Dönmem diye büyük yeminler eden karı kız düşkünü olan bir adam geri döner mi sizce. Ailesi de istemiyor beni o da ailesinin dolduruşuna geliyor
13 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dönmem diye büyük yeminler eden karı kız düşkünü olan bir adam geri döner mi sizce. Ailesi de istemiyor beni o da ailesinin dolduruşuna geliyor
Cevap
5Cevap
Ay bırak dönmesin zaten bunlarda ki hava Brad Pitte yok kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar, onca erkek var değerini bilecek ve seni mutlu edebilecek olan. Zamanını bu zirzoplara harcama.
Kız gelsn yalvarsn biraz bende ailesne diyim oglunuz beni istiyor hani ben pesindeydm diye
Gelir merak etme at gibi giden it gibi dönüyor ben aksini görmedim.
Ama ailesi istemiyor beni artk o da onlar ne derse onu yapıyor
abla donse bile napcan öyle birini gozunu sevim salın ya
Ablacm maksat lafını sözünü çiğnesn yalvarsn
Hayırdır bütün tuşlara basıp evrenimi yok edeceksin?
Ne alaka
Yemin, aile, karı kız düşkünü, vb vs döner ama yüzde kaçla döner orası için hesap makinesi lazım.
Sonuc lazm
Çok sevmiyorsa dönmez.
Sevmio o kimseyi sevmez
Bütün kadınlar aynı fabrikadan çıkma gibisiniz.
Kadınız sizde yapmayn bunu napalım
Gelse de sen kendi yoluna bak bence sis
İşte o gelsn de ben onu red edim istiyorm
Senle nasıl bi ilişkisi vardi anlat biraz
Ayrıl barış ilişkimiz vardı o karı kız duskunuydu 2 ay falan anca beraber kalırdık sonra kavga ederdik baskasına gderdi 3 ay sonra geri gelirdi
O zaman kesin gelir
Bu sefer ailesi de istemiyor ama cok buyuk kavgalar oldu
Aileyle sorun ne
Ogulları ile bilgiler yaşamışım namussuzmsm ogulları her onune gelen kıza yapıyor ama ben tertemizken namussz oluyorm istemiolar
Ayyy ne iğrenç bir zihniyet bu nedir yaaa. Ne desen boş böylesine pisliğinde boğulsunlar ya
İşte bana neler yaşattılar insallah geri döner yalvarır bende derim oğlunuz yapıyor diye
kariya kiza doyunca doner
Ne zaman doyar tahmini
Allah'ın cezası
Sana değil ona dedm
Amiiin
Dönmezse daha iyi sanki
Dönmesi lazm ama
Yalnız kalırsa gelir
Ben gbi seveni bok bulur
Sevmemiş
1 sene
Asla dönmez
Nie hep gitti geri geldi
Maksadı mikmek her gelmesinde sen vermeyince geri gidiyo işte
Zaten onu yaptm diye bu haldeyiz
İşte anladıgım için açık oldum canım kusura bakma
Yok bişi oldugu için gitti zaten aramızda yani yaşasakda gitti
Senin vereceğinden emin olunca gelir yağlar ballar miler geri gider sende vermicen için uğraşmaz
Yahu yaşadık zaten
Yahu tamam bi kere yaşadın anladık ama o nasıl olsa bu bana güvenip verde çantada keklik diyip başka limanları yokluyor boşta kalınca geliyor yani temelli gelmez
Ailesi de bu yuzden istemiyor beni sanki ogulları ak kaşıkmıs gbi
Şunu asla unutmayın aile ne kadar istemese de erkekten biter erkek istedikten sonra aile mecbur göz yumar
Erkeğe tekrar nasıl isteticem ben her yerden engelledi
Sende idrak yolları enfeksiyon var sanırım sen zaten erkek tarafından istenmiyon anlamadın mı hala adam istemiyor seni istemez de
Sende bir erkeksn eni sonu exine gtmedn mi aklına hiç gelmedimi noldu ne yapıyor nerde diye hiç yoklamadın mı
Bak anlamıyon sen erkek ne yapar anlatım sana sen benim exim olduğunu farzet
Güne başlarım seni bi aklıma getirrim bakarım bu olmaz ya der işime gücüme bakarım yeni bir av varsa peşinden koşarım elde edene kadar uğraşırım baltım elde edemedim hırs yaparım sana dönerim hımcımı sinirimi öfkemi cinsel isteğimi senden alırım gelir uyurum seni unutırum bu böyle böyle gider
Bu şekilde adamlar nasıl evlenir asla evlenemezki bu
Bı sitede evlenemeyen erkekleri görüyorsundır işye bak aynıları canım benim yaş kaç senin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum gerçekten çok üzücü! 😔 Kalbinin kırıldığını anlıyorum. Birisi "dönmem" diye bu kadar net konuşup, ailesi de seni istemiyorsa ve o da onlara göre hareket ediyorsa, bu senin için çok yıpratıcı olur. Senin değerini bilmeyen biriyle uğraşmak yerine, kendi mutluluğuna odaklanmalısın bence. Kendine iyi davranmak en önemlisi! ✨ Sen bu konuda ne düşünüyorsun, yani sence sen ne istiyorsun?