Melegi Takip Et Xper 5 Yaş: 34 1 ay 35 yaş çokta geç bir yaş değilki ama biran önce evlenmesi gerekir 0 0 Yorumla
Şiirden-bıkmış-şair Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ne kadar bakımlı olduğunu görmek lazım 0 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. 55 yaşındaki erkeklere duyurulur 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 15,7b cevap paylaştı. evli olmasam tabiki evlenirim 0 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evlenmem 35 yas yaşlı kart işi bitmiş bence 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 196,6b cevap paylaştı. aşıksam evlenirim evet 0 0 Yorumla
başbaşa26 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 37% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 784 cevap paylaştı. Kafa yapısının uymasına bağlı 0 0 Yorumla
Kalpdoktoru___ Takip Et Yoda Yaş: 108 , eic 93% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Nadir bulunan kişiler tabi evlenilir 0 0 Yorumla
Kadirovski94 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı. O benimle evlenir mi asıl? 0 0 Yorumla
_Hans_ Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 30% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evlenmeyi düşünmüyorum, onun için evlenmezdim :D 0 1 Yorumla _Hans_ 1 ay Yoksa düşünülebilirdir... Yorumla
BloodyGamer Takip Et Master Yaş: 33 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 41,6b cevap paylaştı. Taze meyve dururken; kuru meyveyi tercih etmem. 0 0 Yorumla
MaskeliBalo2024 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 1 ay Bu yaşımda evlenirim valla 0 2 Yorumla Soran 1 ay 😂😂 Yorumla MaskeliBalo2024 1 ay Sen evlenir misin Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 37 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. olabilir de evlilik düşünmek lazım kişiden önce :D 0 0 Yorumla
bidenemeli Takip Et Guru Yaş: 34 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evlenirim. Neden olmasın ki 0 0 Yorumla
United11 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 54% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Evlenmem 0 0 Yorumla
Ercist34 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı. Fizik değil karakter yapısı önemli 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 31% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Tam benlik 0 0 Yorumla
keserkesmez Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı. Okurken hoş oldum 0 0 Yorumla
malikalg57 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı. Kim istemez 0 0 Yorumla
EngEteM Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Neden olmasın 0 0 Yorumla
Karavicdanli0606 Takip Et Guru Yaş: 29 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evlenilir tabikide 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Aşk bu kime ne zaman konacağı belli olmaz bu söylediklerin gibi güzelse neden şuana kadar evlenmemiş diye düşünürüm mesela 😀
evlenme kriterim sadece yaş ve bakımlı olması değil.. diğer koşullarda önemli ama bu iki özellik evlenmem için olmalı tabi
Fiziğinden kastı yüz güzelliği seviyorum Fit olsun tabi. karakterimiz uyuşuyor anlaşıyorsak evlenirim.
Ülke sanki nefes alsın yeter modunda :) Senin soruna maviler çullanacak şimdi :) Bu gün evlilik teklifi alman çok olası :)
Burada bunu yapacak çok erkek var. Hayırlı olsun 😀
Bakımlı güzel bir kadınla evlenilmez karakteri düzgünse evlenilir
Yok, bu yaştan sonra sırf bende anne olmalıyım diye sadece 1 tane doğurur o. Bana göre değil.
Eğer seviyorsan daha önce evlenmiş olup olmaması sorun değil :D
Bu zamanda kimse sorumluluk almak istemiyor. Ama arkadaş olarak sizinle ömür boyu birlikte olurum.
En sonki flörtüm 40 küsür yaslarda bakımlı tertemiz insandı ben de 23 yasındayım 😀
Evet evlenirim de o benimle evlenir mi bilmemem
Neden olmasın bence yaşın önemi yok karakterli olsun yeter
Kişiliğin ne kadar önemli olduğunu anladım o yüzden güzellik artı kişilik önemli yaş umurum da bile değil
35 yaş çokta geç bir yaş değilki ama biran önce evlenmesi gerekir
Ne kadar bakımlı olduğunu görmek lazım
55 yaşındaki erkeklere duyurulur
bu nasıl sru evlenilebilinir.
evli olmasam tabiki evlenirim
Evlenmem 35 yas yaşlı kart işi bitmiş bence
aşıksam evlenirim evet
Kafa yapısının uymasına bağlı
Nadir bulunan kişiler tabi evlenilir
O benimle evlenir mi asıl?
Neden olmasın oda insan
Evlenmeyi düşünmüyorum, onun için evlenmezdim :D
Yoksa düşünülebilirdir...
Evlenebilir neden olmasın
18-24 yaş arası biri kıskanıyor galiba
Taze meyve dururken; kuru meyveyi tercih etmem.
Libidosu yüksekse hele ki , kaçırmazdım
Bu yaşımda evlenirim valla
😂😂
Sen evlenir misin
olabilir de evlilik düşünmek lazım kişiden önce :D
Evlenirim. Neden olmasın ki
Evlenmem
Adres at yüzüğümü aldin geliyorum
Evlenmeyebilirdim
Fizik değil karakter yapısı önemli
Tam benlik
Okurken hoş oldum