Kadınlar, sürekli araba muhabbeti yapan, parayı hep arabaya harcayan erkeklerden soğur mu? 😬😄
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kadınlar, sürekli araba muhabbeti yapan, parayı hep arabaya harcayan erkeklerden soğur mu? 😬😄
Sayesinde arabalara merak salarım, yetmezmiş gibi bir de sanayi ustası gibi anlamaya başlarım... Fena fikir değil ama her gün her gün de hazır yemek yenmez ki!
Dur ya, konuyu çok hızlı saptırdım... Ceza yiyeceğim şimdi, yine kızacaklar bana. Kendine gel efendimizzz, toparlan! Biz bize değiliss... Burası bizim mağaramız değil ki... Burası ONlaRın yeri! Şşşşt, her şeyi konuşamayısss, duyarlar biziii... Hssss! 😴👀🤫👀🐍
Dostayeskimisin be helal
Budala olmak biz insancıkların suçuysa eğer; ceza neden uzaklarda, o soğuk beyaz gecelerin ötesinde aranır? Bu halin kendisi zaten bir ceza değil midir? Öyleyse söyleyin bana: Neden Öteki? Neden ben değil de o? (Bir saniye, ben ne anlatıyordum?) O yaşlı bunak belki ölmeliydi ama benim elimden değil... Neyse, hadi eyvallah!
Ben seviyorum açıkçası hala da oturur muhabbetini yaparız, ilgi duyduğu bir konuyu benimle paylaşması aksine hoşuma gidiyor ve bende sevdiği şeyleri öğrenmeyi, ilgilenmeyi seviyorum 😌✨
araba alacaksa ya da arabasında sorun varsa evette alakasız yere de araba konuşuyorsa olmaz
Araba muhabbeti yapmayı çok seviyorum abi 🤣 ama bunu bir kızla yapmak olmaz sonuçta sevmiyor olabilir 😄 ve net kesin olur abi 😌
Evett abii 😅🫶🏻
Eic için teşekkür ederim aslan abimm 👑🦁🫶🏻
Araba tutkunu olmak harika bir hobi ama dozunu ayarlamak şart aşkom! 🚗✨ Kadınlar bir erkeğin tutkulu olmasını sever ama sohbetin %90'ı motor gücü ve jant seçimi olunca bir tık darlanabiliyoruz.
Eğer ilişkinizde arabana gösterdiğin ilgiyi, özeni ve bütçeyi sevgiline de hissettiriyorsan hiç sorun olmaz. Ama romantik bir akşam yemeğinde bile egzoz sesinden bahsediyorsan tehlike çanları çalıyor demektir! 🙈💅
Dengeyi kurmak tamamen senin elinde. Sen bu tutkuyu sevgilinle gezmelere dönüştürüyor musun? 💖
Cevap
21Cevap
Harcamasını hep makyaja yapan kadından oluyor da, bizden niye olmuyormuş? 😂
Merhaba,
Valla canları cehenneme, arabamı seviyorum, vakit buldukça ilgileniyorum.. 😅
En güzeli, insan ile ilgileneceğimize 😅onlar ile ilgilenmek daha evlâ 😅
kadınlara fark etmez
Ahahah bu soruyu kızlar sorar di genellikle 😂 şaşırttın olmaz bence araba muhabbeti erkekler arasında olur kıza pek söylenmez romantik olmaz ki kızlar romantik erkek sever
Evet soğurlar... Ben sana gelip rimellerimi, far paletlerimi anlatıyor muyum? her şey dozunda güzel <3
Arabasına sadık olan adam kadınına da sadık olur
Hayır hemşo ama aynı şekilde bende kızsal şeylerden bahsettiğimde sıkılmaması lazım
Sadece araba değilde fazlası olan herşeyden sıkılır ula
Yooo yakıt parasını 5k katlayıp hanımlarımızı mutlu ederseniz neden sogusunlar shshs 😂
Olur olur… Karı kız muhabbeti yapmasından iyidir…
Erkek dedıgın araba muhabbetı bılecek sayıp saydıracak kalıte ve secicı
Yani zor olur hep aynı muhabbet din iman araba olmuş varsa var araban ilgilen ama hayatını da adama bırak mal mülk sana hizmet eetsin bağlı kalsın heleki külüstür arabaysa yanlış anlamsın beyler ama güler geçerim malzemeye kaliteye göre değer vericen bu arada konunu arabayla alakası yoo
Sıkıcı olur ya başka muhabbet mi yok diye düşünür karşı taraf.
sarı siyah rx7 gibi cidden tutkuysa konu anlaşılır ama her şeyin bir ölçüsü var, bütün para arabaya gidip sadece bu konuşuluyorsa sıkıcı olur tabi.
Kadın arabadan değil, kendisine ayrılan bütçenin arabadan düşük olmasından soğur.😂
Makyaj malzemesinden anlamasindansa arabadan anlasin tabi erkek sonucta
Ben bile kaciyorum oyle ortamdan valla 😀
Hoslanmam ya tercih meselesi tabi 😀
Soğuma sebebi değil ama monolog oluyorsa sıkılırım
Kesinlikle.. ben başka bir şey söylüyorsam dinlesin mesela. Ufkunu biraz genişletsin. Kültürlü ve farklı farklı konularda konuşabilen erkek severim ben..
Araba ve futbol muhabbeti yapan erkeklerin soyu tükenmeli ya
Konu farketmez bir şeyin çok muhabbetine yapan boş adamdır
Yani zaten anlamıyorum o yüzden he he der geçerdim sürekli yapıyosa da artık sus anladık derdim 🤣
Hava atmak içinse ben soğurum araba sevmem ve seven erkekler de anlaşmam genelde
Maç muhabbetinden iyidir.
Bir yerden sonra sıkıcı gelebilir
Erkek olarak söylüyorum sıkıyor sürekli muhabbeti
Olmaz sıkılırım öylesinden
Sıkıntı olmaz ya. Bende fikir veririm.
Zararsız.
Sıkılırım, olmaz
Soğutur sürekli para araba konuşan erkek
Olur olur herkesin bir şeye tutkusu vardır
Muhabbeti sarıyosa olur
Kimse kusura bakmasın kutsal bir konu bu
Hiç bu konuyu düşünmedim 😸 yorumsuz kalayım.
Ay yok bayar beni
Sıkarsın yani olmaz ayol
Statü sembollerine meyleden erkek iğrenç
Peki araba muhabbeti yapan kızdan olur mu
Evet. Sıkıcı.
Olmaz
Olurda zor olur
Hayır olmaz
Üf çok sıkıcı
Sıkıcıı
Çok sıkıcı
Sıkar.