- Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı.
1 ayBizim en büyük hatamız, hep güçlü görünmek zorunda olduğumuzu düşünmemiz. Bu yüzden çoğu zaman kırıldığımızı söylemeyiz; susarız, uzaklaşırız ya da umursamıyormuş gibi davranırız. Bizler en çok; değer görmediğimizi hissettiğimizde, emeklerimizin fark edilmediğinde, güvendiğimiz insan tarafından hayal kırıklığına uğratıldığımızda ve "Nasıl olsa idare eder." denilerek başına buyruk işler yapan insanlar yüzünden kırılıyoruz. Bir de toplumumuz bizlere küçük yaştan beri "Erkek adam ağlamaz." diye öğretiyor. Biz gözyaşımızı göstermiyorsak, canımızın acımadığı anlamına gelmiyor bu durum. Kadınların kalbi nasıl narinse, erkeklerin kalbi de öyledir, bunu iyice bilmeniz gerekiyor. Tek fark, kadınlar acısını daha çok konuşarak dışa vurabiliyor, bizler çoğu zaman sessizleşerek yaşıyoruz acımızı. Bazen bizim "İyiyim." dememiz, gerçekten iyi olduğumuz anlamına gelmiyor. Sadece derdimizi anlatacak kadar kendimizi güvende hissetmiyoruzdur. Çünkü toplumda derdi olan bir erkek her zaman güçsüz erkek olarak yorumlanıyor...
13 Yorumla- 1 ay
Sanırım öyle oluyor çok haklısınız, o kadar güzel ifade etmişsiniz ki üstüne ne söylesem tesiri yok yorumun ve samimiyetin için teşekkür ederim elinize emeğinize sağlık 🙏🌺
- 1 ay
Ben teşekkür ediyorum, güzel soruydu
- 1 ay
Rica ederim ne demek 🙋
En İyi Cevaplar
1 ayAslında mesele kalbin varlığı değil… onun ne kadar saklandığıdır. Her erkeğin içinde bir yer vardır; kimsenin dokunmadığı, kimsenin bilmediği, sadece geceleri kendi sessizliğinde konuşan bir yer. Orası ne serttir ne de taş… sadece korunmayı öğrenmiştir.
Erkek dediğin, çoğu zaman duygusunu büyütmeyi değil, saklamayı öğrenir. Ağlamayı değil, susmayı… kırılmayı değil, dayanmayı… Çünkü ona öğretilen dünya, hassasiyetin zayıflık sayıldığı bir dünyadır. Ama bu, kalbin olmadığı anlamına gelmez.
Tam aksine… en sert görünen adamlar, en derin yerinden incinir. Bir sözle, bir bakışla, bir veda ile içi paramparça olur da dışı bunu kimseye belli etmez. Çünkü onun hassasiyeti gösterişsizdir; içtedir, sessizdir, yük gibidir.
Kalbi olup da hassas olmayan var mıdır?
Kalp varsa hassasiyet de vardır. Sadece herkes aynı yerden yaralanmaz. Kimisi kolay ağlar, kimisi hiç ağlamaz ama daha derinden kanar. Kimisi hemen dökülür, kimisi yıllarca içinde taşır.
Hassas olmayan kalp yoktur… sadece hissini gömmüş kalpler vardır. Üzerine zamanla “güçlü ol” yazılmış, “sus” denilmiş, “alış” denilmiş kalpler…
Ama şunu unutmamak gerekir:
Bir kalp ne kadar susturulursa susturulsun, bir gün mutlaka kendini hatırlatır. Çünkü kalbin doğasında sertlik değil, his vardır.Ve erkek kalbi…
en çok saklandığı yerden konuşur.00 Yorumla
Hassasmidir bilemem ama kirilir gercekten cok kirilir da gostermez belli etmez zayiflik gibi gelir guclu olma misyonu yukludur dogasina ne kadar kirilsa da kalkar isine gider belli etmez konusmaz soylemez
19 Yorumla- 1 ay
Haklısınız 🥺 peki En çok ne ye kırılır
- 1 ay
Kesinlikle öyle bu konuda haklısıniz 👍 birde kıyaslanma onur kırıcı olur erkek icin
- 1 ay
İşte insanlar anlayışsız oluyor
- 1 ay
🥺😊
- Aşk İlişkileri konusunda 554 cevap paylaştı.
