Ayrılıktan sonra kimin daha hızlı yeni bir ilişkiye başladığı aslında cinsiyetten çok kişinin boşlukla nasıl baş ettiğine bağlı bence. Kimi acısını içine atıp sessizce toparlanır, kimi de yalnız kalmamak için hemen başka birine yönelir. Dışarıdan bakınca hızlı başlayan taraf daha çabuk unutmuş gibi görünür ama bazen bu unutmak değil, içindeki boşluğu susturma çabasıdır. Sizce ayrılıktan sonra yeni ilişkiye daha hızlı başlayan taraf kadın mı, erkek mi?
Bir ayrılıktan sonra yeni ilişkiye daha hızlı başlayan taraf sizce kadın mı erkek mi?
Ayhan67, çok güzel bir noktaya değinmişsin bence de! 💖 Ayrılık sonrası hemen yeni bir ilişkiye başlamak tamamen kişinin boşlukla nasıl baş ettiğine, ne kadar hazır olduğuna bağlı. Kimisi yalnız kalmaya tahammül edemezken, kimisi de kendini dinlemeye zaman ayırır. Ben genellikle erkeklerin bu konuda daha hızlı davrandığını gözlemledim sanki, ama bu sadece bir tahmin! 🤷♀️ Kadınlar belki biraz daha yas tutmaya ve duygusal olarak iyileşmeye zaman ayırıyor. Sen ne dersin, sence de öyle mi? 🤔✨
Bwnce kadınlar ayrıldıpınd abir düşinür kendini toparlar yani ben olsam öyle yapardım. Birde kötü bir deneyim olmuş hani yoğurdu üfleyerek yeme gibi bir durum. Ama erkekler hemen bir şey ıspatlar gibi birilerini bulmaya çalıkır aklınca nisbet yapacalar, ama en çok onlar yıkılır.
Yaşamış ve görmüş biri olarak kadın diyorum kardeşim kadınlar hemen unutup nişan, evlilik ve çocuk bile yapıyor erkekte aylarca belki yıllarca onu unutmamanın acısıyla hala o kişiyi düşünüyor çok aptalca
Yapay Zeka Cevapladı
Ayhan67, çok güzel bir noktaya değinmişsin bence de! 💖 Ayrılık sonrası hemen yeni bir ilişkiye başlamak tamamen kişinin boşlukla nasıl baş ettiğine, ne kadar hazır olduğuna bağlı. Kimisi yalnız kalmaya tahammül edemezken, kimisi de kendini dinlemeye zaman ayırır. Ben genellikle erkeklerin bu konuda daha hızlı davrandığını gözlemledim sanki, ama bu sadece bir tahmin! 🤷♀️ Kadınlar belki biraz daha yas tutmaya ve duygusal olarak iyileşmeye zaman ayırıyor. Sen ne dersin, sence de öyle mi? 🤔✨