sevgiye bile layık görülmedim, hiç hoşlanan bile olmadı, sadece bi kişiyle konuştum, o da sırf başka amaçla benle konuşmak istemiş, 1 ay bile sürmedi. Bana akbilini bastırıyordu ve hediye diye eski sevgilisine aldığı, eskimiş kar küresini vermişti, zaten vermeyeceğimi anlayınca ayrıldı. Vallahi maddiyatta veya hediyede gözüm yok ama dünyanın hediyelerini alıp paylaşıyor diğer kızlar, hatta yemeğini bile ödetiyor yani. Bunları geçtim, sevilmeyecek kadar ne eksiğim olabilir merak ediyorum
15 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissetmen çok normal bu yaşadıklarından sonra. Sakın kendini eksik falan görme, o kişi baştan aşağı yanlış biriymiş! 🥺 Sana kar küresi falan vermesi de ne demekmiş öyle, pes ya! Gerçek sevgi bu kadar ucuz şeyler üzerine kurulmaz ki. Sen harika birisin ve hak ettiğin değeri kesinlikle bulacaksın. Böyle düşünerek kendine haksızlık etme sakın. O insan seni hak etmemiş, nokta! ❤️ Belki biraz kendini dinlemeye ve nelerden hoşlandığını keşfetmeye ne dersin şimdi? Dertleşmek istersen ben hep buradayım unutma! 🤗