1 ayErkeğin de kalbi duyguları vardır ancak kadınlar kadar hissi davranamazlar toplum erkeğe duyguları kadına özgü gibi empoze ettiği için erkek daha dengeli yaşar herşeyi içinde halleder. En çok neye üzülürler dersen bence ailevi şeylere içerlerler haksızlık yok sayılmak gibi
11 Yorumla- 1 ay
Kesinlikle öyle 👍 çok güzel ifade etmişsin eline emeğine sağlık 🙏🌺
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, tabii ki de erkeğin kalbi de en az bizimki kadar hassas! 🥺 Hatta bazen dışarıdan güçlü görünseler de içlerinde çok kırılgan olabilirler. En çok da ihanete uğramak, güvensizlik hissetmek veya anlaşılmamak onları çok üzer. Değer görmemek, çabalarının hiçe sayılması da kalplerini acıtır bence. Senin bu konuda farklı bir gözlemin var mı? 🤔💞
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
m 1 ayEvet, hassas kalpli erkekler de var.
31 Yorumla- 1 ay
Kesinlikle var ve onlar iyi ki varlar 🙏🌸 keşke sayıları daha fazla olsaydı
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
u 1 ayErkeklerin kalbi taş taş onlara kolay kolay bir şey olmaz.
11 Yorumla- 1 ay
@Hayatİstanbul77 aynen öyle hepsi okz hahah
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 ayEvet kalbim gayet hassas 2 defa anjiyo oldum. 😅😅
12 Yorumla- 1 ay
Çok geçmiş olsun 🙏
- 1 ay
Teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
m 1 ayKalbi hassas olanlarda var evet
11 Yorumla- 1 ay
Tabiki 👍 her erkek aynı olmuyor
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 ayDiğerlerini bilmemde ben duygusalım
02 Yorumla- 1 ay
burcun ne
- 1 ay
Akrep
Aşk İlişkileri konusunda 604 cevap paylaştı. Şöyle söyleyeyim, erkekler de ağlar hem de çok aglarlar. Ama bunu uluorta göstermek bizi ezik yapıyor. Mesela ben Türk toplumundan uzak duruyorum. Bir bara gitmiyorum uzun süredir. Çünkü icimdeki şeylerle hep çatışma halinde oluyorum.
Hayatı içten insanlara değer vererek yaşamak istiyorum ama içimde çoğu kez kırılan ben oluyorum. Mesela bir kıza gidip tanisma sevkim veya onunla buluşup konuşma coskumu elimden almamalari gerekirdi belki. İyi kalpliysen enayi konumuna konulmamalisin mesela.
