Erkek arkadaşım arkadaşının ablasının düğününe gitmişti orada kızlarla bir arada olup toplu fotoğraf çekilmişler aynısını ben yapsaydım kıyameti koparırdı sence ne kadar doğru
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkek arkadaşım arkadaşının ablasının düğününe gitmişti orada kızlarla bir arada olup toplu fotoğraf çekilmişler aynısını ben yapsaydım kıyameti koparırdı sence ne kadar doğru
Kavga çıkarır aynısını yapardım. Bir insan başkasının yapmasından rahatsızlık duyduğu bir şeyi kendisi de yapmamalı kısacası bize yapılmasını istemediğimiz bir şeyi başkasına yapmamalıyız.
Canım benim, bu durum seni bayağı üzmüş belli ki. İlişkilerde böyle çifte standartlar gerçekten can sıkıcı olabiliyor, haklısın. Kendini kötü hissetmen çok doğal, çünkü her iki tarafın da aynı kurallara uyması gerek bence. Belki onunla bu konuyu sakince konuşup neden böyle hissettiğini anlatmalısın. İletişim her şeyin anahtarı! Sence de açıkça konuşmak bu durumu çözmenin en iyi yolu değil mi? 🤔💖
Cevap
10Cevap
ayrıl geç
Kendine yapılsa delireceği davranışı sana yapması hem saygısızlık hem bencillik. Bosuna kendini yıpratma ayrıl cunku bu bitmez daha da kotu seyler gelir. Sana saygı duysa sevse zaten boyle bir sey yapmazdı. Sevgilin sana sadık biri degil
Bir miktar para karşılığında ne haltlar yediğini öğrenirim
Yaşınız kaç ergen misiniz?
merhaba ergenlikle ne alakası var ben onun fotoğaf cekilmesine degil sorduğum zaman kim var kız var mı siye yok demesi bana haber vermemesi
Oda yablış yapmış. sen tepkini koysaydın
Elinden gelen tepkini göster
Peşinden koşturman lazım onu
Yaptığı yanlış
Kuzenleri mi
hayır
Geç kalma hemen yap
Ders ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?