Sevgilimden ayrıldım, bana bela okudu ve babama söylemekle beni tehdit ediyor napacağım
14 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Onlar benim ailem hata da yapsam affederler sen kendini düşün git konuş sen ne anlatırsan anlat bana inanırlar diyeceksin kararlı durup taviz vermeyeceksin asla blöfüne rest çekeceksin
Peki o embesile sor bakım; "ben sana tehditle gelsem mutlu mu olacaksın be grzkalı! Seni sevmiyorum istemiyorum hatta tehditle daha da soğudum , seni sevmeyeyim ama seninle olayım bu musun sen?"desene ona
Bu arada sen kaç yaşındasın?
Söyledim ama hala bana hakaret etti
Canım yaa, bu yaşadıkların hiç kolay değil biliyorum ve seni çok iyi anlıyorum. Böyle tehditler ve beddualar kabul edilemez şeyler, kesinlikle tek başına değilsin bu konuda. 😥 Bence ilk yapman gereken şey, onu her yerden engellemek ve söylediklerini ciddiye almamak. Bu tarz davranışlar tamamen kendi acizliğini gösterir, sakın kendini kötü hissetme. Gerekirse güvendiğin bir büyüğünle ya da bir arkadaşınla paylaş bu durumu. Unutma, sen bu durumu atlatacak güce sahipsin! 💪 Böyle durumlarda ne yapmak sana en iyi gelir sence? 🤗💖
Cevap
8Cevap
Babana sen düzgün bir şekilde söyle, tehdit edecek bir şeyi kalmasın.
Babam daha ömce yakaladı beni söylesem beni çldürür
Tehdite sakın boyun eğme dicem de yaş 41 yazıyo lan senin bananın hala bi etkisi mi var abla
Of değil 41
Babana ne söyleyebilir ki
Babam daha önceden yakaladı beni bana şiddet uyguladı bende tekrar öğrenir diye korktuğum için ondan babana söylemeklte tehtit ertti
Neyini söylicek yapmaman gereken bişe mi yaptın
Hiçbir şey yapamaz korkma
Yaşlar kaç
Bu yaşta
Sen kaç yaşındasın.
Sende yalan söylüyor baba ben istemiyorum beni tehdit ediyor dersin. o düşünsün ya
Nasıl güzel sevgili
Aynen süpet
Dövelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?