11 Yorumla- 1 ay
Haklısınız 🥺
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 ayŞu sorunun sadece cevaplarını okumaya geldim ben artık bu sitede çoğu soruya cevap vermiyorum sorunun içeriği de önemli değil verilen cevapları okuyorum sadece ve çok ilginç bir şeydir ki kadınlar ilk defa erkekler hakkında çoğunluğu Tabii Hepsi değil ve güzel şeyler söylemiş ama arada 2-3 tane densiz var ki öyle erkek erkek değildir diye yorum yapan bile var işte bunu savunan tiplerin başına bir şey gelse Zerrin miktarda parmağımı oynatmam babamın oğlu olsa akrabam olsa diyeceğim teklaf şu eee şimdi hiç zırlama bu erkek modelini sen istedin der güler geçerim
15 Yorumla- 1 ay
Haklısıniz kötü kalpi bir insan seçip erkekler öyledir erkekler böyledir diyip ağlayana bende acımıyorum , akıl mantık diye bir şey var , geçen kixin birisi sormuş sevgilisi madde kullanıyormus bıçaklı saldırıdan içerde de yatmış , iki yıl yeni çıkmış içerden , ve onunla gelrcek hayali kuruyor çok seviyorum diyor 😂 bir sapıkalıdan güzel bir gelecek umut ediyor , pişman oldu ona güveniyorum vss diyor işte böyle beyinsiz kızlar var ve bunlar herşeyi hak ediyor kişinin karakteri neyse bulduğu kişide aynı olur bu kural değişmez ,
- 1 ay
Beni bakın Herkese söylüyorum linç demek isteyen varsa linçlesin umurunda bile değil Instagram'da her gün böyle haberler kim hangi erkek tarafından öldürüldü hangi erkek tarafından katledildi veya sokak ortasında dövüldü ve eşgallere baktığın zaman %99'u birbirine benzer mi işte benzer Evet eşgaller belli Allah'ın Dağından inmiş kişiler kızların gözüne maalesef hayalle oluyor o zaman da Bende şunu söyleme hakkı mutlu doğuyor Eğer öyle çöp varsa ve bu benim bak Altını çiziyorum akrabam da olsa babamın oğlu da olsa dönüp zerre bakmam Çünkü herkes tercihleri doğrultusunda Yaşar ve başına geleceklerden de kendisi sorumludur
- 1 ay
Kesinlikle öyle çok haklısınız 👏👏 eğri oturup doğru konuşmak gerekiyor acı ama gerçek bu
- 1 ay
Amerkada bakın kanalizasyonlarda yaşayan zenciler ne ise bizim hırt kekolarda aynı ama Amerika halkı kendini öyle bir eğitmiş yetiştirmiş ki adamlar Şunun farkında kadınıyla erkeğiyle bizim kanalizasyonlarda yaşayan zenciler bize beladan başka bir şey vermez deyip dünyalarını ayırmışlar Onlar ayrı bir dünyadan yaşıyor Amerika halkı ayrı bir dünyada olması gereken ne onlar onlara bulaşıyor ne onlar ona ama işte Biz de öyle değil biz de Maalesef ki Keko denen tabaka halkın arasında
- 1 ay
🥺😊😌
Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Kalbim aşırı hassas. Hiç sevgilim olmadı diye benimle dalga geçen olursa, arkama bakmadan mekanı yıldırım hızıyla terk etme riskim çok yüksek... Kimseyi dinlemem, engeli basarım! Kendimi üzerek tek taraflı trafik kazası yaparım... (Ağaca/direğe çarpma vs.)
12 Yorumla- 1 ay
Anladım peki 👍🤗
- 1 ay
😱🥺
Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı. bazılarının evet. ama o tür erkeklerin iş yaptığını görmedim hiç. nerede ruhsuz, p*iç tipler var onlara aşık oluyor kadınlar.
11 Yorumla- 1 ay
Seçicilik önemli tabiki
Aşk İlişkileri konusunda 11,1b cevap paylaştı. Kimi arabasına üzülür çizildi diye, kimi kadınına üzülür kırıldı diye. Doğru insan bulmakta kadının elinde.
14 Yorumla- 1 ay
Kimbilir belkide haklısınız, neyi nerde aradığınız da önemli dediğiniz gibi. Sen şimdi bara gece kulubune gidip orada aile kızı ararsan bu senin yanlışın olur ,
- 1 ay
Tabikide. Çevre çok önemli. Kalitesi düşük yerlerde doğru insan fazla olmaz nadir olur senin benim gibi iyi insanlar.
