Kıza Açıldım ama olaylar iyice karıştı Yardım edermisiniz?

Arkadaşlar ünide ortak bir derste tanıştığım bir kız var ödevler dersler derken birlikte zaman geçirmeye başladık bir süre sonra herşeyi birlikte yapmaya başladık. Aklımda çarşıya inip sinemaya gitmek falan vardı ılıskımız ortalarında çarşıya ındık sınemaya gıdelımmı dıye o sordu. Bende birşeyler oluşmaya başladı dedim. Tabi kız cok utangaç kımseyler konuşmuyor dogru duzgun bı benle bide yurtta bir kaç iyi arkadasıyla falan okulda pek yok. Herneyse daha sonra sessiz sakin bir nasıl anlatayım orman gibi bir yere gittik heryer yeşillik ağaç falan baş başa kaldık bana hayatını anlattı hiç kimseye okutmadığı şiirleri bana okuttu. o gün bende cok etkilendim. daha sonra vize haftası geldi. O hafta derslerden sonra kafeye gidip ders çalısıyorz falan normal rutin şeyler. bu haftanın sonunda cuma günü bana mesaj attı aksam 12 de bana söylemek istediğin bişey var mı diye. Bende zamanı gelmiştir dedim açıldım. Sonra senle çok güzel zaman falan geçiriyoruz ama ben senle aynı şeylerı hissetmiyorum dedi. Kendimce olabilir normal karşıladım. yüz yüz konuşursak daha iyi olacagını söyledi tamam dedim. yine aynı orman dediğim yere gittik. ıkımızde konuşamıyoruz. Benden ne bekliyosun diye bir soru sordum nasıl davranmamı bekliyosun. Bana eskisi gibi dedi. Ben eskisi gibi olamaz benim duygularım değişti gibi cümleler kuruyorum. sonra sen titriyosun dedi koluma girdi kafamı ıyıce karıstırdı. Neyse öle devam etti. Ertesi gün düzgün konuşmak için yemege gittik normal konuştuk sohbet falan duygularım değişmedi aynı, ben aynı değilim bir karar ver dedim. Bana mesaj attı gece haklısın işte bundan sonra bidaha konuşmamamız en iyisi artık gergin hissediyorum vb. şeyler söyledi. Tm dedim ve 3 gün boyunca bişey yazmadım okulda konuşmadım falan. Sadece madem böle olmasını istiyosun böle olsun yazdım. Sonra bana kafam çok karışık vizelerden sonra bu konuyu konuşalım zamana ihtiyacım var dedi. Ne yapayım şimdi kız oyalıyormu ben çözemedim yardım bırazda uzun olmuş kusura bakmayın.
Kıza Açıldım ama olaylar iyice karıştı Yardım edermisiniz?