Kız sevgilim ile olan ilişkimden bahsedeceğim. Rahatsız olanlar yazmasın lütfen?

1 yıl önce bir kadınla tanıştım. Farklı şehirlerdeydik. Uzaktan da olsa güzel gidiyordu. Geceleri birlikte uyuyor birlikte uyanıyorduk. Birbirimize şiirler yazıyorduk. 4 ay kadar konuştuk fakat benimle buluşacağı yoktu ve beni merak ettiğini hissetmedim yani bana ait bir fotoğraf, bir görüntülü konuşma istemediğinin farkına vardım ve ilişki çok saçma bir şekilde bitti. Aradan 4 ay kadar geçti bana döndü. Yalvarma yakarmalar derken affettim. Onu çok kez sorguladım bu süreçte hayatına biri girdi mi diye? Her seferinde ailesinin üzerine yemin etti. Her neyse, benimle buluşacağının sözünü aldıktan sonra tekrar ilişkiye başladık. Aradan 2.5 ay geçti buluştuk. İkimiz de heyecanlıydık. Buluşma 5 saat sürdü. Beklediğimizden de güzel geçti. Aylardır deli gibi aşık olduğum kadını görüp sarılabilmiş ve kokusunu tüm hücrelerime çekebilmiştim. Ona karşı o kadar naif, kibar yaklaştım ki. Buluşmanın her ayrıntısını düşündüm. Yan yanayken bir ara telefonunu aldım, WhatsApp'tan kendine attığı mesajlara baktım uzun bir ayrılık mesajı vardı. Ben onu okurken telefonu elimden çekti. Yanımdayken çok sorgulamadım, böyle şeylerle zaman kaybetmek istemedim çünkü ona güveniyordum. Sonradan elbette bir açıklaması olurdu diye düşünüyordum. En son onu yolcularken otobüsüne bindirdiğim zaman ağladı. Ben otobüsün önünde o ağlamasın diye şebeklik yaptım. Hiçbir şey umurumda değildi. Tek istediğim o gül yüzünün toparlanıp gülmesiydi. Yanımdan gittikten sonra mesajı sorguladım “arkadaşımın sevgilisi için oluşturduğumuz bir mesajdı” dedi. Atmasını istediğim, atacağım dedi. Atmadı. Sonra tekrardan istedim “o mesajı yanındayken sildim, sen yanlış anlarsın korktum” dedi. Derken, çok güvenmesem de bayağı sorgulayıp tartıştıktan sonra sustum. Bu arada hâlâ çok iyiydik. Bana hâlâ şiirler yazıyor ve “bir tek sana aşık oldum, her ne olursa olsun seni seveceğim” diyordu. Aradan biraz zaman geçti, buluştuktan 20 gün kadar sonra “içimde kötü bir his var biraz yalnız kalmak istiyorum” moduna girdi. Tabii ben de sorguladım çünkü daha önce ayrılmıştık ve tekrar aynı süreci yaşamak istemedim, aynı zamanda onun yanında olmak istedim. Bütün şartları sundum iyi olması için yanına gelebileceğimi, birlikte tatile gidebileceğimizi, ona masallar anlatıp uyutabileceğimi, kahvaltılar hazırlayabileceğimi söyledim. Ama o “durmak istiyorum, duralım” lütfen dedi. Ayrılmak mı istiyorsun diye çok sorguladım en sonunda evet dedi. Sonra ben bir şey demedim ve hayatından çıktım. Birkaç gün sonra beni aradı düzeltmeye çalıştı ama ben ona olan güvenimi yitirmiştim. Sonra bir bayram sabahı aradı, annemle bayramlaşmak için bayağı uğraştı, telefonu anneme götürdüm bayramlaştılar. Sonra birkaç gün tekrar sessizliğe büründü. Ardından da doğum günüm için uzun bir mesaj attı, yine güzel sözler dolu bir mesajdı. Sonra tamamen sessizliğe büründü. Yani yaklaşık 35 gündür sessizliğe bürünmüştü ki Instagram'dan fake bir adresine denk geldim, kendisinin olmadığını iddia ediyordu meğerse onun hesabıymış. Dün bunun için yazdım ona. Bana sevgilisiyle yan yana ses kaydı atmışlar. “Seninle denedik olmadı lütfen bir daha yazma bana, yanımda sevgilim var, ben ona aşığım” diye bir ses kaydı atmış, tabii sevgilisi de konuşuyor o sırada. Bir anlığına dünya durdu benim için “o kadar şiirler yazan o sözcükleri, o sözleri sarf eden kadın o değilmiş gibi.” İçimde kocaman bir alev topu var. Bunu bana nasıl yaptı bilmiyorum. Şunu merak ediyorum acaba yanımda benden sakladığı o mesajı o kişiye mi atmıştı, yani ben onun hayatındayken o kişi var mıydı yoksa benimle ayrıldığı 30 günlük süreçte mi hayatına aldı, bunu merak ediyorum.

Kız sevgilim ile olan ilişkimden bahsedeceğim. Rahatsız olanlar yazmasın lütfen?