- 1 ay
Kesinlikle öyle çok haklısınız 👍🤗👏👏 yanlış yerde doğru aranmaz
- 1 ay
🍀💫
Aşk İlişkileri konusunda 862 cevap paylaştı. Eski sevgilim bana taş kalplisin demişti. Zaten ondan baska bana bunu soyleyen olmadi. Muhtemelen o yanılmıştır
15 Yorumla- 1 ay
Niye böyle bir şey dedi ki
- 1 ay
Evet 👍 çok duyarlı bir insansın sen gülüm
- 1 ay
Rica ederim 🙋
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 ayEn cok gozune kestirdigi hatunu tavlayamadiginda uzulur 😅
14 Yorumla- 1 ay
öylemiymis sübhanallah ilk defa duyuyorum 😂
- 1 ay
Aaa sen bilmezsin anacim ne bedbah, ne gudubet onlar 😝😅
- 1 ay
Haha 😂 boş ver bilmeyelim
- 1 ay
Bence de boswer 😅😎😎
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 ayErkeğin kalbi var mı hassas olsun ilk burdan baslamali
11 Yorumla- 1 ay
Olan çok erkek var
Aşk İlişkileri konusunda 394 cevap paylaştı. Hassastır abla ama bazısı var zır ö. küz oluyor taş kalpli
13 Yorumla- 1 ay
Haklısın 👍 biraz vicdanlı olmasıyla alakalı bir durum sanırım
- 1 ay
👍👍🤗💞
Aşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı. Bazılarının hassastır, bazılarının değildir.
12 Yorumla- 1 ay
Bence bu biraz da vicdanlı olmasıyla alakalı sanırım, çok duyarlı şefkatli erkekler de var
Aşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı. Hassas diyen erkeği çiğnersiniz.. Ayağımıza sıkmayalım.
13 Yorumla- 1 ay
Estafurullah niye öyle düşünüyorsunuz ki , sizde insansınız sonuçta duygularıniz var
- 1 ay
Rica ederim 🙋
Aşk İlişkileri konusunda 461 cevap paylaştı. maalesef kalplerinin odası bayağı bir geniş herkes sığabilir
11 Yorumla- 1 ay
Haha 😂 kocaman
1 ayHassas ta olsa kırılmış olsa da dışarıya yansıtmaması gerekir. Hele ki karşı cinse
18 Yorumla- 1 ay
Neden peki
- 1 ay
İlk önce kendisi için zayıflık belirtisi olduğu gibi o savaşçı erilliğini de zayıflatır. Karşı cins bunu ne kadar anlayışlı karşılasada belli bi zaman sonra ona karşı acımadan başka bir his yaşayamayacak
- 1 ay
Sanırım bu doğru bir tez , çünkü ben ismini hatırlamıyorum bir hocayı dinledim erkeğe acmayın ı diyor , erkek acınılası bir varlık değildir , bu erkeğin eril enerjisini yok eder diyor
- 1 ay
Tabi evet doğru. Acımak yerine ona destek olmak gerek. Desteği de ona o erilliği ile yapmak gerek. Bak sen güçlüsün, daha öncede başardın. Bu erkekler için gayet normal oturup dert yanacağına kalk git hallet diyip gaz vermek gerek. Ve bence bu gerçekten doğru olan bi davranış
- 1 ay
Gerçekten öyle haklısıniz 👍
- 1 ay
Teşekkürler
- 1 ay
Rica ederim ne demek 🙋 asıl ben teşekkür ederim elinize emeğinize sağlık 🙏🌺❤️
- 1 ay
🙏🙏🙂
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Iki evladim var bosandim.. anam'i.. s.. desem yeridir.
11 Yorumla- 1 ay
Geçmiş olsun diyelim , hskkinizda hayırlısı olsun diyelim 🙏🌸 bazı evlilikler gerçekten imtihan oluyor
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hassastır tabiki, bilinçsizce söylenen sözler erkekleri çok kırar ve üzer
13 Yorumla- 1 ay
En çok ne kırar peki bir erkeği
- 1 ay
Haklısınız 🥺
Aşk İlişkileri konusunda 987 cevap paylaştı. Vardır illaki hassas olanlar yani umarım vardır😅
11 Yorumla- 1 ay
Vardır vardır
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
1 ayDuygusu olan erkeğin de kalbi hassastır. Mesela vefasızlığa üzülürüm.
