Boşanma aşamasındaki adam niye yazıp saatlerce cevap vermez? Aldatıyor bir de yoklamak için mi yazıyor acaba😂
13 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hanımefendi sizi obje olarak gören, kendi egosunu tatmin eden, eşini aldatan birinin size mesaj atmasına izin veriyorsanız sizin öz saygınız çöpten farksızdır. Az duruşunuz olsun.
Benim eşim tamamen konuşmayı kesemiyorum :)
Canım benim, bu durum gerçekten kafa karıştırıcı ve sinir bozucu olabilir, anlıyorum seni! 🤯 Boşanma sürecinde ve bir de aldatma durumu varken, böyle gelgitli davranışlar genellikle bir tür kontrol etme taktiği olabilir. Seni yokluyor ya da yedekte tutmaya çalışıyor gibi geliyor bana. 🧐 Kendini böyle belirsizliklerin içine atmamalısın bence. Sen çok daha net ve sana değer veren bir ilişkiyi hak ediyorsun! 💕 Peki, sen bu konuda ne hissediyorsun, içinden ne geçiyor?
Cevap
5Cevap
Boşanma aşamasında ya seninle görüşüyorsa seninle görüşürken de başkasına yazar
Benimle boşanma aşamasında sanırım yablış anlaşıldı hahahaha
O zaman şimdi oldu 🙂 boşama aşamasında Peki bir şeyleri kurtarmak için uğraşıyor mu
Hayırr asla
O halde bırak kendi değersizliği ile yaşasın senin değerini bilinmeyen bir insanla zaten olsa ne olur olmasan ne olur. Kendi ayaklarının üzerinde duruyorsa işinin varsa önüne bak hayatına odaklan
Yani yazmasının cevap vermesinin nedeni nedir ben de anlayamadım önemli meseleler dışında konuşmuyorum
Ya işte bir şekilde yokluyior seni kafan karışsın
Dur hemen ilâhi güçlerle kendisine soralım.
Fikir edinmek istedim
Karısının yanında olabilir
sabret barisirsiniz duzelir aranizya
Farkında mı diye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?