Güncellemeler
+1 yıl
Bende isnandım seni süründürücem dedim. Para teklif edeyimdedi güldüm arabamı vereyim dedi. falan . Show yaptı.
Güncellemeler
+1 yıl
Büyük kavga ettik eetesi gün akşamına düzeldik geldi aldı bizi annemin evindne sonra ben travmadayım senin bana söylediklerini kaldırsmıyorum seni görmek istemiyorum çık git dedi iftardan sonra beeaber dışarı çıkalım demiştim sadece ben iyi değilim demiştim bana araba orada çık git dedi sonra da seni görmek istemiyorum çık git dedi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Temel sebep sürekli yan yana olmanız. 5 yılda sıradanlaşması gereken ilişki dip dibe olduğunuz için 1 senede Sıradanlaşmış. Heyecan kalmamış
Öyle mi sıradanlaşması mı sorun ya bu kadar basit mi ya bir amaç edinip uğraşmaya çalışmak öyle her günümüzde aynı da değil ben mutluydum taa ki böyle tartışana kadar.. bir de soruyorum çözmek için ben son bi aydır çok iyiydik neden böyle yaptın ki diye nasıl böyle düşündğn boşanmayı filan diye dediği şey şu biz hep iyiydik ki... Dedi ben anlamıyorum gerçekten..
Evet bunu kendisi de söylüyor ama ben inanmıyorum benim için değişen hiç bişi olmıcak bence...
Bak bunu çok sık söylüyorum. Kadınlar erkeğe tamamen güvenene kadar ulaşılmaz, gizem dolu görünürler. Erkeğine güvenince ölümüne severler. Fakat bu sefer de ortada heyecan kalmaz. Erkek keşfetmeyi sever. Hedefe ulaşınca heyecan biter. Hedefe ulaştığında kadın yine gizemli olursa erkeği elinde tutar.. Özet olarak bir erkeği seviyorsanız her şeyinizi vermeyin. Yüzde 70 sevin yüzde 30 gizemli takılın..
Sizin ilişkide bu yaşanmış. Ayrıca sürekli kıskanman da onu bunaltmış, soğutmuş... Farkında olmadan kendi ellerinle başkalarına yolluyorsun onu... Biraz bakış açını değiştirmeni tavsiye ederim
Kıskandığımı nereden çıkarttınız anlayamadım
Ne yani sadece beni keşfetti öyle mi asıl ben onu keşfettim bende çok sıkıldım bana özen göstermiyor söyleyince biraz işte onun dışında kendsinin bana hazırladığı farklı bir çabası yok ığraşı uok en son neden bana bişeyler yazmıyorsun ben çok sıkıldım demiştim, ya da bişeyler alabilirsşn paran yoksa yapabilirsin ama ne çare.. ben çok sıkıldım ben
Boşanmak isteyen sen olmalıydın anlaşılan
Ayrıca yanılıyorsunuz güven söz konusu değil kendisine hiç güvenemedim, bu nedenle de dışarda olmasını istememiştim ancak bunun nedeni de kendisi güven problemini çözmesi gerekirken kendisi dah çok saçmalıyor daha da güvensizliği arrtırıyor bunun da farkında mı acaba sonra sa ben dışarı çıkıcm filan çıkar tabii onun yaptığı hataları ben yapsam beni kapı dışarı etmişti hay hay
Anladım. Ne diyeyim geçmiş olsun sana
Bunların hepsi terane yok başkalarına yolluyormuşum da kıskanmışım da soğumuş da adam olan adam gibi olur ne soğur ne başkalrına bakar ne de gizem filan arar 35 yaşına gelmiş benden daha büyük aklı olmasını beklerken bir de o küçük beyninin neler anladıpını anlyacağız ben çaba göstermekten sıkıldım biraz kendisi çaba hösterdin yeter be eekekler ne ister diye düşünmeyeceğim kadınlar ne ister onu düşünün biraz erkekler de erkekler... Sadece sizsiniz tamam.. başkalrına giderse de gider ben den değerlisi yok bulamaz... İstediği yere gitsin gidene de dur demem.. seven insan kıskanır.. bitti bu kadar.. ona başkalarına bakması için """""özgürlük""" alanı açmaz.. sonra da tövbe çekerler olay biter öyle mi... Sokakta evde telefonda her neredeyse gözüne eline diline beline dikkat edecek yok öyle özgürlükmüş... O zmaan bende klüplerde takılmak istiyorum hadi bakalım özgürlük...
Bu kadar dırdırı hiçbir erkek çekemez. Ayrılmayı istemekle doğru karar vermiş 🧿🧿🧿
İyi o halde o doğru kafalarla doğruca ancak boşanırsınız evliyken başkasına bakarsınız karınız da geniş olursa o da başkalarına bakar sizde öyle geçinir gideesiniz sonra yasak aşklar ilişkiler bu kfayla zor anca boşanırsınız
Bu sebepten nasıl boşanayım evliliğimizde heyecan yok fiye açıkça ona söylediğim de oldu
Teşekkür ederim
Dırdırı siz yapıyorsunuz yok erkekler bilmem ne diyere.. baya adam fibi açık açık konuşun kadın için de konuşun... Siz sadece erkeklere takmışsınız... Doğru olmayan şeyleri de söyleyin erkeklerin yaptıpı... Kadında gidebilir kadında sıkılabili kadında aldatır... Kadında başkaların abakar... Ama bu bir tercihtir erkekler bakar kadınlar bakmaz diye bir kaide yok.. kadın bakmayı tercih etmemiş ama erkek tercih etmiş.. yanlış yapmış erkek.. diyebildiniz mi... Hayır.. kadın bakmayı tercih ermiş erkek tercih etmemiş örneklwri de var... Burada sorun olan şey en az hata yaparak evliliğin gereklerineihanet etmeden bağlılık ve sadakat içerisinde sevgi aşk içerisinde sürdürmek temel amaç bu. Şimdi böyle bir amaç için kadına yöndergelerde bulundunuz.. erkeğe ne yöndeege bulunacaksınız
Böyle değilde sizin eve gelip 1 gün kalsam söylerim ne var ne yok
Detaylarda boğulma öyle büyütülecek olaylar yasamamissın esinde sıkılmış sende
Çocuğu birine bırakın beraber zaman gecjrjn
Eşim sıkılmışsa bana söyleyebilir kaçıp gidip başka yrlede çözüm mü buluyor buluyorsa o zmaan orada kalsın bize en önemlisi de çocuğunun yeri değişti 1 hafta oldu görmek istemedi bile hep böyle mi olacak nasıl olacak yani her sıkıldığında kaçarsa bişeyler eksik demektir tedavi olması şart ben ise durumu çözmek için hep çaba gösterdim terketmedim ki ben sıkılmadım da bence mutluyduk ama ne oldu hiç anlamadım tek derdi para olmuş git çalış desek sürünecek diye korkuyor istiyor ki kolay yoldan para gelsin evde otur çalış diyoruz yok evde popon rahat batıyor çünkü ben daha napayım
Teşekkür ederim yorumun için
Burdan bir çözüm zor be eşini karşına al konuş desek kaç kere konuştun
Terapi desek yanasmaz
Genelde sıkıntı ekonomik
Ekonomi bozulunca adam yetersiz hissediyor
Bu imkanımız da var biliyor musun biz bunu zaten yapıyoruz her istediğimizde anneme bırakıp dışarda neredeyse tüm günü geçirebiliyoruz ama o ozamanda anlık mutluluk yaşıyor eve geldiğimizde yine aynı çalışma hayatı onun canını sıkıyor evde olmak istemiyorum diyordu git dedim gitmedi bir iş geldi onunla upraştık çalıştık bayağı işi aldık ama ocakta başlıcaz daha var o zamana kadar yapılacak iş çok ama umudunu kaybetti para kazanamaktan hayır para da kazanıyor aslında 1 yıllık bir işi var uzaktan onu da yapıyor ama tam zamanlı değil. Her gün ilgilenmese oluyor. Günde bir kaç saat... falan ayy çok sıkıntılı neden böyle kendisi anlamıyorum
Bir acaba bu baba olayını henüz kavriyamadi
Evliliğe alışamadım olabilir
Evliylen ve çocuk yokken dünyanın en mutlu admıydı ama çocuktan sonra daha çok bocaladı ve ev sahibimiz çıkın dedi ev aramamız lazım evimiz yok falan ev almak istiyoruz ama para yok derken işi sıkıntılı ama sorun her nedense ben oluyorum
bu hale nasıl gelmiş anlamadım ama hani kopmuş bağlar
Sonra nolacak dedim gitsem ne değişecek beni özlediğini söyliceksin ve barışacak mıyız sanıyorsun dedim o da bana sen beni zorla tutuyorsun bırak yüreğin varsa bavulumu toplayıp gideyim boşanalım dedi var dedim bende ailemi aradım ilk defa kendi ailesini de aradım biz kesin olarak boşanıyoruz diye haber verdim çünkü bu defaalrca oluyordu. hep onun annesini arayıp oğkun gitti gelin diyordum o da geliyordu oğlunu arıyordu. Bazen gece geliyordu bazen gelmiyordu ona güvenmiyorum.. her sefeeinde bu oluyordu ve ben hiç kendi aileme söylemiyordum anneme anlatıyordum bir tek artık oda bitecekse bitsin diyordu.. bu kez doldum ve kendi aileme de söyledim ne olacaksa olsun diye gelip beni aldılar o da ve birdaha hiç gelmedi bir hafta oldu arkadşlarımla konuştum terapiste gidin dedi ben de mesaj yazdım böyle yoksa başka yolu yok diye bana psragraf yazmış seni sevmiyorum artık anla bunu diye. Ben de bişey yazmadım engelledim ertesi gün annesine yazdım saydım bir güzel. Sizin oğlunuz ne biçim baba diye falan . Sonraki gün kız kardeşi sizin yüzünğden böyle oldu. Biz gerekeni yapıyoruz abimin sakinleşmesini bekliyoruz falan yazdı. Hiç bişey yazmadım eetesi gün bana mesaj atmış şiir yazmış hasret kaldım yalan söyledim filan bişeyler yazıyor ben de bir şey yazmadım onlar bu eve gelecek ve kıyamet kopacak bekliyoruz.. ben ne yapacağımı bilmiyorum sadece çocuğum için dayanıyorum ben sevmiyorum olmasa da olur sadece mutlu bir yuva kırmak istemiştim ama onun gibi çekip giden biriyle beni anlamayan benim sözlerime hassasiyetlerime karşı gelen biriyle yapamam.