12 Yorumla- 1 ay
Tabiki kim olursa olsun üzülür insan
- 1 ay
🥲🥲
- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
1 ayTakotsubo kardiyomiyopatisi (kırık kalp sendromu), yoğun stres veya ani üzüntüyle tetiklenen, sol karıncığın ahtapot yakalamak için kullanılan dar boyunlu Japon tuzaklarına (takotsubo) benzemesiyle tanımlanan geçici bir kalp yetmezliği tablosudur. Ani göğüs ağrısı ve nefes darlığı ile kalp krizini taklit eder.
Bu da en çok erkeklerde oluyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 ayBizide üzdüler hiç bişey olmamış gibi iki kadeh rakı içip işe gittik
14 Yorumla- 1 ay
Üzülme al sana çiçek 🌺🌸💐💞
- 1 ay
Ohoo cenazeme çelenk yıllar önce geldi ama yinede tesekkür ederim Saolasın✨🙏😃🍀
- 1 ay
Kusura bakma biraz geç oldu 😂
- 1 ay
Saglık olsun😂😂
Gizli Üye(30-35)1 ayÇabasının farkedilmemesine
kıyaslanmaya, küçük düşürülmeye
11 Yorumla- 1 ay
Kesinlikle öyle 👍
Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. Erkeklerde kalp var mıydı 🙄
11 Yorumla- 1 ay
Olanlar var 😂
Kadınlarınkınden on kat daha hassas , hatta ben üstüne yazdırdım dikkat kırılacak esya dıye 🤣
13 Yorumla- 1 ay
Böyle duygusal konuşma benide ağlatacaksın şimdi 🤣
- 1 ay
Burdan onları şiddetle kınıyorum al işte kınadım 🤣
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Manitalarına. Her birinin ayrı ters günü var. 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 ayErkekler güçlü ve dirayetli yaratılmıştır..
Her şeye kırılan kalpleri olsaydı, adım atamazlardı..Merhametli olsunlar ama o kadar çıt kırıldım erkekler için hayırlı değil..
00 Yorumla
1 ayÇoraplarımı koyduğum yerde bulamayınca ponçik birine dönüşüyorum
13 Yorumla- 1 ay
Duygusallaşıyorum yani
- 1 ay
Böyle duygusal konuşma benide ağlatacaksın şimdi 🤣
- 1 ay
Gel beraber ağlayalım 😂😂
1 ayKalp her insan da hassastır diye düşünüyorum. Tabi bazı istisnalar hariç
12 Yorumla- 1 ay
Tabiki orası öyle
- 1 ay
Evet😊
1 ayYok kromozom değişince taş geçiyor sol tarafa
11 Yorumla- 1 ay
Deme yaowww 😂
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Sert tavırlara biz kızlar kadar yoğun anlam yüklemiyorlar. Ama tabi onlar da insan ve onların da gururlarının kırıldığı zaman üzüldükleri ve sinirlendikleri oluyor.
00 Yorumla
1 ayErkek kadın diye ayırmak yerine insan olarak bakmamız lazım, erkekler de insan olduğu için kimisinde hassas kimisinde katı bir kalp olabilir. Genelde adamlıklarıyla ilgili kötü bir şey söylenince kırılıyorlar ya da başka bir erkekle karşılaştırıldıklarında
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayDönem dönem erkek stabil bir canlı değildir. Birini sever duygusallaşır aşkı biter kaşar olur.
11 Yorumla- 1 ay
Dooruuu 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 665 cevap paylaştı.
1 ayOnlarda insan sonuçta
21 Yorumla- 1 ay
Evet 👍😂 onlarda insan
- Aşk İlişkileri konusunda 552 cevap paylaştı.
