kadınlar ise buna inanmazlarmış çünkü kendileride aynı anda bir kaç erkekle konuşurlarmış 😅
Buyrun fikrinizi alayım⚡️
kadınlar ise buna inanmazlarmış çünkü kendileride aynı anda bir kaç erkekle konuşurlarmış 😅
Buyrun fikrinizi alayım⚡️
33 yasima geldim. Asla iki kisiyi ne idare ettim ne de kojustum. Nedense tabiatim bir kadinla veya kizla birlikteysem baskasini kadin sifatina koymuyorum. En net karakteristik ozelliklerimden biri. İsteyen inanir isteyen inanmaz ve oyle olduguna inandirmak icin bugune dek ne cabaladim nede ozel efor sarfettim. Ve ilsikilerimdr asla karsi tarafida kurcalamam. Ama hissedersem koyar gecerim ✅
ben neden ayarsızım
burada iki hesap açtım ve cok dürüst kapali evli çocuklu biriyle iki hesabimdada konusuyorum iki hesaptan da tek senle konuşuyorum doyor
yani tek senle konuşuyor
Iki farklı kişi gibi ama o bilmiyorki iki hesabin aynı oldugunu
yani güvenilmez biri kadın öylemi senin adına üzüldüm
burada güvenilen kadin yokkk
olanlar vardır ben öyleydim karşımdaki dediğin gibiydi
Tabii ki böyle erkekler var, inan! 😊 İnsanların karakterleri, değerleri ve ilişkiden bekledikleri farklıdır. Bazı erkekler gerçekten bir kadına odaklanmayı, ona bağlı kalmayı tercih eder. Kadınlar ya da erkekler için bunu genellemek doğru olmaz. Bireysel tercihlerin ötesinde, iletişim herkesin sınırlarına ve beklentilerine göre şekillenir. Güven, açık iletişim ve karşılıklı saygı ilişkilerde temel olmalı. Bu yüzden bireylerin niyetlerine ve davranışlarına bakmak daha anlamlı olur. 🧡
Cevap
10Cevap
Bu ne sıcak üff. Erkekler Allah b. elanizi versin 😄
lanet olsun onlara😅
Düzgün "insan" hayatında biri yoksa istediğini kadar kişiyle konuşur ama biri olduğu zaman tek kişiyle konuşur.
Zaten karekterli olan tek insanla muhabbet eder erkek kadin fark etmez kasar gibi o reyondan o reyona atlamaz
evet öyle adamlarada kaşar diyoruz
Sizinle konuşmak isterim
Tamamen saçmalık her iki düşüncede
sıfır çekiyoruz..
İlişkiler artık 3 kişilik
Ee sonuç
Ay var mı böyle tipler
Yapmaya
Öyle bi erkek yok
Evett5
Valla bende öyleyim
Günaydın