abdest tutamiyorum da🙊 abdestsiz geziyodum gunah biliyorum. ruhum daraliyodu. abdest alinca kendimi hafiflemis daha iyi hissettim sizde de oluyo mu
neden böyle acaba
neden böyle acaba
Sadece boy abdestı almamak gunahtır normal abdest ıse sınırlı ıken alınırsa rahatlatır bas agrısı varsa şifa niyetine alınırsa şifa verır
boy abdestinden bahsediyorum zaten
tutamıyorum işte
Biyolojik abdest alirken suyun değdiği yerler vucudu olumlu anlamda uyariyor ve rahatlatiyor
ama normal dus aldigimiz da da su degiyo
Demek ki her yere değmemesi gerekiyor ki belli yerlere su değdiriyoruz abdest alirken nasılki bir yerin agridiginda tum vucudunu degilde agrinin oldugu yeri tutup ovuşturuyorsan buda oyle vucudu rahatlatan noktalar veya akapunktur mudur ne zikkimsa ismini tam bilmiyorum igneler tum vucut yerine belli noktalara yerlestirilmesi gibi abdestte belli noktalardan uyarilarak rahatlatiyor demek ki
belki
vucudundaki 3-5 kiloluk o yağ pas kir akıp giderse tabiki hafiflemiş hissedersin
pis degilim 😄
:D insandaki bu inkar etme duyusuna bayılıyorum 😆
😄😄degilimmm olmayan seyi neden inkar ediyim😃
yani kabul ediyorsu ha vayyyy be :D biliodum! 😆😂😂
degilim demistim😄
tamam tamam biliyorum :) şaka bir yana dursun çok anlamam bu işlerden ama mekanik-kinetik olaylar yani islamda keşfedilmesi zor ilimler var bunu inci cinciler azçok bilir islamda bazı şeylerin abdest namaz gibi kişinin bünyesine ve çevresi farklı enerji dalgaları yayar bu çoğu kişide olur yani
evet farkli bisey nasil oluyorsa
Cevap
13Cevap
Bende anlamadm banada oluyo psikolojik mi yoksa manevi mi
bende anlamadim psikolojik degil bence duş aliyoruz zaten hep
Ruhsal bir rahatlık oluyor tabi. Niye tutamıyorsun ki o kadar mı şeysin sürekli 😬
Abdest alınca içimdeki gereksiz sıkıntıların kaybolduğunu hissediyorum...
aynen psikolojik olabilir bendede öyle oluyor boy abdestinden sonra rahatlamış gibi oluyorum allah korusun birden tak die yolcu olursak öbür tarafa pismi gitcez die bununda psikolojisi var tabi o yüzden bence böyle bir huzur oluyor
Özellikle boy abdesti yararlı oluyor.
boy abdestinden bahsediyorum zaten
evet
Için huzur dolar. Benimde namaz kilinca oluyo
Abdest alınca ölümden bile korkmuyorum nedense :)
Evet sanki yeniden dogmusum gibi
evet aynen
Hem kendimiz icin hemde dinimiz gereği olmasi gereken bu zaten
Temiz hissediyorum kendimi ben de tutamıyorum 🙈🙊
abdest tazelenmek demektir
Abdest ne, nasıl alınıyor?
Kirin gidiyor ya o yuzdendır
psikolojiktir o
Huzur..
Yoo hic olmuyo
Psikolojik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?