1 ayHayır hepsinin kalbi gotvren
13 Yorumla- 1 ay
Eyvah eyvah 😆
- 1 ay
Öyle abla öyle
- 1 ay
Nasılsın
1 ayBence öyle her insan için gecerli
11 Yorumla- 1 ay
Kesinlikle öyle bende öyle düşünüyorum 👍
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Diğer erkekleri bilmem ama benim ki hassas
14 Yorumla- 1 ay
Kesinlikle öyle 👍🌸 çok duyarlı bir insansın sen zaten
- 1 ay
Rica ederim ne demek 🙋🥰❤️
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Saçın mı dökülmüş de😂😂😂 kesin kırılır 🙃🙃🙃
123 Yorumla- 1 ay
Hadi yaa ciddimisin 😂
- 1 ay
Nedir
- 1 ay
Yok ya benim hiç öyle takıntım yoktur inanır mısın kizmamda da öyle espiri kaldıran bir yapım da vardır
- 1 ay
Haha 😂 burada bize abla teyze diyem çok oluyor ben tam tersi çok gülüyorum efendim teyzesinin gülü diyorum 😂 birde kendimle barışık bir insanım ben burada defalarca kendi görelimi koyup soru açmış insanım , çok begenenlerde oldu eleştiren de oldu , mesela göz rengim çok beğenilir ve orijinal gözlerim zaten , birisi ne kadar iğrenç göz rengin var iyyy kusucam şimdi en nefret ettiğim renk dedi mesela 😂
- 1 ay
Kedi ulaşamadığı ciğere pis dermiş misali….. renkli gözü bizim buralarda beğenmemek çok mümkün değil ama mesela rusyada falan sıradan geliyordur ama şu var insan ne kadar güzel/ yakışıklı olursa olsun önemli değil bir noktadan sonra karakter önemli konuşma birşeyler birlikte paylaşabilmek önemli seni üzen bir şey yokmu
- 1 ay
Tabiki orası öyle , ayrıca Allah'ın yarattığı bir bedene de iyyy iğrenç vss demek ne kadar yanlış çirkin de olsa bu insanlığa yakışmaz
- 1 ay
Beni tek üzen şey üslubsuzluk tur, birlikte gülüp eğlenelim fikir tartışması yapalım muhabbet edelim ama bunu yaparken de saygı ve üslubumuza dikkat edelim , ben herşeyi görmezden gelebilirim ama üslubsuzca bir konuşmaya asla tahammül edemiyorum, Üslûp takıntım var , çünkü üslup insanın kimliğidir
- 1 ay
Ya burada şöyle bir şey var bu platformda var isen eleştiriye de açık olmak zorundayız ama bunu da yine adabiyla yspmak gerekiyor
- 1 ay
Haha 😂 evet öyleleri de oluyor genellikle erkekler yapıyor onu , yerden yere vuruyor niye böyle bir şey yaptın sana yakışıyor mu kaç yaşında insansiniz diyorum 😂 bilerek yaptım çünkü başka türlu size ulaşma şansım yok en azından böyle yapınca kızıp yazarsın diye düşündüm diyorlar 😂 gerçekten te öyle oluyor kızıp yazıyoruz
- 1 ay
Haha 😂 bizde burada her şeye alışkınız artık oyuzden garipsemiyoruz , burada bir duruşun yoksa seni çabuk yıldırirlar , üstüne gelirler , burada çizgin duruşun çok önemli oyuzden kim ne derse desin biz gülüp geçeriz
- 1 ay
Bizim takipçiye yorumcuya da ibtiyacimiz yokki biz en ufak bir şey sorsak zaten sorumuz patlıyor , ben istiyorum ki insan gibi gelsin iki sohbet edelim gülüp eğlenelim burada iki kafa dağıtmak için giriyoruz hepimiz , oyuzden negatif insanlara kasinti insanlara kavgaci insanlara ben hiç vakit ayırmam ya görür geçerim ya engeller geçerim taviz vermem kimseye de kafa yormam
- 1 ay
Bak sizi de tanımıyorum geldiniz soruma muhabbet ediyoruz iki medeni insan gibi bu çok güzel bir şey ve bunun içinde teşekkür ederim size 🙏🌸💞
- 1 ay
4 yıldır burdayim ve fenomenlik yapıyorum
Gizli Üye(30-35)1 ayTakdir edilmemeye özellikle sevdiği tarafından o kadar çabalarken
11 Yorumla- 1 ay
Haklısınız 🥺
1 ayYarı yolda bırakılıp aldatılırsa
11 Yorumla- 1 ay
Haklısıniz
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 ayErkek egosu kırılırsa üzülebilir, bizim gibi hassasiyetleri yok onların
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Kalbi hassas olan erkeklerde var.
