Sonuna kadar okuyup öyle yargı dağıtın!!!
Kendini o kızın hayatındaki "o" kişi mi sanıyorsun?
Sen sadece onun bir süre için bazı ihtiyaçlarını karşılayan birisin, ilgi, onaylanma, eğlence, duygusal ve fiziksel tatmin...
Her zaman birileri var, asıl ilgilendiği adam (sınırlarını kaldırdığı kişi), elinin altındaki yedek, o benim kardeşim dediği çocuk, konuşmam dediği ex'leri ve mesaj (DM) kutusunda sırasını bekleyenler...
Günümüz flört modeli sürekli dönen bir oyun kadrosu gibi. Telefonlar da bu işin yatırım fonu.
Biri duygusal işlevlerini, biri finansmanı, biri heyecanını, biri huzuru, biri egosunu, biri bedenini ve biri de ruhunu tatmin ediyor.
Erkekler hâlâ şu tuzağa düşüyor, benden başka kimseyle konuşmaz... o sırada telefonunda yedekte bekleyen 19 erkek mesajı duruyor ve bir sürü de takip isteği.
Kadınlar artık kendilerini tek bir erkeğe yatırım yapıp risk almıyor, maalesef sosyal medya bu ilişkileri kökünden değiştirdi. Sınırsız erkek ilgisi, kadınların davranışlarını kalıcı olarak değiştirdi. Çünkü sonsuz seçenekler geçici sadakat yaratır. Sen de her şeyin iyi gittiğini düşündüğün anda gelen "eskisi gibi hissetmiyorum ayrılalım" mesajını okursun.
O diyor ki, başka kimseyle konuşmuyorum, çevirisi; "şu an için en çok yatırımı sana yaptım" ama dikkat şu an için... maalesef erkek o beni terk etmez kafasına giriyor, rahatlıyor, kendini salıyor ve en kötüsü ilgiyi kesiyor ve o son darbe işte ilgisizlik, sonra yerini yavaştan başkaları almaya başlıyor.
Onun seçeneği olma, onun kaybetmekten korkacağı kişi ol. Çünkü modern flört artık "aşk" üstüne kurulu değil. Pazarlık, rekabet, ilgi ve kimin daha hızlı değişeceği, adapte olacağı üzerine kurulu. O DM kutusunda bekleyen kişi olma, seçenek olma, kendi hayatına odaklan, üret ve kovalanan kişi ol.
Ve herkesin atladığı çok ama çok büyük bir gerçek daha var ki...
"Herkes doğru kişiyi bulmaya çalışıyor, fakat hiç kimse doğru kişi olmaya çalışmıyor"
Özellikle bunu okuyan "kadınlar" oradaki çoğu kadın kelimesini "bazı erkekler" olarak değiştirip tekrar okusun. :)
Okuduğunuz için teşekkürler. Yargı mod on :D
Not: Alıntıdır.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar