Kocam boşanmak istediğini söyledi, sonra beni özlediğini yazdı ve daha aramıyor sormuyor neden boşanmak istiyor?

Eşim ile bir buçuk yıllık evliyiz iki buçuk yıldır da görğşğyoruz. Benden 8 yaş büyük ama çocuk ruhlu biri. Sürekli özgür ruh oldupundan bahsediyor. Ama muhafazakar biri. Kök ailesi de öyle. Bizim ise 7 aylık bebeğimiz var. çoktandır hatta tanıştıpımızdsn beri istedi çocuk sahibi olmayı. Daha yeni tanıştıtğımzda bana bunları söylerdi. ben ise yeni üniyi bitireli 2 yıl olmuş. Yüksek yapmaya başlayacaktom İstanbul'da akademisyen olma hayalim vardı. Ancak sevdim evlendik. İlk yıl çocuğumuz oldu. Tartışmalarımız ilk yıl normaldi. Bazen dozunu ayarladık bazen ayarlamadık. İlk zamanlar evden gidee ofiste yatardı. Tartıştığımız zmanalar. ben ise istemiyordum evli bir adam ne kadar da kıza başka bir yerde yatamaz diye döylüyordum ona kapıyı kitliylrdum ama çok kez gitti. Sonraları kural koydum o da sadece yarımsaat evin etrafında tur atocam dedi öylede yaptı. Benden önce bir sevgilisi vardı oda aynı şehirde bekar hala. Kızdığında ofise gittiği zmanlar barıştıktan hemen sonra telefonuna bakardım geçmişine falan. Bir kere çok kzımıştı boşanma davası kaç lira diye araştırmış ve sonra eski sevgilisinin İsmini aratmış neden yaptın diye sordum özür diledi bir daha olmıcakndedi bir daha yaptı çok sonra ve bu kez hamileydim sen benden boşanmak mı istiyosun diye çıkıştım hayır o bana ah etti bi daha mutlu olamıcaksın diye burada mı değil mi diye baktım dedi ben de bir daha olursa affetmem dedim. Bir daha yaptı mı yapmadı mı bilmiyorum. Sonuç olarak şuanda geldiğimiz durumda şöyle ben shortslara girmesini istemiyorum aramızda bir kural dı buda abuk subuk şeyler çıkıyor rahatsız oluyor izleme demiştim söz vermişti. Bir filn izlemedi sonra yeniden başladı bi kaç gün ikaz ettimse de dinlemedi bende kızdım köpürdüm yüzükleri suratınattım senden boşanırım diye.. kızdı çekti eve gitti ben de peşinden gittim anlattım anlamadı.. büyük kavga ettik. Senden boşanmak istiyorum çpk düşğndüm dedi. Tamam dedim. Ama iki gün önce senşnle çok hzurluyum diye duygulanıyordı bu adam. Bana yuerdışına gidicem avukatına vekalet veririm oradayken boşanırız dedi bu arada iş bulamıyor istediği gibi. Para kazanamıyor. Ben evi geçindiriyorum evlendiğimizden beri. O birqz katlıda bulunuyor kazandıkça toplu bir para. Bir kaç ay idare edecek kadar.. bende kalıyor para. Bittikçe gönderiyorum ona da veya o da istemiyor bazen istiyor falan zaten tüm gün beraberiz evdeyiz ben evden çalışıyorum o da öyle.. bunalıyor ama yurtdışına giderse ben yapamam demiştim ona daha gerek kalmaz sana demiştim ona da. Hem o paranın çoğunu biz istesek kazanıyoruz elimize de bir iş geldi imzalar atıldı. Çok karlı bir iş. 2025 de başlıcaz ona da... Ama o bekleyemedi. Hep bir bahaneleri var ben çalıaşması istememişim oysa başta istemedim dışarda çalışmasını çünkü bende çalışıyorum bebeğe bakamam diye. Sonra istedim git çalış dedim. Bu kez o istemedi ramazan girdi dedi vazgeçti. Şimdi cv gönderiyorum arabistanda çalışacağım senden boşanıyorum dedi.

Güncellemeler
+1 yıl
Bende isnandım seni süründürücem dedim. Para teklif edeyimdedi güldüm arabamı vereyim dedi. falan . Show yaptı.
Güncellemeler
+1 yıl
Büyük kavga ettik eetesi gün akşamına düzeldik geldi aldı bizi annemin evindne sonra ben travmadayım senin bana söylediklerini kaldırsmıyorum seni görmek istemiyorum çık git dedi iftardan sonra beeaber dışarı çıkalım demiştim sadece ben iyi değilim demiştim bana araba orada çık git dedi sonra da seni görmek istemiyorum çık git dedi.
Kocam boşanmak istediğini söyledi, sonra beni özlediğini yazdı ve daha aramıyor sormuyor neden boşanmak istiyor?