Eski hocamla aramızda 17 yaş fark var, boşanmış ve çocuğu var, ilişkiyi ciddiye almalı mıyım?

Merhaba,
Ben 27 yaşında genç bir kadınım. Daha önce hiç evlilik yapmadım. Bana ilgi gösteren kişi, evlenip boşanmış ve bir oğlu olan eski bir hocam. Sanki bana karşı bir niyeti var gibi; sürekli yazıyor ve benimle flört etmeye çalışıyor.
Fakat benim ona karşı gönlüm pek yok. Çünkü kendisi 44 yaşında ve açıkçası aramızdaki yaş farkı bana çok fazla geliyor. Üniversitem bu sene bittiği için bir yandan “Belki bana ve geleceğime bir referansı olur, ciddi düşünürsem görüşebilirim” diye düşünüyorum. Ama diğer yandan da insanların “Baban yaşında” diyecek olmasından utanıyorum.
Kafam çok karışık. Açıkçası onu fiziksel olarak da kendime yakın hissetmiyorum; çok yakışıklı bulmuyorum ve saçlarının beyaz olması da yanımda onu bana daha da büyük gösteriyor. Bu yüzden birlikte çok uyumsuz ve yanlış duruyormuşuz gibi hissediyorum?
Eski hocamla aramızda 17 yaş fark var, boşanmış ve çocuğu var, ilişkiyi ciddiye almalı mıyım?