Benim kaderim neden böyle?

hayatım boyunca hiçbi erkek beni sevmedi hep seviyomuş gibi yaptılar hep arzulanan kişi oldum kimi sevsem kimden hoşlansam kime aşık olsam hiçbiri bana bakmadı gerçekten övünmek gibi olmasın çirkin de değilim görüştüğüm erkekler güzel ve tatlı olduğumu iddia ettikleri için bunu söylüyorum kendimde çirkin bulmuyorum kendimi elbette benden kat kat çirkin insanları bile sevenleri, güzel ilişkiler yaşayanları görünce benim içim parçalanıyo bende ne eksik olabilir ben çok güzel seviyorum cidden nerdeyse bütün güzel özellikler bende olabilir karakter olarakda ama sorunum ne benim kaderim neden böyle o kadar çok ağlıyorum ki biri için değil kaderime ağlıyorum. elbette hayatımda illa bi erkeğin olmasına ihtiyacım yok ama bi yanım hep eksik hep sevgi istiyorum bende sevilmek nasıl bişey öğrenmek istiyorum kime 1 adım atsam geri tepiyo kendimi beğenmiş gibi düşünmenizi istemiyorum ama ben çirkin olsam tamam kimse tipimden dolayı bana bakmıyor dicem ama o da değil nedir bu kader nasıl değişir çok sıkıldım be

Benim kaderim neden böyle?