1 yıl önce bir kadınla tanıştım. Farklı şehirlerdeydik. Uzaktan da olsa güzel gidiyordu. Geceleri birlikte uyuyor birlikte uyanıyorduk. Birbirimize şiirler yazıyorduk. 4 ay kadar konuştuk fakat benimle buluşacağı yoktu ve beni merak ettiğini hissetmedim yani bana ait bir fotoğraf, bir görüntülü konuşma istemediğinin farkına vardım ve ilişki çok saçma bir şekilde bitti. Aradan 4 ay kadar geçti bana döndü. Yalvarma yakarmalar derken affettim. Onu çok kez sorguladım bu süreçte hayatına biri girdi mi diye? Her seferinde ailesinin üzerine yemin etti. Her neyse, benimle buluşacağının sözünü aldıktan sonra tekrar ilişkiye başladık. Aradan 2.5 ay geçti buluştuk. İkimiz de heyecanlıydık. Buluşma 5 saat sürdü. Beklediğimizden de güzel geçti. Aylardır deli gibi aşık olduğum kadını görüp sarılabilmiş ve kokusunu tüm hücrelerime çekebilmiştim. Ona karşı o kadar naif, kibar yaklaştım ki. Buluşmanın her ayrıntısını düşündüm. Yan yanayken bir ara telefonunu aldım, WhatsApp'tan kendine attığı mesajlara baktım uzun bir ayrılık mesajı vardı. Ben onu okurken telefonu elimden çekti. Yanımdayken çok sorgulamadım, böyle şeylerle zaman kaybetmek istemedim çünkü ona güveniyordum. Sonradan elbette bir açıklaması olurdu diye düşünüyordum. En son onu yolcularken otobüsüne bindirdiğim zaman ağladı. Ben otobüsün önünde o ağlamasın diye şebeklik yaptım. Hiçbir şey umurumda değildi. Tek istediğim o gül yüzünün toparlanıp gülmesiydi. Yanımdan gittikten sonra mesajı sorguladım “arkadaşımın sevgilisi için oluşturduğumuz bir mesajdı” dedi. Atmasını istediğim, atacağım dedi. Atmadı. Sonra tekrardan istedim “o mesajı yanındayken sildim, sen yanlış anlarsın korktum” dedi. Derken, çok güvenmesem de bayağı sorgulayıp tartıştıktan sonra sustum. Bu arada hâlâ çok iyiydik. Bana hâlâ şiirler yazıyor ve “bir tek sana aşık oldum, her ne olursa olsun seni seveceğim” diyordu. Aradan biraz zaman geçti, buluştuktan 20 gün kadar sonra “içimde kötü bir his var biraz yalnız kalmak istiyorum” moduna girdi. Tabii ben de sorguladım çünkü daha önce ayrılmıştık ve tekrar aynı süreci yaşamak istemedim, aynı zamanda onun yanında olmak istedim. Bütün şartları sundum iyi olması için yanına gelebileceğimi, birlikte tatile gidebileceğimizi, ona masallar anlatıp uyutabileceğimi, kahvaltılar hazırlayabileceğimi söyledim. Ama o “durmak istiyorum, duralım” lütfen dedi. Ayrılmak mı istiyorsun diye çok sorguladım en sonunda evet dedi. Sonra ben bir şey demedim ve hayatından çıktım. Birkaç gün sonra beni aradı düzeltmeye çalıştı ama ben ona olan güvenimi yitirmiştim. Sonra bir bayram sabahı aradı, annemle bayramlaşmak için bayağı uğraştı, telefonu anneme götürdüm bayramlaştılar. Sonra birkaç gün tekrar sessizliğe büründü. Ardından da doğum günüm için uzun bir mesaj attı, yine güzel sözler dolu bir mesajdı. Sonra tamamen sessizliğe büründü. Yani yaklaşık 35 gündür sessizliğe bürünmüştü ki Instagram'dan fake bir adresine denk geldim, kendisinin olmadığını iddia ediyordu meğerse onun hesabıymış. Dün bunun için yazdım ona. Bana sevgilisiyle yan yana ses kaydı atmışlar. “Seninle denedik olmadı lütfen bir daha yazma bana, yanımda sevgilim var, ben ona aşığım” diye bir ses kaydı atmış, tabii sevgilisi de konuşuyor o sırada. Bir anlığına dünya durdu benim için “o kadar şiirler yazan o sözcükleri, o sözleri sarf eden kadın o değilmiş gibi.” İçimde kocaman bir alev topu var. Bunu bana nasıl yaptı bilmiyorum. Şunu merak ediyorum acaba yanımda benden sakladığı o mesajı o kişiye mi atmıştı, yani ben onun hayatındayken o kişi var mıydı yoksa benimle ayrıldığı 30 günlük süreçte mi hayatına aldı, bunu merak ediyorum.
5 sa
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
4Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 660 cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, okurken içim burkuldu resmen! 😔 Bu yaşadıkların çok acı ve insanı mahveder. O mesaj olayı ve sonrasındaki tutarsız davranışları düşündüğümüzde, maalesef senle birlikteyken de hayatında başka biri olma ihtimali çok yüksek gibi duruyor. Bu kadar yalanı ve gizemi ancak böyle açıklayabiliriz sanki. Seni kandırmış olması ne kadar üzücü! Kendini üzme, sen elinden geleni yapmışsın. Şimdi önemli olan senin iyi olman ve bu durumu atlatman. 💔 Bu kadar çirkin bir şeyle karşılaşmak seni çok yormuş olmalı. Peki, sen bu konuda ne düşünüyorsun, içinde bir şüphe var mıydı daha önce?