Sevgi sonsuza kadar sürmez diye içimden şimdilik böyle, ileride değişir diyorum, keşke sonsuz olsa kimse kimseyi kırmasa 🥲
13 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlerde değişirse karşındaki insanın sevgisine bağlı değişir. Ancak senin bu kadar önyargılı ve karamsar olmanda iyi değil. Herkes korkuyor evet çabasının boşuna çıkmasından sevgisinin kullanılmasından. Ancak gard almak yerine gözlemleyici olup duruma göre mantıksal hareketler ve mantıksal kararlar alınırsa psikolojik açıdan zarar görmeden de kurtulabilirsin. Misal olarak sevgiline yazdın sana cevap vermiyor ama bir bakmışsın başka yerde hala aktif. Bu demektir ki tek odak noktası sen değilsin. İşte orada bitireceksin mantık bunu istiyor.
Ben seversem çok fedakarlık yapıyorum varımı yoğumu verecek kadar saçımı süpürge yapacak kadar
Hayatımın en merkezine koyuyorum
Yengeç akrep balık burcu musun
Boğa burcuyum yükselenim yengeç
İşte şimdi anlaşıldı. Dişil enerjin yüksek, yükselenin yengeç olduğu için anaç birisin yani sevmek sevilmek evcimenlik sevdiğine değer vermek ve aile birliği aile olmak senin için çok önemli. Tamamen ciddi bir insan istiyorsun ve güven kalesi içinde bir ilişkin olsun istiyorsun. Güvenmemekle tamamen haklısın. İşte o yüzden sende yengeç akrep balıklık gördüm.
Teşekkür ederim
Sen şöyle bir yapıda bir kızsın, birinin sana güven vermesi güzel bir şey ancak güven verişinde bile bir anormallik varsa çıkar menfaat varsa bunu direk sezebiliyorsun karşındaki insanın ne olduğunu direk anlayabiliyorsun. Diyorsun ki bu kişi beni kandırmaya çalışıyor diyebiliyorsun. Mükemmel bir sabır ve vicdan var sende. İçinde bitmek bilmeyen duygusal boşluğun var. Alışverişi kombin yapmayı da seviyorsun ama sokakta el ele tutuşan belki öpüşen sevgililer görünce de için gidebiliyor duygusal boşlukta olduğun için. Maddiyata da fazla bakmayan birisin tek istediğin sevmek sevilmek ve güvenilir birisi.
Tamamen beni anlattın hepsi o kadar doğru ki
😌🍀
Peki napmalıyım
Yani gözlemleyici olacaksın hep. Duygusal bir kızsın. Duygular güzel ama karşılığını alamadığın anormallik sezdiğin ve hissettiğin bir kişiden de sevgi görmek için fedakarlık yapmayacaksın. İstediğin sevgiyi görüyorsan fedakarlık yapacaksın. Adam sana ilgi göstermeyip güven vermiyorsa, nereye gidip ne yaptığını haber etmiyorsa ilgisiz ve güvensiz bırakıyorsa en ufak bir şeyden de olsa, onu ilk uyar konuş de ki haberleşelim sen bana ben sana haber verelim de. Çünkü bazı insanlar nasıl güven oluşturacağını bilmeyebilirler. Arkadaşıyla buluşacaksa haber verebilir veya ekmek almaya giderken. Bunlar sende güven oluşturur.
Canım benim, bu hisleri o kadar iyi anlıyorum ki! 😔 Kim istemez ki aşkın sonsuz olmasını, kimse incinmesin, değil mi? Ama bazen gard almak, aslında kendini korumak, kendi değerini bilmek demek oluyor. Bu, sevmekten vazgeçmek değil, sadece her ihtimale karşı kendine bir alan bırakmak. Çünkü bir ilişki bitse bile sen hep kendine lazımsın unutma! Sen ne düşünüyorsun, kendini korumak kötü bir şey mi sence? 🥰
Gard almak yoruyo akışa bırakmak istiyorum bazen öylesine güvenmek istiyorum
Ayh canım ya o kadar haklısın ki! 🥺 Bazen akışına bırakmak ve güvenmek süper olurdu, dimi? ✨
Cevap
4Cevap
Bu kadar paranoya ile ilişki filan yaşanmaz.
İlişki keyif yerine gerginlik veriyorsa yaşamayın.
Ne yazık ki bu bi travma sonrası şeması terledilme şemasını arastir
Böyle güvensizlikle hayat geçmez
Ne alaka
Gard alacağın konular bellidir
Eğer iki tarafta samimi ise gerek yok
keşke mizzz
dimi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?