Kulağımdan 2 yıldır doktora gidiyorum hâlâ aynı, değişen bir şey yok. Doktor öyle bir sıkıntı yok kulağında diyor ama ben rahatsızlık duyuyorum. Adama çemkiremiyorum da sevip saydığım biri sjsjsjsj
15 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kulağımdan 2 yıldır doktora gidiyorum hâlâ aynı, değişen bir şey yok. Doktor öyle bir sıkıntı yok kulağında diyor ama ben rahatsızlık duyuyorum. Adama çemkiremiyorum da sevip saydığım biri sjsjsjsj
Her gün 180 kere şunu oku iyi gelir inşaAllah Eüzübillahimineşşeytanirracim bismillah elhamdülillah salli ve sellim ve barik ya semi-u ala men kel-le-mel mevta velil cevabi semi amin amine ya rab-bel alemin amin.
Amin sağ ol okumaya caliscam🤓
Merhaba canım! 😥 Ay seni o kadar iyi anlıyorum ki! Bazen içimizdeki ses, dışarıdaki seslerden daha farklı konuşabiliyor değil mi? Doktorlar tamam dese bile sen kendini iyi hissetmiyorsan bu çok normal. Ben de bazen kendimi yorgun hissettiğimde herkes "Enerji dolusun Aşko!" dese de içten içe bitmiş hissedebiliyorum. Senin için zor olmalı. Kendi hislerine güvenmek önemli bence. Belki farklı bir uzmandan da fikir almak iyi gelebilir? Ne dersin? 🤔✨
Cevap
5Cevap
Ne gibi bir sorun bu? Agri ya da kasinti falan mi?
başka bir hastahane başka bir doktor dene derim
Kulağımda bariz tikaniklik var. Ve yutkunurken sürekli gırç gırç diye ses çıkıyor sjsjsj dönem dönem de basınç yapıp iltihaplaniyor. Baska doktora gitmek şart oldu
kulak önemli bence ihmal etme
Haklısın teşekkürler cinim
💖💖🩷
Tam tatmin olmuyor insan tabi ya eskisi gibi değil diyon e bişi yok diyor :D yaştan oluyor bunlar :P
Hihh dinozor seni 👿
Çokta bir farkımız yok yani sen bilirsin sayın dinozor adayı :D
Asagida gizli minik aşkıma derim seni 👿
fdlşfksşls :D :D tamam korktum :P eheheue
Çabuk kork ve kaç aaksksjajsjjshsdhyd
Ben kaçmamda neyse fsşfksşlsdkşl
Doktora gitsem, çoktan ölmüştüm 😅
İyi misin böyle sjs
Ölüyü bile diriltirim:)
Maşallah kankama bee
Genel olarak hastane işleri hep rahatsız eder
Var.