Ben her koşulda geceli gündüzlü çalışıyorum, yeri geliyor bizim işlerimiz kumar işi gibi, bazen oluyor bazen olmuyor. Şu aralarda hiç durum yok, adam 51 yaşında evde oturuyor, akşama kadar televizyonun önünde. Olan kalk bir işine bak, çoluğum yok çocuğum yok arkadaşım senle, ben ne çalışayım ya, bu hasta halimle, bu kalp sorunumdan dolayı. Evimiz var, evimize geçince her şey düzelir. Ev zaten şey, geçimini nasıl alacağız dedim, sen gidip dedim adam gibi işte doğru düzgün çalışmadığın sürece dedim ben de çalışmayacağım. Odur meydan, bedavadan karı bulmuşlar, sırtından geçiniyor ya.
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ne güzel işmiş bari biriniz zengij olaydı
Ya var mali mülkü var köyde satmıyor kardeşi olacak gavur imza vermiyor benden sağlam ya benim kap sorunum var dizlerim tutmuyor belimde fitik var boynumda kireçten var o aile bilene ben çalışma şeyine düşmüşüm adam akşama kadar evde oturuyor ya benim mecburiyetim var dedim çalışmaya
Bide yaşlı hem kel hem fodul
adama bakmak için mi evlendin sen
Ya sağdan soldan yeni yeni borç alıyorum borç ödüyorum evi geçindirmek için her türlü koşuyorum hem gece hem gündüz çalışmak zorunda kalıyorum adam akşama kadar evde oturmuş lan git çalış hiç mi dedim insafın yok senin bana niyeymis işte hafta sonları tatil olsun bayramlarda tatil olsun ve eşeğim dedim bayram günü gidip çalıştım arife günü gittim çalıştım dedim geceli gündüzlü vallahi iyiymiş dedim senin hayatın
Valla adamın hayatı gayet güzel nasılsa çalışan biri var
Aynen öyle valla bu hasta halımle calısayım oda evde otursun keyıf yapsın
Ölürsen ona maaş bağlarlar gül gibi yaşar
O ölene kadar ben ölcem
Onu dedim bende sen ölürsen ona maaş bağlarlar
Boşa gitsin sana Hayrı yok zaten evde kedi beslesen daha iyi
Babamda öyle dıyor colugun yok cocugun yok bunamı bakcan bu halınle nıye kendını kullandırıyom buna
Baban akıllı adammış keşke sende söz dinleyen çocuk olsan
Valla restı cektım ya calıscak bana destek olcak ya da yoluna bakcak ömur bıyu benmı calıscam pavyon köselerınde
Haklısın boşa bunu yaşlı ile evlenceksende bari zengin olsun
Benım arkadas 4 kocadan sonra bırıyle evlendı benım esım yasında evınden kız gıbı coktı evlendı ve adam emeklı calısıyor bakıyor arkadasım eskı evlılıgınden cocuklarımı getırdı valla adam onlarafa bakıyır kadın hayatını yasıyor ben sürünüyorum 2 senede yaslandım valla karsında böyle bır adam olunca olmuyor
Yanlış tercih yapmışsın demekki
Gene sen ve gene malum soru
kim bu adam
Esım
Adam yaşlı normal
Sen yaşlı drğilmisin
Yaşlı da senden benden sağlam vallahi bana mı güvendi evlenirken
Valla ne desem boş çünkü ayrıntıları bilmiyorum
Ya çalışmıyor mekanlarda ben çalışıyorum solistlik yapıyorum artık lojistik işi de bitti artık mekanlar boş ondan sonra ekstradan gidiyorum sabah sekiz akşam beşte kat görevlisi işi yapıyorum yani ben gece gündüz çalışmak zorunda mıyım bu akşama kadar evde otursun mu yani
Ne zamandan beri çalışmıyor ne zamandan beri evlisiniz?
2 senedır evlıyız evlendıgımız gunden berı