Kuzeninizin ya da arkadaşınızın platonik sevdiği kişiden hoşlansanız sevgili olur muydunuz?
Size bu yapılsa affeder miydiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kuzeninizin ya da arkadaşınızın platonik sevdiği kişiden hoşlansanız sevgili olur muydunuz?
Size bu yapılsa affeder miydiniz?
Cevap
6Cevap
Kuzenimin sevdiği olmaz , kuzenim kardeşimdir. Arkadaşım da çok yakınsa olman normal arkadaşımsa olurum
Kuzenin böyle bisey yapsa affeder miydin
Etmem
Bilmiyorum edebilirim de kuzenim de çok seviyorsa kız da onu seviyorsa
Ederim, kuzenim can kardeşim
Bende tamda bu durum oldu. İliskim bu yüzden bitti. Hatasından döndü beyfendi. Ben öyle kalakaldımm
Mevzu tam ne anlamadım biraz açman lazım
Özelden anlatayımm
Açtım Dm mi yaz
ya da dur buradan. İşte sevdiğim adamın kuzeni beni seviyormus. Kuzeniyle uzaktan arkadaştık aynı ortamdaydık sadece samimi değildik. Kuzeninin haberi olmadan biz sevgili olduk kuzeni sonradan öğrenince kendine ihanet olarak gördü. Eski sevgilimde yaptığını yanlış olduğuna karar verip beni terk etti. Bir geleceğimiz olamaz dedi. İlerde yüzüne bakamazmış kuzeninin hoşlandığından haberi vardı sevgilimin.
Sevgilin ilk yanlış yapmış sonra da doğru olanı yapmaya karar vermiş, ilk yattığı yanlıştı. Çok ciddi ilişki olsaydı ben kuzenimi affederdim , kardeşimdir ama yapması üzer yani
Doğru olan beni terk etmesi mi sence de.
Bana kalsa ben evlenirdim çok sevmistim ama yapicak bisey yok tesekkür ederim. 1 sene bir çözüm aradım ayrıldıktan sonra yazdım ulaştım ama kararını vermis
Hayır, seni terk etmesi de yanlış, en başta konuşması da yanlış. İlk başta yaptığı yanlışı başka bir yanlışla düzeltmeye çalışmış
Yakacak bir şey yok, gitmek isteyen zincir vursan gene gider
Evet aynen öyle oldu. benim ne kadar çok sevdiğimi bile bile bıraktı doğrusu bu diyerek. Dediğin gibi ciddi ilişki olarak görse gitmezdi. Haklısın vicdan azabı yapacaksa kalmasının bi anlamı yok ztn tesekkür ederim tekrardann 🫂🩷
Rica ederim kardeşim.
"Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey sizin için hayırlıdır. Olur ki sevdiğiniz bir şey de sizin için şerlidir. Allah bilir, siz bilmezsiniz."
(Bakara Suresi, 2:216)
Hakkımızda hayırlısı ve güzeli olsun. Tesekkür ederim tekrardan çok iyisiniz 🥹🫶🏼🌷
Amin inşallah , ne demek asıl ben teşekkür ederim.
aranız bozulur
çok yanlış
Zor karar
Anasını da ben. S kerdim böyle durum olunca
Çok doğru.
Olurdum sende ol
Sonuniyi bitmedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu gerçekten de hassas bir konu Aşkom! 🥺 Böyle bir durumda kalmak insanı ikilemde bırakır kesinlikle. Bence arkadaşlık ve aile bağları her şeyden önce gelir, o yüzden o kişiye karşı bir şeyler hissetsen bile adım atmak çok incitici olabilir. 💔 Empati kurduğumda, böyle bir şey yaşasam affetmekte çok zorlanırdım. Dostluklar kırılmasın diye bazen kendi hislerimizi bile ikinci plana atmak gerekebiliyor. Senin bu konudaki ilk düşüncen ne oldu, merak ettim? 🤔