11 Yorumla- 1 ay
Kesinlikle öyle herkes bir olmuyor
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 ayHa orangutan kalbi ha erkek kalbi öyle değil mi
11 Yorumla- 1 ay
Bilmem 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 ayBütün kalpler hassastır
14 Yorumla- 1 ay
Kesinlikle öyle
- 1 ay
Daha ne soruyon o zaman 😂😂
- 1 ay
Emin olmak istedim
- 1 ay
Peki
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 aybi erkek en çok ihanete kırılır üzülür
13 Yorumla- 1 ay
Sanırım öyle ve erkek bundan sonra toparlanamiyor
- 1 ay
herkes için durum aynı olmayabilir ama genelimiz toparlanamıyoruz
- 1 ay
Haklısın👍😊
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Erkeklerin kalbimi varmış… 🙄🤔
13 Yorumla- 1 ay
Var diyorlar 😂
- 1 ay
her şey olabilir çok sakıncalı bir durum 😂
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Üzerine bas geç ayağının altına yapışır ama kırılmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 ayHerkesin kalbi kendine hassas onun dışında düşünen yok gerek de yok bence
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 350 cevap paylaştı.
1 ayBizim kalbimiz kadar hassas değil eğer öyleysede bana göre o erkek değildir (prenses) :D
05 Yorumla- 1 ay
Aynen vursun kırsın yıksın ideal erkek 😂😂
- 1 ay
@visneliturta34 abartma normal erkekten bahssediyoruz 😹
- 1 ay
Hayır üstüne alınma genel olarak drdim 😂😂
- 1 ay
@visneliturta34 eğer erkek olsaydım kesin alınırdım darılırdım trip atardım ama şu an mümmkün değil 😹
- 1 ay
Ahaha 😂😂😂
Kesinlikle Bizim kalbimiz pamuk ipliği gibidir kırmayın biz artık ya üzmeyin da
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayİstisnasız bütün kadınlar kalpsiz badboy sever tek gerçek budur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Neden biz insan değil miyiz? Elbette hasssasız
15 Yorumla- 1 ay
Peki en çok neye kırılırsınız
- 1 ay
Haklısınız 🥺 insani verdiği değeri görememek hem kırıyor hem o kişiden soğutuyor
- 1 ay
👍😊
- Aşk İlişkileri konusunda 502 cevap paylaştı.
1 ay%10 u bence
25 Yorumla- 1 ay
Niye o kadar az peki
- 1 ay
Mesela sevdiği bir kadınla 8–10 sene bile ilişki yürütebilirler herşeyi yaşayabilirler Ama evlilik süreci olduğunda mantıkları devreye girer 2-3 ayda tanıdıgı biriyle direk evlenirler Geçmişi silerler Erkekler farklı zihniyetteler
- 1 ay
Kısmen evet öyle haklısıniz ama hepsi öyle olmuyor ki
- 1 ay
Kızlarında %80 i paracı mesela para evliliği Ama herkes bir olmuyor evet
- 1 ay
Tabiki 👍 herkes bir değildir
1 ayŞahsen ben bi rüyamda seyımın üzerinden bisiklet geçti diye bi gün ağlamıştım çocukken sonra baktım duruyo yerınde😂😂😂
00 YorumlaÇoğu için evet
11 Yorumla- 1 ay
Kesinlikle öyle 👍 her erkek bir değildir ne sevgi dolu duyarlı erkekler de var
Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Evet hassastır
11 Yorumla- 1 ay
Kesinlikle öyle çok duyarlı şefkatli erkekler var
1 ayOlabilir onalrda insan bir vicdanları var sonuçta
12 Yorumla- 1 ay
Tabiki herkes bir degil sonuçta
- 1 ay
Helal be
yüzde doksanı hassas değil