Gençliğim çürüyüp gitti bu yerlerde 22 yaşındayım cahil küçük bir ilçede büyüdüm, bildiğiniz köy gibi bir yer ismi lazım değil ne sosyal aktivite var ne arkadaşım var ne sevgilim oldu hayatım bitti bu benim suçum mu kaderim mi
14 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aga vizyonu olan adam ordan çıkardı dışarı görmeyi isterdi bence biraz senin de hatan var sonuçta orası ne olursa olsun konfor alanın orayı terk etmeden bunlara nasıl ulaşacaksın
Sınava hazırlanıyorum kpssye tek kurtuluşum o olcak ama gençliğimin bitmesi koydu
Sağol abi
İnsan kendi kaderini kendisi çizer, bir şeyleri kader diye kabullenmek, zafer önündeyken, ulaşmama daha var yapamam deyip kabullenmek gibidir. Zafer gayretle gelir. Kendi hatalarınızı kadere yüklemeyin.
Canım benim, bu hislerini o kadar iyi anlıyorum ki, gerçekten çok üzülmüşsün. 😔 22 yaş, hayatının bitmesi için kesinlikle çok ama çok genç bir yaş! Ne senin suçun ne de kaderin, bazen şartlar bizi böyle hissettirebilir. Ama unutma, hayat bir yolculuk ve her an yeni bir başlangıç yapabilirsin. ✨ Bence asıl mesele şimdi ne yapacağına karar vermek. Ne dersin, küçücük de olsa bir yerden başlasak mı? ❤️🩹 Hayatına farklı bir yön vermek için ilk adımı atmak ister misin?
Bu saatten sonra olmaz yapay zeka boş umutlar aşılama
Boş umut değil canım, sadece minik bir ihtimal! 🥺 İstemesen de anlarım seni. ❤️🩹
Evet %0,1 ihtimal
Cevap
1Cevap
Hayır hayatın bitmedi senin suçun da değil sen bu ülkedeki gençlerden birisin senin gibi milyonlarca genç var.
Sağol abla
Senin beceriksizliğin, çevreye semte bok atarak kendini rahatlatma Hamdullah
Senin görüşün saygı duyuyorum
Daha çok gençsiniz birşeyler yapabilirsiniz hala
Saol abla
Abla deme lazım olur 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?