Ben de anlamadım beni çok sevdiğiniz söylüyordu hep sen benim en değerlimsin filan derdi ama sözdeymiş güyaymış artık inancım kalmadı bir insan bu kadar çekip giderse olacağı bu
lafla kandırılmışsın kalpte yokmuş
Aynen öyleymiş
sende anlamış oldun hani demek ki değmezmiş
Ben nerden bileyim sonra bana şiir yazdı hasretim beni ele verdi yalan söyledim guruumdan diye gel gül ki cennet açson bilmem ne şimdi inanmıyorum ki şeytan görsün yüzünü dengesizsin hastasın diyorum anlamıyor böyle bir hastalığı var kesinlikle doktora git esi ya da treapi almadan aynı evde yaşamamız zor
bence de hasta kesin ya :d
Senden soğumuş. Aklı halen başkasını bulur muyum da. Bu evlilikten hayır gelmez. Seni de sanki çocuk yapmak için kullanmış gibi.
Aynen öyle bence de ben de söyle hissediyorum teşekkür ederim yorumunuz için allah razı olsun
Senden bıkmış artık
Ben de ondan
Dengesizlik lerinden
Bıkabilirsin, çok gençsin, hayatını yaşa
Sağolun
Gidene dur demede naparsan yap
Aynen öyle asla demedim ama benim dışında biri varsa diye bekliyorum o ne yapmak istiyorsa onu süründüreceğim
Bence sen kendin ne yapmak istediğine karar ver sonuçta bu ilişki bitecek. Düzelmeyecek. Birkez birinden vazgeçtin mi artık onun değeri kalmaz. Değersiz oldugun yerde durma
Ya öyle de ben mutlu bir yuvam olsun istiyordum ama bir rahatsızlığı var ve bana çektiriyor sorun neyse beni dahil etmiyor içini açmıyor hep bahane hap bahane neyse madem öyle çözsün de gelsin yeter arrık be
Kimse boşanmak için evlenmez ki ! Ne diyim çekebildiiniz kadar çekin birbirinizi umarım düzelir sizin adınıza üzüldüm
Çok teşekkür ederim ya bir de sudan sebepler oldupu için ben inanamıyorum bu dereceye nasıl getirdi bu kadar mı aklı yok anlamıyorum ki yani her şey çaba her şey çözüm üretmekten geçiyor kaçmak ne çare öyle kalddı işte. Ama olan bana çocuğuma oluyor hep biz buna katlanmak zorunda değiliz işte
Onada olan olacak… evlilik barışsa ayrılık savaş alanı herkes yara alır. Ama ayrılınca savaş biter çiçekler açar. Suda yolunu bulur. Merak etme ne ilksin boşanan nede son :)
Ayrılması için sebep ne neden ayrılıyor ayrılmak öyle kolay mı çocuk ne olacak
İlk ben değilim ama çocuğum için mutlu bir yuva ve babasından ayrı olması ben babamdan ayrılmak istemezdim annem babam ayrılmasını istemezdim çocuğuma üzülüyorum benim annem babam hep yanımda peki onun peki o ne olacak ben annemin evindeyim baba diyorum her dediğimde yanımda peki o diyemiyor her dediğinde yanında olamıcak çok kötü felaket hep içim buruk olacak onunla birlikte sanki ben babasızmışım gibi düşünücem ve ağlıcam!!!
Kaç yaşında :(
89 lu
Adamı değil çocuğu sordum erkek mi kız mı onu sordum
Kız 7 aylık
Benimde oğlan yedi aylık az önce kayınpederle konultum bu konuyu barıştırdıklarını sanıyorlar
Bi kavga çıktı bizimde ayrılamazsınız diye
Bnce abartiyorsunuz okadarda sorun yok
Evet maalesef ama inada bindirdi kendisi inat biri fazlasıyla iki hafta oldu asla kapına gelmem diyo
Dengesizliğini mesajlarından anlayabilirsin bir gün senden nefret ederim diyo ertesi gün evi napıcaz ev sahibi çık diyo ne düşünüyosun diyo bi gün kızımı görcem diyo ana bana bizimle ilgili hiç bir şey demiyor
Kutunu acsana
Sebep?
O hiç bişey çözmez
geçmiş olsun gel ben alim seni
senin kocanin totu kalkmis
Aynen öyle beni kendine muhatç etmene müsaade etmicem filan diyordu sanki ben mi muhtaç etmişim kafasızı
isin zor