Vicdanen yapmanız gereken birşeyi yaptığınızdaki gelen rahatlama hissini yaşadınız mı?

Uzun süre yalvar yakan olan karşı taraf bugünde aylar önce yaptığı gibi yine ben vicdan göstermeme rağmen kalbim ona azıcık yumuşamaya başlamışken, hemen yine bunu kendine fırsat bilip narsizm ve ego tatminiyle karşılık verdi. Geçmişi bahane edip yapabildiği sadece bir günlük ego tatmini sonucunda yarından sonraki hayatının bütün günlerini tekrardan kendi eliyle yakıp yıkarak mahfetmiş oldu. Ben yaptığı bu son narsistliğiyle kendi kendisini dahada batırması ile benim artık daha fazla yapabileceğim bir şey kalmadığı için vicdanen geriyede artık bende hiçbir şey bırakmadığı ara süreçte kalmış olanlarıda bugün yok ettiğinden, bende bugün vicdanen tamamen rahatlamış oldum. Yarından sonra zerre kadar umurumda olmaz. 😎👍🏻 İyi gelirsen iyilik alırsın, kötü gelirsen kötülük alırsın, artık yok öyle tek taraflı yağma. ⚖️🌌
Güncellemeler
+1 yıl
Bu bahsettiğim kişiyi buradan tanımıştım habire sahte hesaplar açıyor halende burada şeytan musallatı gibi kadın diklat edin 😎
Güncellemeler
+1 yıl
Her iyilikle yaklaşmamda o kadar şey yapacaksın bende karşılık vermeyeceğim öylemi kimseyi evlatlık almıyorum ki tek taraflı sürekli ben kahrını çekecek olayım. İlişki kuracaksan her şey karşılık olur. 😎
Vicdanen yapmanız gereken birşeyi yaptığınızdaki gelen rahatlama hissini yaşadınız mı?