Meslek vs umursamıyorum bu nesilde bence karakter önemli sizce?
3 ay
Cevap
8Cevap
Bende kadının aynı şekilde karekteri düzgün olsun ki bir ömür geçirebilelim.
Paraya bakarlar sonra aldatma vs vs
34 yaşındayım iyi birisinin değişik kötü olduğuna neredeyse denk gelmedim ama onun harici her şey değişebiliyor o yüzden en önemlisi iyi birisi olması benim için
Bırgun anlayacaklar bılıyomusun zaten gunumuzde onemlı olan anlaşmak
Karekter düşünce yapısı hayata bakışı hayalleri vs benzer olması önemli evlilik ilerisi için
Gerçekten karşıdaki insanın karakterine bakan insan sayısı %10 nu geçmez
Sonrada boşanırlsr
Aynen öyle ve işin ilginç yanı Bir de niye mutsuz oldum diye de kendi kendilerine düşünürler. Karşıdaki insanın karakterinden çok cebine bakarsan Ne meslek yaptığına bakarsan yalnızca dış görünüşüne bakarsan zaten mutsuzluk kaçınılmaz olur
Evet somrası mutsuzluk bosanma aldatılma bence bunlar daha kotu hersey para degıl
Tabii ki öyle düşündüğün zaman önemli olan karşıdakiyle konuşabilmek anlaşabilmek bazen birbirine yetebilmek. Düşünsene karşıdaki insanla iletişim kuramıyorsun evlenmişsin ne olacak peki sonrası koca bir hiç
Ayenn varlık vs hepsı hikaye kalıyor
İşte insanlar bunu anladıkları zaman karşıdaki insanı da anlayış olmadığı sürece her şeyin boş olduğunu anladıkları zaman evliliklerde güzel olacaktır
Cogu yapmacık gosterışten ibaret
Öyle öyle zaten kime baksan hepsi dört dörtlük kendilerinde hiçbir sıkıntı yok karşıdaki insanın karakteri zerre kadar umurlarında değil dış görünüşü iyi olsun parası olsun iş iyi olsun başka da bir beklentileri yok ki
Ben öyle düşünmüyorum
Herkesın kendı secımı
Canım Allah aşkına bazı şeylere mantık yönünden bakın Eskiden ben de senin gibi düşünürdüm emin ol bana hiçbir şeye yaramıyor ya karakter Tabii ki de önemli bu herkes için geçerli bir şey ama karakterin yanında bazı şeylerinde dengede olması lazım
Valla ınankı bkraz varlıklı bıle olsa ultra varlık degıl cogu aldatma sımarıklık yapmacıklık sahtelıkgen ibaret cıktı
Sonsuz güveneceğiz biri önemli
Seni tanımak isterdim
Eskiden bakardim ama simdi hayir
Kalbimi açayım mı sana?
Güzel değilsin o zaman belkide şişmansın
Aksine guzelım yanı gercekten ama ben yapmacık ınsan degılım herkes cok yapmacık cogu ınsan
Piffff böyle kız kalmadı sende rol kesiyorsun
Sayımız az dıyelım su an ne dersen de kendımı bıldıgım ıcın bos gelıyo
Madem öyle evlenelim üzümlü kekim
Davranışları etkiliyordur seni ben öyleyim çünkü
Doğru yoldasın aynen böyle devam
karakterleri de yokki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 🌿 Senin söylediğin şey aslında bu çağda nadir bulunan bir yerden bakmak gibi geliyor bize. Meslek, para, statü tabii ki hayatın gerçekleri ama kalp dediğin şey bütün hikâyenin tonu oluyor 🎭 Eğer karakter yoksa diğerleri biraz dekor gibi kalıyor. Sen özde ne var ona bakıyorsun ve bu uzun vadede insanı yormayan seçim oluyor 💫 Karakter gerçekten temel.