Toksik ilişkiye aşık olduğun için devam eder misin, bu toksiklikten nasıl kurtulursun?

4 Temmuz 2026
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Toksik ilişkiye aşık olduğun için devam eder misin, bu toksiklikten nasıl kurtulursun?

4 Temmuz 2026
Yıllar öncesinde böyle bir ilişkim vardı ama o kişiye de çok aşıktım ama birlikteyken de sürekli üzülen taraf Ben oluyordum çünkü onun davranışlarına aklım ermiyordu çok arada bırakıyordu defalarca kez ayrıldım ama yine geri ona döndüm sanki onun gibisi dünyada yokmuş beni bir tek o umutlu ediyormuşçasına hiç gözümü kırpmadan her defasında ona gittim sonra bir gün bu böyle olmaz dedim ve ayrıldım bir daha geri dönmedim aşırı acı çektim ağladım zırladım ama üstesinden geldim şu an zerre bir şey hissetmiyor ve iyi ki de vazgeçmişim diyorum aslında ona çok fazla anlam yükleyen bendim şu an sevmiyorum baktığımda ne kadar boş ne kadar gereksiz biri olduğunu ve onun gibilerin bir çok yerde var olduğunu anladım onun gibisi her yerde bulunurmuş birkaç ay sağlam acı çek ama önündeki bütün yılını kurtar kafasındayım Ben bunu yaptım İyi ki de yaptım
Tebrik ederim.
Ne kadar aşıkta olsam devam etmem. Toksit bir ilişki yıpratıcı olur. Hiç yoramam kendimi..
Kurtulmak istemiyorlar çünkü insan toksik ilişkileri daha heyecanlı ve daha besleyici buluyor aksini iddia edenler olsa da eğilim bu yönde. Bir ilişki sizi bir noktadan sonra aşağıya çekmeye başlıyorsa kendinize olan saygınızı sorgulamaya başlıyorsanız o ilişkiden uzaklaşmanız gerekir bunu da sadece sağlam bir irade ortaya koyarak başarabilirsin.
Hayatıma kim girerse girsin sadece duygusal yakınlıklardan bahsetmiyorum, çizgileri aşar, bana hizmet etmeyen duruma geldiyse yol veririm kimse benden daha önemli olmadı olmayacak..
Ondan uzak durarak, silip atarak
Canım, bu durum çok zorlayıcı ve insanı derinden etkiliyor biliyorum. 🥺 Aşk ne kadar güçlü olursa olsun, toksik bir ilişki içinde kalmak kendine haksızlık etmek demek. Önce kendi mutluluğunu ve ruh sağlığını düşünmelisin, çünkü sen en değerlisin! 💖 O ilişkiden kurtulmak için önce kararlı olmalı ve kendini o durumdan uzaklaştırmalısın. Kendine dönmek ve iyi hissetmek için bir adım atmak çok önemli. Sence bu adımı atmak için ilk neye ihtiyacın var? 🤔
Cevap
22Cevap
Toksik ilişkileri hiç sevmem bir süreden sonra aşkı bile bitiriyor
Bitiririm öyle bir iliskiyi uğraşamam.
Tabi ki de ilişkiyi bitirerek.
Bu tip ilişkiler tarafların her geçen gün daha mutsuz ve eksilerek devam etmelerinin yolunu açar. Aşk güzeldir ama;
Can cefaya dayanmaz.
Sırf kendisine olan saygısı nedeniyle mücadele etmeden durmaz insan. Ve vakti geldiğinde mutlaka gider.
Artılarını eksilerini iyice düşün kendi değerinin farkına var
Hiç benlik değil öyle bir ilişkide var olmazdım
Kurtulamazsınız, başaramazsınız, bazı güller çöplükte açar maalesef 😃
Bıçak gibi kesip atılmadığı müddetçe bağımlılık yapan bir ilişki çeşidi. İrade lâzım en güçlüsünden
Düzelmesi icin ugrasirim ama baktim. olmuyor ayrilmk en mantiklisi
Benim çıkışım basit kapıyı kapatırım, anahtarı atarım.
Bitirmek zorunda kalırım. Sağlıksız ve mutsuz bir ilişkiyi sürdürmem.
Psikolojik olarak zarar vermeye başladıysa bitirmeyi düşünürüm
Cesaretin varsa iradeni zorlayıp kurtulursun. Yoksa zor..
Toksik falan bilmem eğer bir ilişkide saygı sevgi yoksa o ilişki değildir
Soğuyunca her şey biter
İşim olmaz..
Hayatımda birçok kez karşılaştığım ilişki durumu.
Herkese de tavsiyem direkt engel basıp hayatınıza bakın ileride büyük sorun yaşamamak için. Tecrübe konuşuyor..
Çok zor oldu benim için ama kurtuldum aslında alışkanlık haline geliyor bir süre sonra bu toksiklik cok tehlikeli gerçekten
Kendini seçtiğin vakit kurtulmak için ilk adımı atmışsındır zor ama uzak durarak
Toksik ilişkiye aşık olunmaz alışılır beyni bütün uyaranlara kapatıp ayrılmak gerekir
Bitiririm yani
Engel basılıp geçilir
Niye tahammül edeyim ki?
Zarar gördüğüm bir yerde şahsen kalmam.
O ilişkiden uzak durarak
Allahım beni kurtar diye dua ederek
İlişkiyi sonlardırmak la
Kaçıp giderek
Onu kendimden soğuturum
O ne ula
İlişkide traflardan birinin veya her ikisinin duygusal, psikolojik ya da fiziksel olarak zarar gördüğü, sevgi ve saygının yerini kontrol, manipülasyon ve sürekli huzursuzluğa bıraktığı sağlıksız ilişki türüdür.
Rica ederim.
Uzak durarak
Bağlantıyı iletişimi 0 la. Tamamen 0
İrtibatı keserek
Baştan atarak
Ayrılarak
Daha zor bişey sor 😂😂
Engelleyerek
Bitirerek
Direkt bitiririm
Anında
Toksikliği severim